Pelle68

SIM-nano utan Telia-telefonnummer?

4 inlägg i detta ämne

Hej!

Jag har ett problem med mitt SIM-kort. Det innehåller flera Telia-nummer som inte går att radera. Automatisk kundtjänst, Mobilsvar i tre olika modeller, Privat 90 200, Företag o.s.v. Flera av de här kostar pengar, och idag är det lätt att klicka fel med SmartPhone.

Gick till Telia-butik, de kunde inte heller göra något. Numren fanns på SIM när det levererades. 

Jag måste bli av med de här numren, så hur kan man göra?

//

Aha, så kan man förstås göra.

Sparar alla kontakter på SIM, så att de är säkert förvarade, om telefonen pajjar.

Molntjänster har jag inget förtroende för, data man lägger där kan hamna var som helst. Google har ju öppenhet som grundprincip i sina produkter/tjänster, så hålla saker privat är svårt eller omöjligt.

Men då vet jag ett sätt att komma runt problemet. Ett annat kan vara om det går att spara kontakter både på SIM och lokalt i telefonen? Jag kollar manual om det går. 

Tusen tack för att du tog Dig tid att svara!

Om du har en Android så kan du iallafall spara kontakterna i vilken form du vill, i telefonen, SIM-kortet eller i molnet. Tappar man telefonen är det ju väldigt bra att inte ha dom bara lokalt. Vill man inte använda molntjänster kan man med fördel exportera sin kontaktlista till en fil som man mailar till sig själv, eller sparar på USB/SD-kort elle rliknande, allt efter smak.

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran community.


Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.


Logga in nu