Mats Ljungberg

AIRTIES PREMIUM WIFI

3 inlägg i detta ämne

Jag har precis installerat AIRTIES PREMIUM WIFI mesh wifi. Installationen var enkel och gjordes via Airties app.

Jag har installerat två av accesspunktena med ethernet kabel och en via wifi. Jag har stängt av det trådlösa nätet i min gamla Technicolor TG799 router.

 

Via Speedtest får jag snabba nerladdningstider från alla accesspunkter men vid uppladdning så stannar/hänger överföringen tills strax innan testet är slut. Samma reultat oavsett vilken accesspunkt jag står vid. Någon annan som har erfarenheter från Airties?

Webp.net-resizeimage.png

AIRTIES PREMIUM WIFI: Köpa en extra extender (4:e) för att komplettera befintligt WiFi nätverk?
 
Hej,
Jag har byt ut alla router, tidigare Apple Airport och Netgear Extender, till Airties Premium WiFi (3 pack). Jag har även uppgraderat till Telia Fiber Breddband 250 (tidigare 100) och fick därmed deras senaste router (TG799). En Airties är kopplat med kabel till Telia router och router WiFi är avstängd enl. rekommendation.
Jag är generellt mycket nöjd med installation. Hastighet mellan enheterna ligger mellan 702-1053 Mbps. Hastighet i huset ligger över 200 Mbps och under 100 Mbps på altan och i garaget. 
Jag vet dock inte om jag har fått ut maximal av installation och hur kan man optimera den? Är det värt att köpa en extra extender (4:e) för att komplettera befintligt WiFi nätverk?
Tack för att ni delar med er av erfarenhet kring AIRTIES PREMIUM WIFI!
/Samuel

Airties.jpg

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!


Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.


Logga in nu