Medlemmar med flest likes


Populärt innehåll

Showing content with the highest reputation since 2019-02-23 i alla områden

 1. 3 Likes
  Mats A

  Porrfilter

  Har nog sagt detta i andra trådar för många år sen, men vi pratade öppet med våra barn när dom var små. Internets möjligheter, faror, mörka hörn och liknande. Behövde aldrig några påtvingade spärrar. Nu är dom 25+ och väldigt observanta på informationsflödet omkring oss varje dag...
 2. 3 Likes
  Dan Altemyr

  Hjälp oss med Telias nya forum!

  Lite luttrad från andra webbsajter som jag är så har jag nån sorts filter på glasögonen så att jag sällan ser såna där "tyck till" eller "Rate me"-knappar, och jag är kanske lite tveksam till ifall nån verkligen bryr sig om vad jag tycker. Nån av webbhandelssajterna jag besökte för allra första gången för nåt tag sedan inledde sin relation med mej med att slänga upp en jätteblaffa över hela skärmen där de bad mig betygsätta dem, och jag hade då inte mycket mer än hunnit knappa in adressen till deras sida. Lite svårt då. Jag visste ingenting om deras utbud, eller vilken prisnivå de höll eller vilka frakt- och returvillkor som gällde, eller hur svårt eller lätt det var att beställa nåt av dem. De kunde åtminstone väntat tills jag lagt en beställning. Skulle man kanske skriva att det var lite svårt att se vad som stod på deras sida och omöjligt att beställa nåt eftersom det var en stor enkät-popup som skymde? Men visst, en sån feedback-knapp med en dialogruta kan ju fungera, särskilt om man märker att man får nån sorts respons. Den är aningen lite mer tekniskt komplicerad än en tråd i ett forum kan tyckas, men tekniken har ni säkert redan på plats. Ofta kanske inte det mest primära är att sätta ett visst antal stjärnor på en sida utan bara påpeka en liten detalj eller fråga om en viss funktion, och då kanske forum-modellen är bättre. Funktionen är inte helt överlappande, så båda alternativen kan ha sitt berättigande.
 3. 3 Likes
  Asawid

  Hjälp oss med Telias nya forum!

  Jag hänger på och funderar runt "Feedback" -avdelningen. Vad tänker ni (Telia) er själv om hur den avdelningen ska se ut? Vad vill ni se i avdelningen (Feedback är ju en rätt svepande, lite luddig term)? I vilken utsträckning kommer Telia att delta i den? Om det inte finns en tydlig Telia-närvaro där är det ju en ganska meningslös avdelning. Närvaron kan bestå i något så litet som att man visar att man läst det som skrivits och i de fall det är lämpligt för det vidare till lämplig person/avdelning. Samtidigt som jag säger att en feedback-avdelning är meningslös utan deltagande av Telia blir det också lite förvirrande om en avdelningen innehåller Telia-folk, men inte resten. Då behöver avdelningarna hållas isär tydligare. Kanske genom rubrik "Feedback till Telia" (med en kort förklarande text om vad man avser med "feedback") respektive "Fråga anda användare" (se nästa stycke) Jag skulle också gärna se att något annat än "community" används. Det är ganska många äldre personer (eller för all del personer i alla åldrar som inte har för vana att hänga i forum) som har funderingar i detta nuvarande forum och för många av dem är inte "community" något självklart. Skriv hellre "Fråga andra användare" eller något i den stilen.
 4. 3 Likes
  POKFB

  Programmering av Ruwido fjärrkontroll

  Båda problemen är lösta. 1. Kan nu styra TVn on/off från Ruwdon fjärr. Var enkelt - gå in på Inställningar på TV boxen. Gå in på Styra TV och aktivera På 2. Beställde Tvillingabbonemang vis chatten. Gick snabbt att få ett extra set koder. Funkar än så länge
 5. 2 Likes
  Örjan Öberg SWE

  Uruselt

  Varför har TELIA den överlägset sämsta supporten på jorden? Jo de bryr sig noll om sina kunder! 100-tals miljoner med fixa sin support är för stort för dem!
 6. 2 Likes
  Asawid

  Uppdatering mobilt bredband

  Om du kallar det att vara "trevlig" så som du skrev mot mig (som INTE anklagat dig för att vara troll) har vi uppenbarligen helt olika uppfattning om innebörden av ordet. Jag är själv inte berörd av den förändring som Telia ska införa så jag ser ingen anledning till att ringa Telia. Att jag svarade och skrev det du citerade var beroende på din ganska tråkiga ton några inlägg tidigare där du mer eller mindre anklagar andra för att komma med falsk information. Framtiden får väl utvisa vem som har rätt, men nog kan det tyckas mycket märkligt om Telia både går ut med brev till företag och på sin egen site med "fake" information. Men men... Med detta är "diskussionen" slut för min del såvida du inte fortsätter att vara otrevlig mot mig. Jag har anmält tråden till moderator för rensning och ber dem också försöka klargöra vad som gäller i sakfrågan.
 7. 2 Likes
  dagro

  Uppdatering mobilt bredband

  Jag är ny här på Telia-forumen så jag vet inte hur stämningen brukar vara... men kan vi inte bara tagga ner och koncentrera oss på att hjälpas åt att förstå vad det är för förändring som skett/kommer ske i router-mjukvarorna?
 8. 2 Likes
  Dan Altemyr

  Forumet 2.0 är på G!

  Därför att de övriga länkarna under den rubriken är "Driftinformation", "Täckningskartor", "Surfa säkert", "Anmälan och överträdelser" och "Fakturahjälp", vilka alla är direkta Telia-funktioner som i den mån där finns nån form av bemanning eller betjäning bakom utförs av Telia-personal. Men det är klart, många forumdeltagare kan också bistå med diverse hjälp, så det är väl en viss form av support det också (även om en del av den "supporten" består av att upplysa om att det är ett kund-till-kundforum). En omformulering till "Kundforum" kanske skulle räcka.
 9. 2 Likes
  dagro

  Uppdatering mobilt bredband

  Men det finns en Telia-sida som berättar motsvarande (vilket Asawid redan postade ovan): https://www.telia.se/privat/support/uppdatering Frågade du om den?
 10. 2 Likes
  bsj

  Spärrintyg

  Vi andra forumdeltagare har inte befogenhet att skriva ut ngt i Telias namn, så du får nog vända dig till Telia med din önskan.
 11. 2 Likes
  Dan Altemyr

  Surfpott max 100 GB -Varför?

  Jag har inget svar på frågan men kan bara bekräfta att det verkar finnas ett tak på 100GB. Jag har ett mobilt bredband med surfpott som jag bara använder sporadiskt och kan konstatera att min tillgängliga surfmängd ligger konstant på strax under 120 GB (20GB/mån + 100GB pott - eventuell förbrukning på max 1GB). Det borde inte finnas någon egentlig teknisk gräns, annat än att deras databas inte kan hantera väldigt stora heltal, men att representera "100GB" ligger långt under vad det största möjliga heltalet man kan hantera är i en normal dator. Jag håller med om att det skulle kunna vara bra att spara allt under året för att sedan kunna bränna av under en kort period, t.ex. under semestern. Men det är nog nåt man får vända sig till Telia om ifall man vill veta mera.
 12. 2 Likes
  Christer S

  Touchpoint Plus

  Mats kommentar handlade inte om någon skillnad mellan privat- och företagskunder. Mats var bara specifik angående det aktuella ämnet och lade till "Företag". Forumet är alltså ingen kontaktväg till Telia. Se hsd's inlägg, vars text t ex hittas här - https://forum.telia.se Så förstår jag inte vad kontaktsvårigheter med Telia har med forumet att göra. Alla dessa trådar och inlägg som vänder sig till Telia gör bara att man mer och mer tappar intresset för forumet.
 13. 2 Likes
  bsj

  Mina Sidor

  Då får vända dig till Telia eftersom det här är ett forum där vi, Telias kunder, försöker hjälpa varandra med tips och råd. Det framgår även av texten på startsidan.
 14. 2 Likes
  Asawid

  Felanmälan

  Bara så du vet så är det inte Telia du kallar för "ni" när du skriver här. Det är andra användare. Telia når du andra vägar, till exempel Facebook.
 15. 2 Likes
  Niklas Ängelid

  När kommer E-Sim?

  Det är som att säga: Jag är i Egypten och här finns det redan pyramider. Varför finns inte det i Sverige?
 16. 2 Likes
  Johansson Fredrik

  När kommer E-Sim?

  Du menar att någon ska lyssna på instruktioner? Det är inte så lätt för folk i dagens läge. De vill ju ha svaret serverat på ett silverfat. Det som gör mig mest förvånad är hur ofta folk orkar tjata. Blir arg för att ett bolag inte kommit ut med en anledning. Det är inte direkt så att Telia vill att folk ska vänta bara för att retas. Tar det tid så gör det det... Inte mer än att avvakta..
 17. 1 Likes
  bsj

  E faktura

  Jag tror att det måste vara samma person som står för abonnemanget och internetbanken, men kolla med Telia lr banken så bör du kunna få ett korrekt svar.
 18. 1 Likes
  Anaesthisia

  Problem med Sergel Inkasso

  Upplysningsvis ingår Sergel Kredittjänster i Telia-koncernen. A
 19. 1 Likes
  Max Wik

  Uppdatering mobilt bredband

  Hej igen, Fick precis svar att Huwaei ska ha skickat eller håller på att skicka ut en generisk mjukvara till icke-brandade enheter. Ni kan i princip följa våra guider på telia.se och se om det finns någon uppdatering där för er också /Max
 20. 1 Likes
  Dan Altemyr

  Forumet 2.0 är på G!

  Jag noterade alldeles nyss när jag försökte navigera mig runt i Telias supportsidor, som faktiskt är ganska trassliga, att det finns fler referenser till Telias forum. Jag hittade tyvärr inte vad jag sökte, och chatboten Charlie får nog öva lite till innan den går att använda, men kom t.ex. så småningom fram till en knapp med "Sök support". Jag knappade in vad jag sökte efter men hittade inget ändå, men det förslag som kom upp för fortsatt supportsökning var forum.telia.se. Den här kopplingen som många misstar för support från Telia sitter alltså i lite här och var på Telias sidor så att den rådande missuppfattningen finns är nog inte så värst konstig ändå. Mitt ärende får jag väl ta per telefon eftersom jag inte använder Facebook. Uppdatering: Jag hittade vad jag sökte på annat sätt. Telias marknasföring är lite missvisande tror jag. På mina sidor står att jag kan beställa tvillingabonnemang för 0 Kr/mån, men jag har redan ett sånt och betalar 129 Kr/mån. Tittar man riktigt noga så stor det inte 0 Kr utan "från 0 Kr", och 0 Kr gäller endast om man har grundabonnemanget. Men Mina Sidor borde förstå att jag har "Stor" och då kostar det 129. Detta är alltså på "Mina Sidor" där all information om mina abonnemang finns, och inte på de publika sidorna.
 21. 1 Likes
  Surfern

  Uppdatering mobilt bredband

  Det gjorde jag, så vad du bestemmer dig för att tro på, Telia eller en annan användare som säger att det är äkta är din sak, jag litar mer på en Telia anställd. Jag hade inte suttit i 10 minuter medans denna Telia supporter kollade upp allt med andra kollegor, för sen att komma tillbaka med det svaret jag skrev.
 22. 1 Likes
  Asawid

  Forumet 2.0 är på G!

  Det var visserligen inte jag som påtalade det, men det ärväl uppenbart varför det är olämpligt. Det är ju inte alls någon support från Telia, vilket man förstås antar att det är när man hittar det där. Vilket vi ideligen ser här i fprumet. Spelar nog ingen roll hur mycket text om forumets funktion man lägger till. Folk läser inte "extratexter" utan klicka bara på. Ligger det under "support" antar man att man får... ja, support helt enkelt. Och inte "kanske hjälp från någon annan användare"
 23. 1 Likes
  Dan Altemyr

  Forumet 2.0 är på G!

  Jag har alltid följt forumlänken längst upp till höger på Teilias startsida, så jag får erkänna att jag inte lagt märke den andra länken, troligtvis för att jag sällan scrollar så långt ned på sidan, men jag håller med om att det kan verka lite missvisande. Annars brukar det generellt på alla webbsidor (inte enbart Telia forum) vara så att det nederst på sidorna ofta bara brukar finnas reklambanners, olika sorters juridiska friskrivningar och en del annat som man oftast redan har läst, därav att jag sällan scrollar ända ned dit. Jag tycker att den nuvarande minimalistiska sidfoten i forumet är bättre än den där stora lila grejen, även om den ser lite snyggare ut med det där fina rundade typsnittet i rubrikerna. Frågan är bara under vilken annan rubrik forumlänken skulle hamna eller om den ens skulle vara med där nere. På Telias nuvarande hemsida har "Forum" hamnat under "Support", vilket också är lite missvisande.
 24. 1 Likes
  bsj

  Önskar flytta min bredband adress i samma hus

  Du kontaktar Telia, via deras FB-sida brukar man få svar fort
 25. 1 Likes
  mrknowitall

  Telia TV-box och meshnät

  Telias digitaltv använder till största delen multicast vilket är en synnerligen kombination tillsammans med wifi eller powerline som är en fast version av wifi. Multicast är inte tillåtande till störningar vilket vanlig streaming som tex Netflix alltså klarar. Streaming klarar störningar och omsändning bättre. Det är just därför inte boxarna funkar över wifi. Airties använder inte wifi och funkar säkert bättre. Kabel är bättre 100 fall av 100. Viss video går över unicast vilket gör att om man tex ser om ett program eller kör time shift så kan det fungera bättre.
 26. 1 Likes
  Asawid

  Uppdatering mobilt bredband

  Informationen är äkta. Läs mer här: https://www.telia.se/privat/support/uppdatering
 27. 1 Likes
  Christer S

  Uruselt

  Fast TS har placerat tråden under ämnesområdet Feedback. Vilket rimligtvis innebär att det är Telia man vänder sig, och att Telia i alla fall bevakar det här ämnesområdet. Sen är det lite lustigt att så många vänder sig till Telia i många andra ämnesområden, men här skriver TS om Telia i tredje person. Dessutom är rubriken rätt urusel, den är inte till så stor hjälp när man navigerar runt i forumet.
 28. 1 Likes
  Asawid

  räkning

  Visserligen förstår jag inte riktigt allt du skrivit, men det verkar som du borde kontakta Telia om nu detta har med Telia att göra (framgår dåligt, men eftersom detta är ett Telia-forum...). Du når inte Telia genom detta forum, utan bara andra användare. T.ex. Facebook kan användas för kontakt. Eller kolla under "kontakta oss".
 29. 1 Likes
  Dan Altemyr

  Var tog MTV vägen

  Jag har kvar MTV. Jag har två teorier: Antingen har Telia flyttat kanalen till ett större eller dyrare kanalpaket som du inte har, eller så har du ställt in din box eller din play+-app så att den endast visar dina favoritkanaler, och du har inte lagt in MTV i favoritlistan. Appen i telefonen vet jag har envisats ett tag med att hoppa över i favoritläge av sig själv ett tag. Jag märker det på att TV3 försvinner ur kanallistan. Det är dessutom nåt knas med favorithanteringen, för jag kan inte lägga till TV3. Fast TV3 hör inte heller direkt till mina favoriter.
 30. 1 Likes
  hsd

  Svajande internet Adsl

  Det kan vara dålig kopparledning någonstans på vägen så det Du bör göra är att felanmäla detta till Telia (telefon 90200)
 31. 1 Likes
  Dan Altemyr

  E-post adress

  1. På nåt sätt har de fått din nya adress. Förmodligen för att du talat om det för dem utan att veta om det genom att ändra din adress nån annan stans. Facebook skulle jag t.ex. inte lita på alls. Om man gör en sån drastisk sak som att byta adress så ska man nog inte tala om det överallt på en gång utan bara tala om det för en i taget, tills man upptäcker en läcka. Jag har hört om nån som registrerade en himla massa epostadresser, och använde olika på alla ställen, t.ex. "nisse_pa_tradera@telia.com" för Tradera, "nisse_pa_facebook@telia.com" på facebook, "nisse_pa_insta@telia.com" för instagram, etc. Då kunde han se direkt vilken av instanserna som hade läckt. Möjligtvis blir man tvungen att ha en egen maildomän och en lokal mailserver för att få plats med alla adresser. Telia tillåter väl högst 5 har jag för mig. Alla adresser går förstås till samma brevlåda, annars blir det rörigt, men man ser på "To:"-fältet varifrån adressen är hämtad. 2. Det får du fråga Telia om, men jag tvivlar på det. Så dåligt ställt har de inte så att de måste sälja sina kunders epostadresser. 3. Om det verkligen är ett spelcasino som verkligen vill att du ska spendera pengar hos dem så måste de av naturliga skäl vara kontaktbara och då lär de ha någon sorts fungerande kontaktinformation och kundtjänst. Ta kontakt med dem och hänvisa till GDPR och kräv att få reda på varifrån de har fått din adress. Det är de i så fall tvungna att berätta. Annars skickar vi Datainspektionen på dem. Så småningom (om man orkar) borde man med den metodiken kunna bakåtspåra till källan till adressläckan. De är också tvungna att på din begäran radera dina adressuppgifter och även tillse att de raderas från alla adressregister som de i sin tur har delat med sig informationen till. Skulle de hävda att de skickar informationen eftersom de har fått ditt medgivande om direktreklam på något sätt så har du rätt att utan förklaring dra tillbaka det medgivandet. En annan metod är att skapa listiga mailfilter som filtrerar bort reklammailen. Det kan iofs vara en utmaning, för man vill ju inte filtrera bort för mycket. Jag blev själv bortfiltrerad en gång eftersom jag hade med ordet "specialist" i ämnesraden. Ordet "cialis" som är en delsträng i mitten av "specialist" är tydligen namnet på en potenshöjande medicin, vilket mottagaren hade filtrerat bort.
 32. 1 Likes
  Mats A

  Problem med E-post Outlook

  Jag skulle installera om/reparera Outlook (eller hela officepaketet, som jag antar att du har) och sen kolla inställningarna noga. Vilka inställningar du ska ha för pop3 eller imap finns på telias supportsidor
 33. 1 Likes
  Dan Altemyr

  Hemligt nummer?

  Jovisst kan man det, men det förutsätter att man har en telefon som man kan instruera att alltid skicka #34# före slaget nummer, fast det har man säkert iofs. Den fungerar för övrigt inte för SMS och MMS, då visas numret alltid. Dessutom åstadkommer det raka motsatsen till vad Bengt K efterfrågade, han vill inte att numret ska synas i telefonkatalogen, vilket det fortfarande gör, men att det ska synas hos den han ringer upp, vilket det inte gör, om man använder nån variant av #34#. Men enligt den här sidan: https://www.telia.se/privat/support/info/hemligt-nummer så ska det gå att hantera hemliga nummer även för mobilabonnemang, det var bara det att det är en annorlunda navigation jämfört med fasta abonnemang, och det hittade jag inte när jag tittade, eftersom där var ett filer för "populära" på listan över tillgängliga tjänster som döljer. "Hemligt nummer" är en gratis tilläggstjänst. Dock gömmer man både kataloguppgifter och nummerpresentation hos uppringd, funktionerna går inte att separera vad jag kan se, men jag kanske missar nåt. Jag har en "reservtelefon" i handskfacket som jag sällan använder, med ett abonnemang (59 Kr/mån), och numret är tyvärr lägre än mitt ordinarie nummer, så det kommer före på hitta.se, så där passar den tjänsten perfekt.
 34. 1 Likes
  Christer S

  Telias kundservice

  Jag undrar - vad tycker du själv? Dessutom - någon moderator får gärna flytta tråden, som ju handlar om kundtjänsten - inte telefoni. (Forumet modereras väl, eller ...?)
 35. 1 Likes
  Ergotype

  Röststyrning

  Hade en gammal Samsung s6 som har ir stöd i sig. Använde appen SURE som är fjärrkontroll i telefon och lyckades hitta ARRIS som val och fick fram kontrollerna för ir. Lyckades där efter använda s6 an som fjärrkontroll och spela in kommandon till min broadlink mini via min nyare telefon s8. Så nu mera kan jag styra alla kanaler med Google home och min röst samt höja, sänka volym, gå in i meny. Ja allt. Fungerar ypperligt bra på Svenska också :).
 36. 1 Likes
  ROBIN Smith

  Porrfilter

  Hej, kolla upp Opendns. Jag använde det tidigare för att filtrera bort visst innehåll. I routern under kategorin Parental Control fyller du i DNS Server under DNS Server Filtering . Opendns´s namnservers är 208.67.222.222, 208.67.220.220 När det är gjort administreras själva filtreringen från ditt konto hos OpenDns. Alla enheter i nätverket blir påverkade av filtreringen. I routern: Opendns administrationsgränssnitt:
 37. 1 Likes
  bsj

  Återbetalning

  Jag är ganska säker på att ingen av oss andra Teliakunder i det här kund till kundforumet fixar det, försök med Telia så får du nog svar.
 38. 1 Likes
  Mats A

  eSim

  Bara att jaga dom. Telia Sverige finns på Facebook och brukar svara snabbt där... (Det här är inte Telia utan ett kund till kundforum, som du läste när du registrerade dig)
 39. 1 Likes
  Mats A

  Tele Starter

  Ok, nu är detta inte Telia utan ett forum där kunder hjälper varandra. Nog om det, jag brukar vara väldigt duktig på att googla fram saker men nånting med Telia och ”tele starter” misslyckas jag med. Kanske för att systemet ifråga dog ut innan internet föddes? Är du ute efter att fjärrstyra värme i fritidshus finns det däremot massor av moderna lösningar om man söker... Kanske dags för en liten nyinvestering? Googlar jag ”fjärrstyra värme fritidshus” så finns det sida upp och sida ner av lösningar. Lycka till...
 40. 1 Likes
  hsd

  Touchpoint Plus

  Välkommen till Telias forum Här kan du läsa och dela med dig av synpunkter, tips och tricks gällande Telias tjänster och produkter. Observera att forumets syfte är att skapa dialog mellan kunder. Om du vill ha hjälp eller kontakt från Telia, använd Support eller Kontakta Oss.
 41. 1 Likes
  Mats A

  Fasta bredbandet

  Om du har fiber in så är det ju dit du kopplar routern, har du adsl via telejacket så förstår jag inte hur du tänkte... Då är du körd. Du måste ju ansluta utifrån kommande signal till routerns wan-port.
 42. 1 Likes
  Finn Carlsen

  Fasta bredbandet

  Har tagit bort telejacket , går det att koppla technicolor trådlöst ?Bluetooth Eller annan bra lösning ?
 43. 1 Likes
  Har någon lyckats styra Telias box Arris VIP 4302 från en Logitech Harmony (Touch...)? Det finns en profil för Arris VIP 4302, men då jag vet att Telia har skjutit i egen SW i fjärren, så vet man ju inte om den fungerar. Medföljande fjärr använder Bluetooth, men boxen stödjer i standardutförande även IR. så förutsättningarna finns.
 44. 1 Likes
  Mats A

  Var är inställningarna?

  Ja, jag ser 15 olika paneler när jag loggar in som Administrator och med det lösenord jag bytt till. Prova att rensa webbläsaren cache kanske?
 45. 1 Likes
  Mats A

  Felkod 712

  Detta har avhandlats i många trådar och alldeles nyligen. En enkel googling ger många tips och förslag på lösningar, t ex denna sida från Telia: https://www.telia.se/privat/support/info/felkoder-digital-tv Kör man messenger till Telia så får man hjälp även på helger...
 46. 1 Likes
  bsj

  När kommer E-Sim?

  Tjolahopp På den hemsida jag hade till för ungefär sex år sedan är jag säker på att den text du nämner inte fanns, däremot så fanns min släktforskning där.
 47. 1 Likes
  Christer S

  Gröna lampan lyser men dock inga andra lampor

  Inlägg kan redigeras, som Anaesthisia redan skrivit. Men man brukar låta trådar och inlägg vara kvar, kanske kan andra få hjälp av dem (se tips i "Forumets regler och riktlinjer"). Så blir trådarna osammanhängande om innehållet i en del inlägg raderas. 1. Börja med att söka i forumet. Det är mycket möjligt att någon redan ställt samma fråga och fått ett svar. https://forum.telia.se/index.php?app=telia&module=frontpage&controller=rules
 48. 1 Likes
  Ingela H. Ström

  Cv12:73006

  Jag sitter i Sverige, har tittat på TV på min iPad hela eftermiddagen och när jag skulle byta kanal försvann allt. Nu när jag försöker koppla in mig igen får jag felkod hela tiden. Att det skall vara så omöjligt att komma i kontakt med Telia förstår jag inte!!! Kan inte hitta fram till chatten. Det blir rundgång hela tiden.
 49. 1 Likes
  Dan Altemyr

  Byta tel nr som kopplas till porttelefon

  Du får nog kontakta hyresvärden eller fastighetsskötaren eller möjligen låsfirman som har hand om portlåset. Det är knappast något som en teleoperatör har hand om.
 50. 1 Likes
  bsj

  Betalning från utland

  Det här är vad jag hittade på en faktura SWIFT: NDEASESS IBAN: SE57 9500 0099 6026 0456 1700.