Medlemmar med flest likes


Populärt innehåll

Showing content with the highest reputation since 2019-03-22 i Inlägg

 1. 3 Likes
  bsj

  Extremt dålig service

  Hej Dan! Jag har läst vad du skrivit och beklagar att du inte har fått ngn hjälp lr förståelse från Telia. Det är tyvärr inget som vi andra Teliakunder i detta kund till kundforum kan hjälpa dig med vilket klart framgår av texten på Startsidan. Vill du att ditt meddelande ska nå Telia så får du söka andra vägar, förslagsvis deras FB-sida lr hitta en mailadress. Som avslutning önskar jag dig en Glad Påsk.
 2. 2 Likes
  JTratt

  Webbmail/Min "låda" är full

  Hej! Jag har TeliaWebb mail som jag har länkat till min dator. Jag raderar och flyttar mail, men av och till får jag meddelandet att min box är full. Då måste jag logga in på Telia Webbmail och där radera det som trodde att jag hade gjort på min dator. Går det inte synkronisera detta så det jag gör på datorn även händer hos Telia Webbmail. jan
 3. 2 Likes
  bsj

  roaming i Schweiz

  Du når inte Telia i detta kundforum. Du får lättast svar från Telia om du använder de kontaktvägar som finns.
 4. 2 Likes
  mrknowitall

  Uruselt

  Njae du får absolut hjälpa till med svar på frågor som inte behöver svaras av personer med direkt insyn i Telias system etc. Det är det som är tanken med forumet. Sedan har Telia länge länge lovat att rycka upp hela forumet och ta det in i 2000-talet, men det har vi inte sett röken av ännu. Det dyker upp glada moderatorer och lovar bot och bättring om att det ska göras om men inget har alltså hänt än. Den som lever får se...
 5. 2 Likes
  Johansson Fredrik

  Surf/ADSL

  Logga in på Mitt Telia > Klicka på ditt abonnemang > En bit ned under Inställningar ska det stå Surfhistorik. Klicka där.
 6. 2 Likes
  queasy

  Ny TV box, ta bort gamla koder?

  Alt 1, ring till Telia support och be dom ta bort låset på koderna. Alt 2, gå in i den gammla boxen. klicka på meny, inställningar och leta efter "ta bort använderkoder" sedan logga in med dem på din nya box.
 7. 1 Likes
  Dan Altemyr

  Felaktig IP från mediaomvsndlare.

  Jag har för mig att routern från telia man har hemma har funktionalitet för att separera trafiken från den inkommande TP-kabeln i TV, Internet och telefoni, och har man inte med den funktoinalitetet utan kopplar signalen direkt till en dator så måste datorn ha den förmågan att hitta den del av IP-trafiken som når ut på internet och inte hamnar i Telia-TV:s server. Det tror jag inte är något som finns i en normal dator. Man kan koppla in en alldeles egen router i stället för den som Telia tillhandahåller, men man måste även då skruva en del i inställningarna i den routern. Eller så är det kanske så att det inte är routern som det är fel på utan antingen "Inteno" som jag inte riktigt vet vad det är men gissar att det är nån slags mediaomvandlare, eller att det blivit fel borta i Telias router. Jag antar att den IP-adress som routern hemma har fått när den startade upp ligger låst i Telias router under en viss leaseperiod. Den borde dock inte vara så värst mycket längre än ett dygn kan man tycka, annars skulle det generera alldeles för många supportärenden hos Telia om att friställa IP-adresser. Jag tror inte att den där Intenon har någon DHCP-funktion utan det är routern hos Telia som delar ut IP-adressen, så det hjälper inte att stänga av Itenon. Det är jämförbart med att stänga av och på en nätverksswitch.
 8. 1 Likes
  Anaesthisia

  Neato D7 robotdammsugare uppkoppling

  Kan vara inkompatibla trådlösa nätverksstandarder. Kolla om du kan testa med lite andra inställningar i routern. A
 9. 1 Likes
  mrknowitall

  Felaktig IP från mediaomvsndlare.

  Du kan ju ha patchat fel. Kolla igen.
 10. 1 Likes
  mrknowitall

  Dåligt med plats i mediaskåp!

  Du tänker helt rätt! Mycket bättre på det sättet eftersom switchen gör bättre nytta i skåpet och du får bättre wifi med din router ute i lägenheten.
 11. 1 Likes
  Mats A

  e-post

  Det pågår en parallell diskussion om detta i den här tråden just nu: https://forum.telia.se/forums/topic/14561-skräppost/#comment-70228 kanske räcker med en tråd? Nåt har ju hänt, jag upplever en kraftig ökning av skräppost till min telia.com adress senaste dagarna...
 12. 1 Likes
  Mats A

  Tv box

  Det får du kontakta Telia om! 90200 eller deras facebooksida, i det här kund till kundforumet finns inte Telia. Och du bör redigera bort dina personuppgifter ovan, av säkerhetsskäl!
 13. 1 Likes
  Dan Altemyr

  Larm och bredband

  Den frågan bör du nog ta med leverantören av larmet eller den larmcentral som larmet kopplas upp till. Verisure som jag har använder sig av mitt bredband så länge som det finns tillgängligt, men dinns inte det så har det ett eget oberoende som jag tror gsm-baseat system som backup. Jag vet att även trygghetslarm numera inte är kopplade över telefonkoppartråd utan använder en oberoende trådlös förbindelse, troligen gsm det med. Det känns ganska osäkert att basera hela sitt larmsystem på en telefonförbindelse, eftersom teleledningen in i fastigheten oftast är ganska lätt att komma åt för tjyven, det är bara att backa på teleskåpet typ.
 14. 1 Likes
  hsd

  Uppsägning av TV, bredband och telefoni

  Hej Tråkigt, men det är väldigt sällan Telia visar sig på detta forum- det är ett kund-till-kund-forum, det är lite trist att nå Telia på telefon med ofta långa väntetider , det finns en meddelandeväg på supportsidorna svår att hitta och långsamma svar däremot OM Du har Facebook så finns Telia där och det ska enligt uppgift fungera bra (har inte fb själv) hoppas det löser sig
 15. 1 Likes
  Asawid

  Byta mobil - tre månader innan 24 mån.

  För att få veta precis vad det kommer att kosta behöver du kontakta Telia vilket du inte gjort nu då detta är ett kund-till-kund-forum. Men som vanlig användare kan jag ändå kommentera lite: Självklart får du en högre kostnad i alla fall under de månader du har kvar att betala av på din S7 om du samtidigt ska börja betala av på en S10. Om du talar med Telia, till exempel i en Telia-butik kan det i och för sig hända att de låter dig vänta med att börja betala av på den nya mobilen tills den gamla är färdigbetald. Om det sedan blir dyrare än idag, ja det kan du kolla själv inne på Telias sida för den aktuella mobilen. Abonnemangen har ändrats en del under de senaste två åren, så det är inte självklart att det blir värst mycket dyrare trots att du väljer en ganska dyr mobil om du tar dig en funderare på vilken surfnivå som är bäst för dig (som kanske är lägre än den de kommer att försöka sälja till dig).
 16. 1 Likes
  Asawid

  SMS till Telia om kontantkortssaldo

  Det där är inte instruktion för att skicka SMS. Det är vad du knappar in i ringa-appen. Du slår alltså detta istället för et vanligt telefonnummer och "lur" är då förstås ringa-upp-knappen. Om Telia har förfrågan över SMS lär det vara ordet saldo som ska skickas till något nummer. Typ 4466, men det vet jag inte.
 17. 1 Likes
  Asawid

  TV fiber genom Zitius

  Låter som du behöver kontakta Telia. Det gör du inte i detta forum där du huvudsakligen når andra användare. Det är INTE en kontaktväg till Telia.
 18. 1 Likes
  hsd

  EMAIL - LÖSENORD

  Har Du Facebook, fråga supporten där , annars får Du nog ringa i morgon- kan bli dyrt...
 19. 1 Likes
  mrknowitall

  Typ av Nätverkskabel - Fiber till Router

  Det var skumt. Du har låtit routern sitta i ett tag? Byter man macadress tar det ett tag innan man får ny ip.
 20. 1 Likes
  Torbjörn Löf

  Telia box-app 2014

  Kan undra var ni hittar den där appen??