All aktivitet

Detta flöde auto-uppdateras   

 1. Senaste timmen
 2. Idag
 3. Hej, Har precis bytt router till Telias senaste router TG799vac v.3 och nu börjar problemen. Jag har Netgear extenders för att få bättre uppkoppling trådlöst i huset. Jag har nollställt dom från förra routern. Netgear hittar routern via WPS och jag hittar EXT2,4hz och EXT5hz men när jag försöker logga in med padda eller telefon på dessa så säger dom "fel lösenord". Jag vet dock att lösenordet är rätt för jag har precis ändrat. Jag ser på extendern att den hittar "device" som lyser grönt i typ 2 sekunder sen försvinner den och jag får i t ex telefon upp att lösenordet är fel och måste logga in igen. VAD GÖRA?????
 4. Jag avinstallerade appen och installerade den igen och nu fungerar den Tack för informationen Hälsn Mafo
 5. Hej Mats, Enbart en Airties (Allrum) är kopplat till router/internet, dock inte närheten av inkommande fiber/router som står på fel ställe in i huset. Denna "Första" Airties är utflyttat från stället (tvättstugan) med LAN-kabel till Allrum som är centralt i huset. Med hjälp av detta kunde jag placera de två andra optimalt för att öka täckning mot altan och garaget. Tips: jag använder Airties med utgående LAN-kabel till TV-Box, Apple TV och stationär dator. Fungerar perfekt. /Samuel
 6. Igår
 7. Du skriver i ett kund till kund forum och vi andra kunder struntar nog i dina problem här. Kontakta Telia istället... Du får väl vänta och se vad du får för svar från Post och Telestyrelsen, om dom svarar. Sorry!
 8. Det är tyvärr inte mycket vi andra forumdeltagare i detta kund till kund forum kan göra ngt åt. Du får ta upp det med Telia via de kontaktvägar som finns, och detta forum är inte en av dom.
 9. Hej - skickat mailet samtidigt till PTS det var det fräckaste! Telia kopplar ut min telefon den 19-e september, men uppsägningstiden är 1 månad räknat från den 13-e och alltså löper tom den 13-e oktober Menar Telia att jag betalar även under uppsägningstiden TROTS att TJÄNSTEN är urkopplad, INTE LÄNGRE FUNGERAR? Jag tycker att Telia ska rätta till omgående och avsluta per den 19-e september och avräkna tiden från senaste fakturan Agnes
 10. Beklagar jag hade fel. Telia dömdes till 12 miljarder i böter, men har förhandlat ned det till 7,7 miljarder. Rätt ska vara rätt. Ingår nu i The Hall of Shame enl. SvD idag. Tror inte det är bra.
 11. Finns väl en anledning till alla prishöjningar som kommer slag i slag nu... 😡
 12. Ok. Lite dyrare kanske, men inte SÅ mycket. Jag hade fel om en annan sak. Telias bötesbelopp är 7,7 miljarder. Dvs 500 000 kr mer än jag skrev. Ingår nu i korruptionens Hall of Shame enl SvD idag. Tror inte det är bra att hamna där.
 13. Om ni istället sätter tv:n på att det är en Motorola-box som ni skall styra har jag fått det att fungera (fjärrkontroll 15). Hmmmm..... sorry såg inte att ni redan hittat svaret
 14. Hej, Kul att Telia släpper Telia.zone för smart hem och automatisering! Nu kan man köra IFTTT när någon ansluter/lämnar WiFi och t.ex. låsa dörren med GLUE Smart lås eller släcka lampor etc. Men det verkar som om Telia inte tänkt på oss helkunder som valt att uppgradera vårt Wifi till Telia AirTies Premium wifi (och därmed stängt av routerns WiFi). Jag får det iallafall inte att fungera via Premium Wifi, någon annan som har erfarenhet?
 15. Du har högre hastighet än mig, har inte sett över 1Gbps hos mig. Det tyder ju på att du inte behöver en fjärde enhet Har du kopplat in alla dina AirTies med nätverkskabel?
 16. Jag har löst mitt problem genom att koppla ur AirTies Wifi nr 2. Jag felsökte genom att koppla ur allt från nätverket och sedan koppla in enhet efter enhet samtidigt som jag testade. Jag har 3 st Telia AirTies Premium Wifi varav två är inkopplade med etheretkabel och en trådlös. När jag kopplade in enhet nr två (den andra med nätverkskabel) så kom felet tillbaka. Lösningen blev att bara ha en av AirTies-enheterna inkopplade med nätverkskabel och de andra trådlöst. Trots det har jag fortfarande full fart på mitt Wifi. Jag har inte upplevt problemen sedan dess.
 17. Det priset bygger ju på att du betalar för telefonen i två år, 195:42/mån. Det är ju dyrare att köpa på avbetalning, skulle vara intressant att veta vad den kostar om man betalar kontant.
 18. Funkar inte i mitt fall. Men nu rensat i webmailen. En knepig sak som kräver tid och arbete. Få i supporten kunde detta.
 19. Telia vill idag ha (utan abonnemang) 4690 kr för en Iphone se. Trodde jag läst fel. Dagspriset är idag 3 190 kronor https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=4246451 Är det för att kunna betala av böterna för mutbrott (7,2 miljarder)? Eller har jag läst fel?
 20. Telia är nu dömd för mutbrott och erkänt. Betalar 7,2 miljarder i böter. Detta skall läggas till mutorna i sig. Astronomiska siffror. Som trogen kund är jag med och betalar detta. Känns inte helt bra Kanske Telia borde be oss lite passande om ursäkt? F.ö. så blånekar man till att ha gjort nåt fel i svensk utredning. Amerikanerna lurar man däremot inte. Så där har man erkänt. Dags att erkänna i Sverige också?
 21. Har fått en kod av Telia på 3 licenser pga att Telia tar bort säker surf Har loggat in på my safe Försöker lägga in min dator men det fungerar inte ( har avinstallerat tidigare antivirus ) Har windows 10 Supporten kan inte hjälpa mig hänvisar till sin dyra betaltjänst Tips någon Med varma hälsningar
 22. Senaste veckan
 23. Tack för att du svarar. Men när jag skriver att jag inte vill brygga med Thomsson, så menar jag det. Min tanke är att ha dlinken som backup när åskan slår ut Thomsson, vilket kan hända flera ggr per år. Det kan ta upp till fem dagar innan Telia skickar ett nytt. I övrigt har jag inga som helst problem med Thomsson. Det kan väl ändå inte vara omöjligt att använda ett annat modem/router än Thomsson?
 24. Ok. Med adsl tror jag du måste brygga Telias TG7xx router och ansluta din egen D-Link på port 4. Port 1-3 fungerar då fortsättningsvis bara för TV. Du kan fixa det själv med appen ”Min router” eller kontakta Telia. Fast jag skulle faktiskt skippa D-Link och köra helt med Telias TG7xx nånting router, blir enklast i framtiden! Och dom senaste Thomsonroutrarna är inte alls dåliga. I alla fall inte jämfört med en billig D-Link... Har kört med Telias routrar sen 2003 utan problem. Hade du haft fiber så kunde du kopplat in din D-Link i första porten på Intenoswitchen och fått ipadress.
 25. Adsl. Jag har kopplat in den på samma sätt som jag alltid gjort med många routrar förr. Vet inte riktigt hur jag ska svara på den frågan. Problemet ligger snarast i inställningarna. Den får tydligen inget IP från Telia, tror jag.
 26. E-faktura fixar man via sin (internet)bank. Så slipper man fakturaavgifter. Just nu får jag allting digitalt utom månadsfakturorna från Coop och, av någon mystisk anledning, Peugeotkort....
 27. Hur har du kopplat in den? Har du fiber eller adsl?
 28. Ingen aning, men kontakta Cmore...
 1. Ladda in mer aktivitet