Medlemmar med flest likes


Populärt innehåll

Showing content with the highest reputation since 2017-12-12 i alla områden

 1. 4 Likes
  Bernt Göran Svensson

  TV-bilden fryser

  Sedan en tid tillbaka fryser TV-bilden då och då. Vi brukar starta om box och router och då kommer bilden tillbaka en stund och se'n fryser den igen.Väldigt irriterande... I går t.ex frös den sex gånger på ett par timmar. Kontakt med Telia resulterar bara i att de vill att man skall starta om all utrustning vilket vi gjort ett antal gånger, senast i dag med en fullständig fabriksåterställning av boxen vilket resulterade i ett par timmars Tv-tittande utan frysningar men för en stund se'n var det dags igen...Suck! Jag har suttit i telefonkön till telia ett antal gånger och även chattat med dem men inga lösningar ges annat än omstart av utrustning. Jag får väl kräva att de skickar ny utrustning och om de inte gör det så får jag väl byta leverantör av bredbandstjänster.Är det möjligen någon i forumet som också drabbats av TV-bild som fryser och som har förslag på lösningar ?
 2. 4 Likes
  Tmy

  Problem med undertext Telia Play

  Har fått problem med att undertexterna försvinner efter en kort stund på HBO I Telia Play via Apple TV men även när jag testat på Ipaden. Någon som har samma problem?
 3. 4 Likes
  mrknowitall

  HUR LÄNGE SKA MAN BEHÖVA VÄNTA PÅ LTE?

  Jag undrar snarare hur du och Nalle definierar ett kundforum?Telia varken läser eller svar här.
 4. 4 Likes
  HANS WENNBERG

  Telia Play+ aktiva enheter

  Varför kan inte Telia låta oss användare själva administrera vilka enheter som Play+ är aktiverat på? De fyra samtidiga enheter som Play+ aktiverats på är önskvärt att kunna administrera själv som användare. Detta vore tacknämligt att ha som funktion i t ex appen "Mitt Telia" eller på "Mina sidor" på Telias webb. Idag krävs en väntetid på 30 dagar innan ny enhet kan aktiveras. Detta är långt ifrån den användarvänlighet som är rimlig att kräva. Tack på förhand för förbättrad användarvänlighet.
 5. 3 Likes
  FuzyToes

  Säkerhetstips - emejl - surfa

  Har sett att folk är oroliga efter massutskicket från någon kludd om att de har hackat dig. Så är det till 99% säkerhet inte. MEN det skadar aldrig att surfa säkert. Byt dina lösenord. Skriv ut en lista, spara den inte på din dator. (Eller i molnet). Byt epostadresser. Kör med något obskyrt på gmail eller annan gratis provider när du loggar in på något nytt. Uppdatera allt. Kör med en bra virusgrunka. Lämna aldrig ut personlig information. Kolla din feja, det kan finnas info där som du inte vill ge ut. Jag är krazy, jag kör ubuntu som OS när jag skall skoja till det. Enkel att installera, inte så rolig att försöka att hacka och som sekundärt os, lätt att installera om (utifall att) Bästa säkerhetstipset ever, SURFA INTE PÅ ****! (ja, du vet vad som menas) Det tar inte så lång tid att byta e-mailadress heller. Inte ens på Telia. Sedan är det bara att ta till din adressbok som du naturligtvis har sparat på en USBsticka eller annat och mejla alla din nya adress. Pyssel, men det är det värt. All skräpmejl är - borta. In a flash. Lämna aldrig ut någon som helst information om Dig, var du bor, (kolla vad google samlar in).. Alla som Du inte känner personligen är potentiella säkerhetsläckor och det gäller även de som Du de facto känner. Sedan, när du känner dig som säkrast i världen så lägger din mor ut allt om dig på twitter/FB/blaha.. Då är det dags att göra om allt igen. Bara några grundläggande tips. Till er som kanske behöver det. Ni andra besserwissers, behöver inte kommentera för så vitt att jag inte har sagt något som är åt fanders. (måste rekommendera e-set) Swing! Klappat å klart!
 6. 3 Likes
  Johansson Fredrik

  När kommer E-Sim?

  Ja har de inte fattat ett beslut ännu är det förmodligen svårt att besvara den frågan. Det är bara avvakta som alla oss andra. Samma sak som jag säger till mina barn så hjälper det inte att tjata.
 7. 3 Likes
  Christer S

  mobilräkning ryssland

  Det är precis som när jag skriver på Facebooks sida. Det är en massa andra som skriver och kommenterar, aldrig Facebook. Tycker det är konstigt för det står ju Facebook på sidan jag är på.
 8. 3 Likes
  bsj

  Öppna port 21 FTP-protokoll

  Googla är för jobbigt, det är mkt lättare att låta andra göra jobbet. Läsförståelsen skulle inte rendera ett MVG, om ts överhuvudtaget har läst förutsättningarna
 9. 3 Likes
  mrknowitall

  Era felsökning är under all kritik

  Vi får banne mig bättra oss. Här sitter vi kunder och tror att våra felsökningar är minst lika bra som grannens som inte ens hjälper till härinne, och så visar det sig att de inte duger. Min senaste felsökning när mina kanaler försvann var att först prova utan glasögonen, men det blev sämre utan. Sedan drog jag ner på träspriten och det hjälpte. Min personal är det synd om, det stämmer. Barn har ingen känsla för kvalitet, och det stämmer. Ungarna städar dåligt för de pengarna jag betalar...
 10. 3 Likes
  bsj

  När kommer E-Sim?

  Finns redan en tråd om det
 11. 3 Likes
  bsj

  Fakturahanteringen under all kritik!!!

  Nu når inte ditt inlägg Telia, om nu det var syftet, utan bara oss andra Teliakunder. Jag kan däremot tala om för dig att fakturan finns på Mitt Telia/Mina fakturor, där kan du även ordna med E-faktura.
 12. 3 Likes
  Mats A

  Arris (tv-box) "blinkar"

  Ja, antingen konfigurerar du rätt vlan för Telias TV i din Asus ( om det går) eller så kopplar du din Arris till TV-porten i fiberswitchen, eller så bryggar du Teliaroutern och ansluter din Asus på port 4 och Arris på port 1-3
 13. 2 Likes
  Dan Altemyr

  Kabel till TV box

  Med Telias nya router (Technicolor TG799vac Xtream) så bör det rent tekniskt räcka med en kabel och en nätverksswitch, men jag skulle nog ändå välja två. Det är inte själva kabeln som är den stora kostnaden utan allt arbete med att borra hål och sätta upp kabelkanaler etc. samt att TV och dator eventuellt ligger på olika ställen så det ändå måste bli ett vägskäl efter vägen.
 14. 2 Likes
  Dan Altemyr

  Streama till en "icke" smart-tv??

  En chromecast är väldigt enkel att installera. Den ansluts bara till en ledig HDMI-ingång på TV:n, t.ex. en av dem du nämner, och så behöver den en strömmatning, antingen från en vanlig telefon-USB-laddare (minns inte om det t.o.m. följer med en sån) eller om TV:n har en USB-kontakt så kan man använda den. Sen får man leta upp den i TV:ns input-väljare, och man följer sen bara instruktionerna på skärmen. Det kanske bör nämnas att man helst ska ha en Android-telefon och inte en iPhone om man ska ha riktigt stor glädje av en Chromecast. En del saker går att casta från en iPhone, men inte riktigt allt. En chromecast har egentligen två funktioner. Den ena är att du med telefonen så att säga säger åt chromecasten att ladda ned och köra samma videoström som du har i telefonen. Det är ungefär som att skicka en länk till en rolig hemsida med sms till en kompis. Då kan man starta streamingen från telefonen och därefter gå därifrån, och chromecasten fortsätter att visa filmen eller klippet. Det är så de flesta playtjänster fungerar, t.ex. SVT Play och TV5 Play. Även Telia Play Plus har de fått att fungera på det sättet har jag för mig. Det andra sättet är att du har bilder eller videofilmer på din telefon som du skickar för visning på TV:n, det klarar Chromecast också, men då kan man eventuellt inte göra nåt annat med telefonen och åtminstone stanna kvar i samma WiFi-nät. Dessutom, vilket den också varnar för, så drar en sådan streaming mera ström i telefonen eftersom den också måste spela hela filmen. Den här varianten liknar mera den lösning som Apple-TV har. Man väljer oftast inte själv vilken metod man vill använda utan det är konstruktören av respektive app som gjort det valet. Det bör nämnas också att Telias nyare boxar, de som är runda och ser ut lite som förvuxna hockeypuckar och lyser grönt framtill har en inbyggd förenklad chromecast-funktion, som man kan casta till från några få Android-appar, t.ex. YouTube. Boxen dyker upp som "Telia TV" i cast-menyn i YouTube.
 15. 2 Likes
  Joacim Engman Roos

  När kommer E-Sim?

  När tar Telia beslut om eSim? Jag vill själv använda endast en smartwatch med blåtandsheadset i flera lägen. Exempelvis med Spotify vid träning.
 16. 2 Likes
  FuzyToes

  Epostkonto cracked

  Hej, det är lätt att ändra vem mailet kommer ifrån. Vad som är intressant är "headern". Där kan man se vilken IPadress som mailet faktiskt kommer ifrån. Det brukar sluta med en ISP i något obskyrt land som Moldavien... Sånt skräp är bara att ignorera. Men ha klart för dig att du lämnar avtryck varthän du än surfar. Jag fick det där och ändrade inställningarna i min router till högre säkerhet. Det straffade sig. Gör inte det utan att veta hur man öppnar portar för mail i routern.
 17. 2 Likes
  StephanAfruz

  När kommer E-Sim?

  Hej Jag har pratat med en som har gett mig information om januari-februari 2019 dock de vägrar att gå ut med den information typisk Felia. Det stämmer de har e-sim i andra länder redan idag. mvh stephan
 18. 2 Likes
  Dan Altemyr

  Hjälp oss med Telias nya forum!

  Lite luttrad från andra webbsajter som jag är så har jag nån sorts filter på glasögonen så att jag sällan ser såna där "tyck till" eller "Rate me"-knappar, och jag är kanske lite tveksam till ifall nån verkligen bryr sig om vad jag tycker. Nån av webbhandelssajterna jag besökte för allra första gången för nåt tag sedan inledde sin relation med mej med att slänga upp en jätteblaffa över hela skärmen där de bad mig betygsätta dem, och jag hade då inte mycket mer än hunnit knappa in adressen till deras sida. Lite svårt då. Jag visste ingenting om deras utbud, eller vilken prisnivå de höll eller vilka frakt- och returvillkor som gällde, eller hur svårt eller lätt det var att beställa nåt av dem. De kunde åtminstone väntat tills jag lagt en beställning. Skulle man kanske skriva att det var lite svårt att se vad som stod på deras sida och omöjligt att beställa nåt eftersom det var en stor enkät-popup som skymde? Men visst, en sån feedback-knapp med en dialogruta kan ju fungera, särskilt om man märker att man får nån sorts respons. Den är aningen lite mer tekniskt komplicerad än en tråd i ett forum kan tyckas, men tekniken har ni säkert redan på plats. Ofta kanske inte det mest primära är att sätta ett visst antal stjärnor på en sida utan bara påpeka en liten detalj eller fråga om en viss funktion, och då kanske forum-modellen är bättre. Funktionen är inte helt överlappande, så båda alternativen kan ha sitt berättigande.
 19. 2 Likes
  Dan Altemyr

  Hjälp oss med Telias nya forum!

  Ja, det tror jag alla kan vara intresserade av. Hittar man t.ex. något fel med en Telia-produkt eller har nån fråga om förbättring så är det ju naturligt att man vänder sig till Telias support angående just den produkten, men får man nåt problem i forumet eller hittar nåt direkt fel i funktionen, vart vänder man sig då? Exempel: Jag har för ett tag sedan märkt att ifall man klickar på Telia-logon längst upp till vänster, i ett sidhuvud som ser ut som alla andra Telia-sidors sidhuvud, då hamnar man inte på startsidan på Telia.se som man gör på andra Telia-sidor utan på forumets startsida. Varför då? Där finns ju en startside-knapp precis under. Det är inget allvarligt fel, och jag kan leva med det, men ett enkelt påpekande om det i en sådan forumsektion hade kanske räckt för att det fixades på sikt, eller att jag fick en kort förklaring varför det ska vara så.
 20. 2 Likes
  Dan Altemyr

  Hjälp oss med Telias nya forum!

  I skärmdumpen ser man rubriken "Feedback". Om man antar att det betyder återkoppling från kunder till Telia så fungerar inte det ifall det inte finns någon form av bevakning från Telias sida. Det skulle kanske faktiskt kunna vara en bra idé att någon eller några representanter från Telia deltar i diskussionerna, inte då som direkt kundsupport utan mera för att klargöra vad som gäller i olika frågor, t.ex. tekniska specifikationer eller abonnemangsregler i stället för att andra forumdeltagare sitter och spekulerar och i värsta fall kommer med felaktig information. Jag skulle gärna se en egen avdelning i forumet där man enbart diskuterar just forumets funktion och vad man skulle vilja förbättra/ändra. Denna tråd skulle platsa där.
 21. 2 Likes
  Asawid

  Kan inte loga in på ZTE

  Det är nog admin-lösenordet som avses, inte WiFi-lösenordet. Brukar vara av typen 0000, admin eller något annat enkelt om man inte ändrar det. Jag har en sådan router själv, men har den dessvärre utlånad så jag kan inte kolla mot den. Tillägg: Prova användarnamn:admin lösenord:admin
 22. 2 Likes
  hsd

  Fiber/Digitaltv störningar

  Felanmäl på Telia 90200
 23. 2 Likes
  Mats A

  Felanmälan Tv

  Deras Facebooksida svarar även på helger och i alla fall tidigare har man fått svar om man felanmäler via ett webbärende även på helger. Tror det är samma personal...
 24. 2 Likes
  risp

  Problem med undertext Telia Play

  +1, En bekant fick också problem efter senaste apple tv (3, tvOS12.0, 16J364)) uppdateringen. Andra appar fungerar men HBO verkar ha fått problem. Om man slår av och på subtitles så fungerar det i 1-2 meningar, sedan borta igen...
 25. 2 Likes
  Asawid

  Kidding

  Fråga Telia. T.ex. på deras Facebooksida. Du frågar inte TElia när du postar i detta användarforum.
 26. 2 Likes
  bsj

  Långsam e-post

  Thunderbird, som jag använder har en knapp, "Hämta meddelanden". Jag brukar använda den när jag vet/misstänker att det ska komma ngt som behöver åtgärdas snabbt, vet inte om det finns ngt liknande i MS Outlook men det borde det finnas.
 27. 2 Likes
  Det absolut enklaste är att göra som @bsj föreslår: Prova att sätta in ett SIM-kort från en annan operatör. Men som information kan det vara bra at veta att det sedan några år tillbaka i Sverige bara är Tre som operatörslåser sina mobiler.
 28. 2 Likes
  bsj

  Hur tar jag reda på om telefonen är operatörslåst

  Eller också frågar du din kompis/arbetskamrat, som inte har samma operatör som du, om du kan låna hens simkort
 29. 2 Likes
  Mats A

  Inget nätverk vid start av pc

  Man kan via enhetshanteraren gå in i egenskaper för nätverkskortet och inaktivera energisparfunktionerna. Jag fick göra det efter övergången till windows 10 som gärna stänger ner och skruvar åt sånt...
 30. 2 Likes
  Jo det var precis det jag menade. Ta t.ex. Telenor, här är ett citat från deras hemsida, inte riktigt helt ordagrant dock: "Nu har vi slopat bindningstiden. Men di kan fortfarande köpa en mobiltelefon hos oss med 24 månaders avbetalning." Visst slipper man bindningstid på abonnemanget, men man är fortfarande bunden till avbetalningsavtalet på 24 månader, och såvida Telenor inte accepterar att man lämnar tillbaka telefonen om man inte har råd att betala den, vilket jag betvivlar, så får man snällt betala. Eller dra på sig inkasso. Det gäller att tänka sig för.
 31. 2 Likes
  bsj

  VDSL2 35b

  Den här texten, som står på första sidan, måste vara väldigt svår att förstå lr också så läste du den inte Här kan du läsa och dela med dig av synpunkter, tips och tricks gällande Telias tjänster och produkter. Observera att forumets syfte är att skapa dialog mellan kunder. Om du vill ha hjälp eller kontakt från Telia, använd Support eller Kontakta Oss. Deras FB-sida går även bra att använda
 32. 2 Likes
  Dan Altemyr

  503 Service Temporarily Unavailable

  Det ska vara åtgärdat i senaste firmware (17.2). I alla fall har detta problem försvunnit från min router efter den uppdateringen. Den kom för ca ett halvår sedan, och om uppdateringen inte har gjorts på routern bör man kontakta Telia-supporten, eftersom den ska ske automatiskt. Eventuellt måste det kanske till en omstart för att den ska tanka ned och installera uppdateringen., så det är i vilket fall läge för en omstart.
 33. 2 Likes
  Mats A

  Motorola vip 1963

  Den fungerar, har själv en sån till TV:n i arbetsrummet, men deras nya Arris 4302 är mycket bättre, speciellt med hårddiskkomplementet.
 34. 2 Likes
  mor

  lösenord epost

  kommer inte ihåg mitt lösenord till e-posten i mobilen (har bytt till en ny mobil)
 35. 2 Likes
  mrknowitall

  lösenord epost

  Du kan få ett av mig Användarnamn : Dettaärett Lösenord : Kundforum
 36. 2 Likes
  bsj

  Era felsökning är under all kritik

  Varför gnäller du på oss? Vi är precis som du bara kunder hos Telia.
 37. 2 Likes
  Mats A

  Lokala nyheter

  Fråga dom igen, via https://www.telia.se/privat/kontakt eller t ex deras Facebooksida...
 38. 2 Likes
  bsj

  Fakturahanteringen under all kritik!!!

  Nu blandar du ihop äpplen och päron (Autogiro och E-faktura). Autogiro är en fullmakt att dra pengar från ett konto E-faktura, ger betalaren kontroll att godkänna en betalning av en faktura innan pengarna dras från bankkontot. I båda fallen krävs givetvis att det finns pengar på kontot.
 39. 2 Likes
  mrknowitall

  SVTPlay funkar inte!

  Fråga Telia
 40. 2 Likes
  mrknowitall

  Tappar kontakten med WiFi

  Mitt tips är att du lämnar tillbaka precis allt och även säger upp abonnemanget. Sedan byter du till en leverantör som garanterar din hyrda bandbredd över wifi. Efter att du sedan upptäckt att ingen gör det så kan du lugna ner dig och sälla dig till resten av landet som inte bott under en sten sista 10 åren. Alla vet att lokala förutsättningar påverkar bandbredden man får ut hemma. Inga stora kundtjänster över huvud taget går för övrigt att maila. Jag vill inte utsätta mig för en leverantör som åker ut och hjälper alla med tummen mitt i handen så fort ett problem uppstår, på samma sätt som jag inte vill ha ett försäkringsbolag som ersätter folk som fått vatten i huset efter de huggit hål i taket. Man kan undra vad en del jobbar med.
 41. 2 Likes
  bsj

  flytta box mella olika adresser.

  Det snabbaste svaret jag kan ge dig är att det här ett kund till kundforum och därmed offentligt, det är med andra ord inte lämpligt att skriva ut personliga uppgifter (det är för övrigt inte tillåtet enligt forumreglerna, som borde ha läst innan du registrerade dig). Jag råder dig alltså att ta bort adressuppgifterna samt vända dig till Telia för att få hjälp.
 42. 2 Likes
  Ok, tror jag skrev källkoden i Assembler men jag är inne i den och ändrar nu. Kan du prova om tio minuter igen?
 43. 2 Likes
  bsj

  Otroligt irriterande...

  Nu är jag inte riktigt med. Vad är det vi andra forumdeltagare i detta kund till kundforum ska tänka till om? Vi kan inte göra ett dugg åt att ditt/din bredband/tfn och TV inte fungerar utan du får fortsätta att vända dig till Telia.
 44. 2 Likes
  mrknowitall

  Känner sig besviken!

  Ja nu blev det nog jättefel trots allt. Du skriver i ett forum mellan kunder, från kunder, till kunder, vilket det också står tydligt när man registerar sig. Just med avseende på integritet så är det inte bra att skriva sitt mobilnummer på ett offentligt forum.
 45. 2 Likes
  Micke 63

  NU ÄR DET NOG!

  Kan inte för mitt liv begripa vad det är för "personer" som sköter Telias upphandlingar. Nu ska de ta bort de enda kanalerna, en människa med en fungerande hjärna har glädje av. Och detta är inte första gången de blåser abonnenterna på kanaler som tillfredsställer hjärnan på tänkande människor. Förra gången var inte bara en blåsning, utan snudd på bedrägeri. En helt oumbärlig kanal som HISTORY, Den var helt fantastisk, och vad hände med den? Jo den tömdes på alt av sevärde, och ersattes av Pawn stars, pawn stars, pawn stars, Storage Wars, Pawn star, Storage Wars... Det är som att en bilhandlare säljer en ny fräsch bil, och sedan leverera den utan motor, växellåda och säten, på sin höjd en ratt så man kan styra den till skroten. Nu finns det inte en enda kanal kvar för personer med en fungerande hjärna ( med undantag för National Geographic) Nu finns det bara kanaler för de som sitter hemma i en svettig nättröja och dricker öl, och säger sig vara sportintresserade, eller för de som ägnar kvällarna åt att titta på intetsägande serier, knaprande på chips. Det påminner mer och mer om det antika Rom. Där Kejsaren förespråkade "Bröd och Skådespel åt folket" endast i syfte att hindra människor att ifrågasätta sin omvärld och förhindra uppror. Fy Fa.. Tack å hej TELIA
 46. 2 Likes
  Mats A

  Bank-ID, nej tack

  Gör det för all del. Du är ny på forumet och jag har gjort några fler inlägg och har bra relation med supporten. Var någonstans tycker du att jag haft synpunkter på din mammas sätt att betala räkningar? Personangrepp ogillas....
 47. 2 Likes
  Asawid

  Fjärrstyrning / fjärrutrustning

  Jag är nu inne på andra vintern med Ontech i min stuga. https://www.ontechgsm.com/ Inte lika sofistikerat som Telnet kombinerat med internetanslutning, men kräver å andra sidan inte "yttre" internet. Det sitter ett SIM-kort i huvudenheten och för 180 kr/år kopplar det upp sig för kommunikation. Styr luftvärmepumpen hemifrån så jag alltid kommer fram till en varm stuga. Där är också ett vanligt eluttag som jag kan slå på/av hemifrån. Jag har också kompletterat med 2 extraenheter med extra temperatursensorer inställda så att om temperatur går under vissa grader så startar den ena en värmefläkt i badrummet, den andra värmeslingan till vattnet. De extra enheterna hade jag klarat mig utan, men det är ju roligt att köpa prylar, så jag köpte dem en i taget bara för att... Blir det strömavbrott där huvudenheten sitter larmar den till min epost. Ett backup-batteri håller den igång cirka 20 timmar efter det (hade strömbortfall i helgen, så då kollade jag tiden),(Är det totalt strömlöst i huset hjälper det ju inte mycket). När strömmen kommer tillbaka hoppar det igång igen utan problem. I alla fall har det gjort det hos mig. Det är som sagt andra vintern, och så här långt har det funkat mycket bra. Enstaka gånger har jag tappat kontakt med utrustningen någon timme, men det har bara varit tillfälligt. Min stuga ligger i ett område med väldigt svajig mobiltäckning så jag är positivt överraskad att det funkat så bra.
 48. 2 Likes
  Peter Dugel

  Bliden hackar

  Fick ni någon hjälp från Telia supporten? Eller blev ni som jag behandlad som om man vore 2 år och förståndshandikappad, där dom skyller på allt som din dator, program i datorn, virusprogram, tp-kablar, hdmi kablar eller att man kopplat fel i routern och mediaomvandlaren, att felet ligger på ens egen utrustning som tv, switchar, kablar, tp uttag, det ena svaret dummare än det andra. Och inget att man erbjuder marknadens sämsta router med dålig prestanda eller att man kör en buggig mjukvara på dessa sk gateways, buggig mjukvara likaså på deras tv-boxar, telia har ju aldrig fel utan alltid rätt. Och om man kopplar in en egen router så försvinner problemen helt och hållet, men det kan dom aldrig svara på. Vad hände med att kunden har alltid rätt?
 49. 2 Likes
  Alf Jansson

  Instabilt Wlan med AirTies

  Kan bekräfta att senaste betan av Google Play Services 11.9.75 (tjänster om du kör svensk version) har löst mina problem. Mina Airties är inställda på automatisk uppdatering av firmware (tror auto-uppdatering är default)
 50. 2 Likes
  Hur trevligt hade det inte varit att kunna strömma tv via Kodi/Plex med sitt Telia Abonemang, I dag finns Play+ applikationen för Window 10, iOS, Windows Phone och Android. Men för oss som har Kodi eller Plex finns inte denna möjlighet. Att telia mer eller mindre tvingar en att ha en digital-box, är inte det lite utdött tänk i och med Netflix, HBO och alla andra streaming tjänster? Vad jag önksar av Telia: * Digital-Box USB för att kunna integrera med någon av de DVR klienter som finns för Kodi och Plex. * Kodi/Plex versioner av applikationen Play+ Det är snart 2017 och jag har med många andra har efterfrågat detta i många år, och eftersom Telia för närvarande för det omöjligt att lösa det på egen hand (så länge man inte byter operatör) känns det ju som ett ypperligt tillfälle för Telia att visa framfötterna?!