Håkan GAD

Varning för falska Telia-fakuror

5 inlägg i detta ämne

Idag fick jag en falsk faktura från Telia. Tidigare har det fastnat i mitt spamfilter men inte idag :

 

Texten (obs under knappen Visa

Efaktura döljer sig en skum länk som man nog ska passa sig för om man inte vill ha datorn låst)

 

"På Mitt Telia finns dina abonnemang och tjänster samlade. Där kan du enkelt få en överblick, administrera och göra ändringar i dina abonnemang.

 

Sammandrag av faktura

 

OCR: 7265-296084

Datum: 2016-11-08

Belopp: 517 kronor

 

Förfallodag: 2016-12-14

 

Visa E-Faktura Delbetala dina inköp

Nu erbjuder vi Telias nya delbetalningstjänst för dig som har ett abonnemang eller kontantkort registrerat hos oss. Oavsett om du ska köpa en ny mobil eller uppgradera villan och installera fiber, kan du dela upp kostnaderna för dina inköp. Inga avgifter eller ränta tillkommer. Det ger dig möjlighet att handla det du önskar på ett lätt och säkert sätt.

 

SOMMARENS BÄSTA ERBJUDANDEN

Följ Allsvenskan på segelbåten eller ta med Dora till stranden. I sommar ingår streamad tv och extrasurf som räcker till 50 timmars tittande i våra mobila abonnemang.

 

Din integriteit hos Telia

 

För att kunna erbjuda dig den allra bästa servicen, de bästa tjänsterna och för att kunna hjälpa dig om du har frågor så behöver vi spara olika uppgifter om dig. Vårt främsta fokus är alltid att skydda våra kunders integritet. Därför sparar vi aldrig uppgifterna längre än vi behöver. Viss information slängs direkt, annan sparas olika lång tid beroende på vad uppgifterna ska användas till och vad lagen säger. All information hanteras under mycket strikta regler. Inom olika områden anlitar vi leverantörer för att kunna leverera våra tjänster, vilket innebär att även de behöver viss information om våra kunder.

 

 

 

© Telia

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran community.


Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.


Logga in nu