Medlemmar med flest likes


Populärt innehåll

Showing content with the highest reputation since 2019-02-22 i alla områden

 1. 3 Likes
  bsj

  Extremt dålig service

  Hej Dan! Jag har läst vad du skrivit och beklagar att du inte har fått ngn hjälp lr förståelse från Telia. Det är tyvärr inget som vi andra Teliakunder i detta kund till kundforum kan hjälpa dig med vilket klart framgår av texten på Startsidan. Vill du att ditt meddelande ska nå Telia så får du söka andra vägar, förslagsvis deras FB-sida lr hitta en mailadress. Som avslutning önskar jag dig en Glad Påsk.
 2. 3 Likes
  Mats A

  Porrfilter

  Har nog sagt detta i andra trådar för många år sen, men vi pratade öppet med våra barn när dom var små. Internets möjligheter, faror, mörka hörn och liknande. Behövde aldrig några påtvingade spärrar. Nu är dom 25+ och väldigt observanta på informationsflödet omkring oss varje dag...
 3. 3 Likes
  Dan Altemyr

  Hjälp oss med Telias nya forum!

  Lite luttrad från andra webbsajter som jag är så har jag nån sorts filter på glasögonen så att jag sällan ser såna där "tyck till" eller "Rate me"-knappar, och jag är kanske lite tveksam till ifall nån verkligen bryr sig om vad jag tycker. Nån av webbhandelssajterna jag besökte för allra första gången för nåt tag sedan inledde sin relation med mej med att slänga upp en jätteblaffa över hela skärmen där de bad mig betygsätta dem, och jag hade då inte mycket mer än hunnit knappa in adressen till deras sida. Lite svårt då. Jag visste ingenting om deras utbud, eller vilken prisnivå de höll eller vilka frakt- och returvillkor som gällde, eller hur svårt eller lätt det var att beställa nåt av dem. De kunde åtminstone väntat tills jag lagt en beställning. Skulle man kanske skriva att det var lite svårt att se vad som stod på deras sida och omöjligt att beställa nåt eftersom det var en stor enkät-popup som skymde? Men visst, en sån feedback-knapp med en dialogruta kan ju fungera, särskilt om man märker att man får nån sorts respons. Den är aningen lite mer tekniskt komplicerad än en tråd i ett forum kan tyckas, men tekniken har ni säkert redan på plats. Ofta kanske inte det mest primära är att sätta ett visst antal stjärnor på en sida utan bara påpeka en liten detalj eller fråga om en viss funktion, och då kanske forum-modellen är bättre. Funktionen är inte helt överlappande, så båda alternativen kan ha sitt berättigande.
 4. 3 Likes
  Asawid

  Hjälp oss med Telias nya forum!

  Jag hänger på och funderar runt "Feedback" -avdelningen. Vad tänker ni (Telia) er själv om hur den avdelningen ska se ut? Vad vill ni se i avdelningen (Feedback är ju en rätt svepande, lite luddig term)? I vilken utsträckning kommer Telia att delta i den? Om det inte finns en tydlig Telia-närvaro där är det ju en ganska meningslös avdelning. Närvaron kan bestå i något så litet som att man visar att man läst det som skrivits och i de fall det är lämpligt för det vidare till lämplig person/avdelning. Samtidigt som jag säger att en feedback-avdelning är meningslös utan deltagande av Telia blir det också lite förvirrande om en avdelningen innehåller Telia-folk, men inte resten. Då behöver avdelningarna hållas isär tydligare. Kanske genom rubrik "Feedback till Telia" (med en kort förklarande text om vad man avser med "feedback") respektive "Fråga anda användare" (se nästa stycke) Jag skulle också gärna se att något annat än "community" används. Det är ganska många äldre personer (eller för all del personer i alla åldrar som inte har för vana att hänga i forum) som har funderingar i detta nuvarande forum och för många av dem är inte "community" något självklart. Skriv hellre "Fråga andra användare" eller något i den stilen.
 5. 3 Likes
  POKFB

  Programmering av Ruwido fjärrkontroll

  Båda problemen är lösta. 1. Kan nu styra TVn on/off från Ruwdon fjärr. Var enkelt - gå in på Inställningar på TV boxen. Gå in på Styra TV och aktivera På 2. Beställde Tvillingabbonemang vis chatten. Gick snabbt att få ett extra set koder. Funkar än så länge
 6. 2 Likes
  JTratt

  Webbmail/Min "låda" är full

  Hej! Jag har TeliaWebb mail som jag har länkat till min dator. Jag raderar och flyttar mail, men av och till får jag meddelandet att min box är full. Då måste jag logga in på Telia Webbmail och där radera det som trodde att jag hade gjort på min dator. Går det inte synkronisera detta så det jag gör på datorn även händer hos Telia Webbmail. jan
 7. 2 Likes
  bsj

  roaming i Schweiz

  Du når inte Telia i detta kundforum. Du får lättast svar från Telia om du använder de kontaktvägar som finns.
 8. 2 Likes
  Örjan Öberg SWE

  Uruselt

  Varför har TELIA den överlägset sämsta supporten på jorden? Jo de bryr sig noll om sina kunder! 100-tals miljoner med fixa sin support är för stort för dem!
 9. 2 Likes
  Asawid

  Uppdatering mobilt bredband

  Om du kallar det att vara "trevlig" så som du skrev mot mig (som INTE anklagat dig för att vara troll) har vi uppenbarligen helt olika uppfattning om innebörden av ordet. Jag är själv inte berörd av den förändring som Telia ska införa så jag ser ingen anledning till att ringa Telia. Att jag svarade och skrev det du citerade var beroende på din ganska tråkiga ton några inlägg tidigare där du mer eller mindre anklagar andra för att komma med falsk information. Framtiden får väl utvisa vem som har rätt, men nog kan det tyckas mycket märkligt om Telia både går ut med brev till företag och på sin egen site med "fake" information. Men men... Med detta är "diskussionen" slut för min del såvida du inte fortsätter att vara otrevlig mot mig. Jag har anmält tråden till moderator för rensning och ber dem också försöka klargöra vad som gäller i sakfrågan.
 10. 2 Likes
  dagro

  Uppdatering mobilt bredband

  Jag är ny här på Telia-forumen så jag vet inte hur stämningen brukar vara... men kan vi inte bara tagga ner och koncentrera oss på att hjälpas åt att förstå vad det är för förändring som skett/kommer ske i router-mjukvarorna?
 11. 2 Likes
  Dan Altemyr

  Forumet 2.0 är på G!

  Därför att de övriga länkarna under den rubriken är "Driftinformation", "Täckningskartor", "Surfa säkert", "Anmälan och överträdelser" och "Fakturahjälp", vilka alla är direkta Telia-funktioner som i den mån där finns nån form av bemanning eller betjäning bakom utförs av Telia-personal. Men det är klart, många forumdeltagare kan också bistå med diverse hjälp, så det är väl en viss form av support det också (även om en del av den "supporten" består av att upplysa om att det är ett kund-till-kundforum). En omformulering till "Kundforum" kanske skulle räcka.
 12. 2 Likes
  dagro

  Uppdatering mobilt bredband

  Men det finns en Telia-sida som berättar motsvarande (vilket Asawid redan postade ovan): https://www.telia.se/privat/support/uppdatering Frågade du om den?
 13. 2 Likes
  mrknowitall

  Uruselt

  Njae du får absolut hjälpa till med svar på frågor som inte behöver svaras av personer med direkt insyn i Telias system etc. Det är det som är tanken med forumet. Sedan har Telia länge länge lovat att rycka upp hela forumet och ta det in i 2000-talet, men det har vi inte sett röken av ännu. Det dyker upp glada moderatorer och lovar bot och bättring om att det ska göras om men inget har alltså hänt än. Den som lever får se...
 14. 2 Likes
  bsj

  Spärrintyg

  Vi andra forumdeltagare har inte befogenhet att skriva ut ngt i Telias namn, så du får nog vända dig till Telia med din önskan.
 15. 2 Likes
  Christer S

  Dålig peering Telia->Colt

  Du tänker att vi andra kunder bättre kan svara på detta än Telia själva? Tack för informationen om eventuellt operatörsbyte. Själv brukar jag inte berätta för hela världen när jag köper varor av annat märke än tidigare, bilar, möbler, kläder och annat, eller tjänster från nya leverantörer. Men vi har väl olika behov.
 16. 2 Likes
  Dan Altemyr

  Surfpott max 100 GB -Varför?

  Jag har inget svar på frågan men kan bara bekräfta att det verkar finnas ett tak på 100GB. Jag har ett mobilt bredband med surfpott som jag bara använder sporadiskt och kan konstatera att min tillgängliga surfmängd ligger konstant på strax under 120 GB (20GB/mån + 100GB pott - eventuell förbrukning på max 1GB). Det borde inte finnas någon egentlig teknisk gräns, annat än att deras databas inte kan hantera väldigt stora heltal, men att representera "100GB" ligger långt under vad det största möjliga heltalet man kan hantera är i en normal dator. Jag håller med om att det skulle kunna vara bra att spara allt under året för att sedan kunna bränna av under en kort period, t.ex. under semestern. Men det är nog nåt man får vända sig till Telia om ifall man vill veta mera.
 17. 2 Likes
  Christer S

  Touchpoint Plus

  Mats kommentar handlade inte om någon skillnad mellan privat- och företagskunder. Mats var bara specifik angående det aktuella ämnet och lade till "Företag". Forumet är alltså ingen kontaktväg till Telia. Se hsd's inlägg, vars text t ex hittas här - https://forum.telia.se Så förstår jag inte vad kontaktsvårigheter med Telia har med forumet att göra. Alla dessa trådar och inlägg som vänder sig till Telia gör bara att man mer och mer tappar intresset för forumet.
 18. 2 Likes
  bsj

  Mina Sidor

  Då får vända dig till Telia eftersom det här är ett forum där vi, Telias kunder, försöker hjälpa varandra med tips och råd. Det framgår även av texten på startsidan.
 19. 2 Likes
  Asawid

  Felanmälan

  Bara så du vet så är det inte Telia du kallar för "ni" när du skriver här. Det är andra användare. Telia når du andra vägar, till exempel Facebook.
 20. 2 Likes
  Niklas Ängelid

  När kommer E-Sim?

  Det är som att säga: Jag är i Egypten och här finns det redan pyramider. Varför finns inte det i Sverige?
 21. 2 Likes
  Johansson Fredrik

  När kommer E-Sim?

  Du menar att någon ska lyssna på instruktioner? Det är inte så lätt för folk i dagens läge. De vill ju ha svaret serverat på ett silverfat. Det som gör mig mest förvånad är hur ofta folk orkar tjata. Blir arg för att ett bolag inte kommit ut med en anledning. Det är inte direkt så att Telia vill att folk ska vänta bara för att retas. Tar det tid så gör det det... Inte mer än att avvakta..
 22. 2 Likes
  Johansson Fredrik

  Surf/ADSL

  Logga in på Mitt Telia > Klicka på ditt abonnemang > En bit ned under Inställningar ska det stå Surfhistorik. Klicka där.
 23. 2 Likes
  queasy

  Ny TV box, ta bort gamla koder?

  Alt 1, ring till Telia support och be dom ta bort låset på koderna. Alt 2, gå in i den gammla boxen. klicka på meny, inställningar och leta efter "ta bort använderkoder" sedan logga in med dem på din nya box.
 24. 1 Likes
  Anaesthisia

  Neato D7 robotdammsugare uppkoppling

  Kan vara inkompatibla trådlösa nätverksstandarder. Kolla om du kan testa med lite andra inställningar i routern. A
 25. 1 Likes
  Mats A

  Tv box

  Det får du kontakta Telia om! 90200 eller deras facebooksida, i det här kund till kundforumet finns inte Telia. Och du bör redigera bort dina personuppgifter ovan, av säkerhetsskäl!
 26. 1 Likes
  hsd

  Uppsägning av TV, bredband och telefoni

  Hej Tråkigt, men det är väldigt sällan Telia visar sig på detta forum- det är ett kund-till-kund-forum, det är lite trist att nå Telia på telefon med ofta långa väntetider , det finns en meddelandeväg på supportsidorna svår att hitta och långsamma svar däremot OM Du har Facebook så finns Telia där och det ska enligt uppgift fungera bra (har inte fb själv) hoppas det löser sig
 27. 1 Likes
  Asawid

  Byta mobil - tre månader innan 24 mån.

  För att få veta precis vad det kommer att kosta behöver du kontakta Telia vilket du inte gjort nu då detta är ett kund-till-kund-forum. Men som vanlig användare kan jag ändå kommentera lite: Självklart får du en högre kostnad i alla fall under de månader du har kvar att betala av på din S7 om du samtidigt ska börja betala av på en S10. Om du talar med Telia, till exempel i en Telia-butik kan det i och för sig hända att de låter dig vänta med att börja betala av på den nya mobilen tills den gamla är färdigbetald. Om det sedan blir dyrare än idag, ja det kan du kolla själv inne på Telias sida för den aktuella mobilen. Abonnemangen har ändrats en del under de senaste två åren, så det är inte självklart att det blir värst mycket dyrare trots att du väljer en ganska dyr mobil om du tar dig en funderare på vilken surfnivå som är bäst för dig (som kanske är lägre än den de kommer att försöka sälja till dig).
 28. 1 Likes
  mrknowitall

  Typ av Nätverkskabel - Fiber till Router

  Det var skumt. Du har låtit routern sitta i ett tag? Byter man macadress tar det ett tag innan man får ny ip.
 29. 1 Likes
  Max Wik

  Uppdatering mobilt bredband

  Bra fråga! Undersöker saken och återkommer när jag fått svar /Max
 30. 1 Likes
  Max Wik

  Uppdatering mobilt bredband

  Hej, E-postmeddelandena kommer från oss och på länken https://www.telia.se/privat/support/uppdatering hittar ni information om vilka modeller det gäller samt hur man går tillväga för att uppdatera modellen i fråga. Jag har även redigerat och klargjort detta i det första inlägget samt klistrat tråden. /Max Wik
 31. 1 Likes
  mrknowitall

  4k

  Precis. Du får nog precisera vad du menar. Den går säkert att använda som domkraft också med lite moddning. Netflix och YouTube kan fungera. Jag föreslår att du provar och sedan återkopplar med hur det gick.
 32. 1 Likes
  Mats A

  föräldrainställningarna i wifi-router

  Är det inte enklare och bättre att sätta sig ner och prata öppet med sina barn om internet och dess faror och baksidor? Göra dom medvetna om hur man kan bli lurad av skumma sidor och personer... Lära dom ifrågasätta information, vem står bakom? Vad vill dom? Om något är för bra för att vara sant så är det nog skumt. Sätt gränser tillsammans!
 33. 1 Likes
  bsj

  Forumet 2.0 är på G!

  Nu ligger ju länken till forumet umder Kontaka oss, vilket är missvisan då det inte är en kontaktväg till er. Kommer det att liga kvar där, tas bort lr läggas under en egen rubrik
 34. 1 Likes
  Dan Altemyr

  Forumet 2.0 är på G!

  Det ser väl bra ut. Jag gillar att informationen om vad forumet har för funktion har kommit med i dialogen för att skapa en ny tråd, (sista bilden i inlägget). En ytterligare förbättring med den dialogen skulle kunna vara att när man klickar på skicka-knappen så sker automatiskt en sökning efter liknande trådar och om det finns såna så måste man välja om man i stället vill gå till den tråden eller fortsätta att skapa en ny.Förresten, "boarden", är det verkligen korrekt svenska? Men det skulle vara kul att provköra, det är först då man verkligen kan få en uppfattning. Men det kräver förstås att nya sidorna är nästan helt färdiga. När Swedbank renoverade sina internetbanksidor för några år sedan så fanns det en knapp man kunde välja för att byta till de nya sidorna för att prova. De var lika "skarpa" som de gamla, dvs de arbetade mot samma konton och liknande. Ett liknande förfarande skulle kunna tillämpas med teliaforumet.
 35. 1 Likes
  Dan Altemyr

  Sms och mms via mejl och dator

  Jag har för mig att det finns en sån funktion inbyggd i Windows 10, som kommunicerar med en mobiltelefon med en särskild app installerad. Den är främst tänkt att hämta bilder från mobilen men jag tror den också kunde styra telefonen att skicka SMS.
 36. 1 Likes
  Dan Altemyr

  SIM-kort på 32k, 64k, 128k - Vilka har Telia?

  Ja, utvecklingen går framåt, på bekostnad av funktionalitet hos äldre utrustning i vissa fall. Det är väl, som en jämförelse, knappast nån som idag använder en 18 år gammal mobiltelefon. Jag var nästan inne på att föreslå att försöka byta ut bilstereon mot en modernare med inbyggd Bluetooth-anslutning till befintlig mobiltelefon i stället, då slipper man krånglet med dubbla abonnemang. Det är väl den där knappsatsen på instrumentpanelen som blir överflödig bara, om den inte går att integrera med en nyare ljudanläggning. Men även om knappsatsen har en något högre "coolfaktor" så kan man enkelt byta ut den panelen mot ett litet handskfack eller mot en utfällbar mugghållare.
 37. 1 Likes
  Asawid

  Uppdatering mobilt bredband

  Informationen är äkta. Läs mer här: https://www.telia.se/privat/support/uppdatering
 38. 1 Likes
  bsj

  Bemötande

  Hejsan. Det finns visserligen vettiga personer här i detta kund till kundform, men jag är väldigt säker på att ingen av oss har tillgång till det du önskar. På startsidan står det: Välkommen till Telias forum Här kan du läsa och dela med dig av synpunkter, tips och tricks gällande Telias tjänster och produkter. Observera att forumets syfte är att skapa dialog mellan kunder. Om du vill ha hjälp eller kontakt från Telia, använd Support eller Kontakta Oss. Du får med andra ord vända dig till Telia, eller hoppas på att någon från Telia plötsligt dyker upp här (vilket är väldigt ovanligt) och hjälper dig.
 39. 1 Likes
  Christer S

  Uruselt

  Fast TS har placerat tråden under ämnesområdet Feedback. Vilket rimligtvis innebär att det är Telia man vänder sig, och att Telia i alla fall bevakar det här ämnesområdet. Sen är det lite lustigt att så många vänder sig till Telia i många andra ämnesområden, men här skriver TS om Telia i tredje person. Dessutom är rubriken rätt urusel, den är inte till så stor hjälp när man navigerar runt i forumet.
 40. 1 Likes
  hsd

  Ej Synligt kontantkort efter registrering

  Är det registrerat i Dotterns namn så måste nog hon logga in för att se det … tror jag , ring kundtjänst så får Du exakt besked Detta forum är avsett för kund till kund tips å trix , såg att Du postat frågan 2 gånger,
 41. 1 Likes
  Asawid

  räkning

  Visserligen förstår jag inte riktigt allt du skrivit, men det verkar som du borde kontakta Telia om nu detta har med Telia att göra (framgår dåligt, men eftersom detta är ett Telia-forum...). Du når inte Telia genom detta forum, utan bara andra användare. T.ex. Facebook kan användas för kontakt. Eller kolla under "kontakta oss".
 42. 1 Likes
  Dan Altemyr

  "Tidigare" första telejack

  Det man brukar göra när man byter "koppar-telefoni" mot "ip-telefoni" är att man klipper av sladden till lägenheten i korskopplingsskåpet i trappen. Därmed blir de jack som finns i lägenheten fortfarande ihopkopplade men inte anslutna till omvärlden utanför lägenheten. När man sedan ansluter IP-telefoniutrustningen finns det med en sladd med en gammaldags telefonpropp som man ska ansluta till första jacket. Den sladden förser de interna jacken i lägenheten med IP-telefonin genom att signalen går "baklänges" via proppen in i första jacket. Tanken är att alla telefoner som är anslutna till de olika uttagen ska fortsätta att fungera som vanligt utan att man ska behöva dra nya ledningar. Om du läser och förstår artikeln som hsd länkade till så kan du koppla om samtliga jack så att det jack du vill ha som första-jack faktiskt blir det, fast det kan eventuellt behövas dras in nån extra kabel i rören ifall det jack du vill ha först råkar ligga i mitten på kedjan. Ett alternativ kan vara att i så fall välja en "parallellkoppling" av jacken, dvs. man kortsluter den där omkopplingsfunktionen som ska göra att kontakten till efterföljande telefoner bryts ifall man lyfter på luren på en telefon. Om du bara har trådlösa, typ DECT-, telefoner, så kan du strunta i jacken helt och hållet och i stället ansluta basstationen direkt till IP-telefoniboxen. Så gjorde jag. Jag har till och med tapetserat över några av de gamla telefonjacken.
 43. 1 Likes
  Dan Altemyr

  E-post adress

  1. På nåt sätt har de fått din nya adress. Förmodligen för att du talat om det för dem utan att veta om det genom att ändra din adress nån annan stans. Facebook skulle jag t.ex. inte lita på alls. Om man gör en sån drastisk sak som att byta adress så ska man nog inte tala om det överallt på en gång utan bara tala om det för en i taget, tills man upptäcker en läcka. Jag har hört om nån som registrerade en himla massa epostadresser, och använde olika på alla ställen, t.ex. "nisse_pa_tradera@telia.com" för Tradera, "nisse_pa_facebook@telia.com" på facebook, "nisse_pa_insta@telia.com" för instagram, etc. Då kunde han se direkt vilken av instanserna som hade läckt. Möjligtvis blir man tvungen att ha en egen maildomän och en lokal mailserver för att få plats med alla adresser. Telia tillåter väl högst 5 har jag för mig. Alla adresser går förstås till samma brevlåda, annars blir det rörigt, men man ser på "To:"-fältet varifrån adressen är hämtad. 2. Det får du fråga Telia om, men jag tvivlar på det. Så dåligt ställt har de inte så att de måste sälja sina kunders epostadresser. 3. Om det verkligen är ett spelcasino som verkligen vill att du ska spendera pengar hos dem så måste de av naturliga skäl vara kontaktbara och då lär de ha någon sorts fungerande kontaktinformation och kundtjänst. Ta kontakt med dem och hänvisa till GDPR och kräv att få reda på varifrån de har fått din adress. Det är de i så fall tvungna att berätta. Annars skickar vi Datainspektionen på dem. Så småningom (om man orkar) borde man med den metodiken kunna bakåtspåra till källan till adressläckan. De är också tvungna att på din begäran radera dina adressuppgifter och även tillse att de raderas från alla adressregister som de i sin tur har delat med sig informationen till. Skulle de hävda att de skickar informationen eftersom de har fått ditt medgivande om direktreklam på något sätt så har du rätt att utan förklaring dra tillbaka det medgivandet. En annan metod är att skapa listiga mailfilter som filtrerar bort reklammailen. Det kan iofs vara en utmaning, för man vill ju inte filtrera bort för mycket. Jag blev själv bortfiltrerad en gång eftersom jag hade med ordet "specialist" i ämnesraden. Ordet "cialis" som är en delsträng i mitten av "specialist" är tydligen namnet på en potenshöjande medicin, vilket mottagaren hade filtrerat bort.
 44. 1 Likes
  bsj

  Bredband

  Du har uppenbarligen missat den här texten som står på startsidan: Här kan du läsa och dela med dig av synpunkter, tips och tricks gällande Telias tjänster och produkter. Observera att forumets syfte är att skapa dialog mellan kunder. Om du vill ha hjälp eller kontakt från Telia, använd Support eller Kontakta Oss.
 45. 1 Likes
  ROBIN Smith

  Porrfilter

  Hej, kolla upp Opendns. Jag använde det tidigare för att filtrera bort visst innehåll. I routern under kategorin Parental Control fyller du i DNS Server under DNS Server Filtering . Opendns´s namnservers är 208.67.222.222, 208.67.220.220 När det är gjort administreras själva filtreringen från ditt konto hos OpenDns. Alla enheter i nätverket blir påverkade av filtreringen. I routern: Opendns administrationsgränssnitt:
 46. 1 Likes
  Mats A

  Inget internet

  Vi tar inte åt oss eftersom ”vi” inte är Telia i det här kund till kundforumet. Så här kunde du läsa när du registrerade dig på forumet: ”Här kan du läsa och dela med dig av synpunkter, tips och tricks gällande Telias tjänster och produkter. Observera att forumets syfte är att skapa dialog mellan kunder. Om du vill ha hjälp eller kontakt från Telia, använd Support eller Kontakta Oss.”
 47. 1 Likes
  Asawid

  HD-TV i Appel-TV

  Du har INTE vänt dif till Telia nu, utan till andra användare. Vill du vända dig till Telia, använde till exempel Facebook.
 48. 1 Likes
  Mats A

  Var är inställningarna?

  Vore ju kul om du berättat vilken modell på router du har. Testade just inloggningen i min Telia WiFi-router Plus v3 och jag ser allt i avancerade gränssnittet. Har du provat nån annan webbläsare? T ex Internet Explorer är helt tydligt på väg ut i kylan av säkerhetsskäl. Safari på iPad och Chrome i PC har inga problem.
 49. 1 Likes
  Ingela H. Ström

  Cv12:73006

  Jag sitter i Sverige, har tittat på TV på min iPad hela eftermiddagen och när jag skulle byta kanal försvann allt. Nu när jag försöker koppla in mig igen får jag felkod hela tiden. Att det skall vara så omöjligt att komma i kontakt med Telia förstår jag inte!!! Kan inte hitta fram till chatten. Det blir rundgång hela tiden.
 50. 1 Likes
  bsj

  Betalning från utland

  Det här är vad jag hittade på en faktura SWIFT: NDEASESS IBAN: SE57 9500 0099 6026 0456 1700.