Joacim Engman Roos

Medlem
 • Antal inlägg

  3
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

Joacim Engman Roos vann senast 31 Januari

Joacim Engman Roos hade det mest gillade inlägget!

Om Joacim Engman Roos

 1. När tar Telia beslut om eSim? Jag vill själv använda endast en smartwatch med blåtandsheadset i flera lägen. Exempelvis med Spotify vid träning.
 2. Fördelen som jag ser med exempelvis Samsungs Gear fit2 och Gear3 med spotify spellista i offline för att lämna klumpiga mobilen hemma. Funkar tydligen i USA nu. Även Tyskland enligt vissa forum. Får känslan av att det är testmarknad innan det funkar globalt. När kan vi vänta oss det i Sverige? Har vi ngn här som sitter på en Telia/Spotify stol som kan upplysa oss? Varför testar man det på stora marknader istället för i Sverige?
 3. Enl. instruktion fr Telia så ska man para den mot en PC via WIFI. Simkort fr annan operatör sitter i utan PiN enl. instruktion. En pop up ruta ska då komma upp för upplåsning. Det enda som kommer upp är wifi inlog kod! Har testat med upplåsningskoden men då ansluter den ej. Slår jag koden som står bak på router så loggas jag in men ingenstans kommer popupfönster där jag kan slå koden för att häva operatörslåsningen. Suck! Har även prövat reset till fabrikinställningar för router utan framgång. Kommer in i router via 192.168.1.1 men där finns det bara 3 alternativ: snabbinställning apn & wifi konfig samt sms & status.