David Engström1313

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

  1. Tack för svaren Dan Altemyr och Mjukglass. Jag har själv en Nas som jag skall köra med. Farsan som har en likadan router får helt enkelt koppla in sin externa hdd i datorn en gång i månaden eller nått och köra backup. Jag har lagt en påminnelse i hans kalender på datorn så att han kommer ihåg. Tack för att ni tog er tid !
  2. Ja, macen och windowsdatorn hittar hårddisken. Men windowsdatorn hittar den bara som en nätverksenhet och inte som en lagringsenhet. Macen hittar hårddisken som en lagringsenhet men den verkar kräva nått slags lösenord om man skall säkerhetskopiera till den ?
  3. Hej Hur gör man för att på ett säkert sätt ansluta en hårddisk till TG799vac Xtream för att sen ha wifi åtkomst till den från windows/mac ? Finns det någon bruksanvisning för TG799vac Xtream ? Tack !
  4. Får man inte med nått modem när man beställer mobilt bredband ? Inte ens en sån simpel sticka ?
  5. Hej Jag köpte en sony z3 compact beggad för ett år sedan. Har för mig att den var köpt från Telia och att han skicka kvittot på nått sätt. Men nu hittar jag hur som helst inte igen kvitto eller köpintyg. Går det på nätt att via mobilen serienummer få fram uppgifter om vart mobilen är köpt ifrån? Hade behövt lämna in den på garantin och garantin går ut först nästa år. Jag vet att det går att lämna den direkt till Sony för garantiärende, men deras garantiverksamhet har fått urusla betyg. Tacksam för svar !