Urban Strandberg

F@st 5370e

5 inlägg i detta ämne

Lamporna släcks efter en stund för att spara ström. Går att i inställningarna välja om de ska vara på alltid eller inte.

Trycker man in båda knapparna på sidan i 5 sek tänds de lampor som är aktuella.

Wps går att aktivera inuti webbgränssnittet, kolla så det inte är inaktiverat av någon anledning. Det verkar bugga lite med den fysiska knappen med nuvarande mjukvara.

 

Väcker tema igen. Undrar var man i inställningar kan välja om lamporna ska vara på alltid eller inte? Sedan har en annan, för mig store problem. Jag har hemma en NAS540 Zyxel och det var inga problem att komma åt från Internet (hade Telias router TG799vacXTREAM). Efter att jag byte router (Xtrem gick sönder) till F@st 5370e fick jag problem.

Nämligen, jag har kontakt med NAS:en och allt fungerar som det ska förutom att komma åt den via deras app zCloud.

via en hemsida som heter myZyxelCloud.com. Jag kan sätta upp DDNS och UPnP på min NAS men får error på UPnP:n varje gång.

i min router har jag provat port forwarding under WAN service där jag testat en massa olika portar på WAN port och LAN port men jag kan inte få det att fungera.

Jag själv kan lite men jag är inte super kunnig på det här och därför undrar jag om någon kan hjälpa mig?

 

 

Hej, svarar på min fråga själv :) ,

Om man vill support från Telia då ska man använda FB :) ! Då svarar Telia direkt och med riktig info! 

Så fick jag svar på min fråga, citerar:

"Jag hörde nyss med vårat routerfolk om det du skrivit och fått det bekräftat att det är ett problem med dynamisk DNS med Sagemcomen - så det är därför det inte fungerar 🙂. Vi kommer att åtgärda detta problem med en kommande mjukvara som blir släppt om ca 2-4 veckor. Om du inte har lust att vänta på detta så kan vi byta ut denna sagemcom till en xtream återigen."

För framtida sökare svar kom 2019-03-05!

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran community.


Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.


Logga in nu