Stensod

Låt IFTTT och Telia Zone automatiskt Tända och släcka Philips Hue-lampor

4 inlägg i detta ämne

Hejsan!

På https://www.telia.zone/product/ifttt står det att man med Telia Zone skall kunna; Tända och släcka Philips Hue-lampor när du kommer och går. Men frågan är, kan man göra detta utan en Hue Bridge? Har snackat med Telias tekniska support, men de fick inte heller någon klarhet i detta. Man vill ju inte gärna köpa på sig några Hue-lampor för att sedan upptäcka att man behöver en Bridge också ... då får jag nog stanna kvar med min gamla telldus router. Så är det någon som vet om Telia Zone kan tända/släcka Hue-lampor utan bridge?

/Sten

 

Hej! Kul att du testar och försöker få igång SMS-tjänsten. 

Idag så måste man använda sig av IFTTT-appen för att åstadkomma detta. Direktlänk:https://ifttt.com/applets/tS6rbiMN-notify-someone-with-sms-when-entering-telia-zone

Vi har dock insett att denna metod kan vara lite komplicerad och har senaste veckorna investerat i att utveckla en enklare version av SMS-funktionaliteten som man kommer åt direkt från vår site. Om du känner att du har tid och lust så kan du få en inbjudan till vår betaversion. Maila mig i så fall på rickard.damm[at]teliacompany.com så ger jag dig länk och passord. Tanken är att öppna denna i en första version till alla våra kunder inom ett par veckor. 

/Rickard

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran community.


Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.


Logga in nu