David Engström1313

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Besökte senast


Like-aktivitet

 1. David Engström1313 gav en like till Dan Altemyr i Ansluta USB enhet till TG799vac Xtream ?   
  Jag har tyvärr ungefär samma erfarenhet av både funktionen och Telia-supportens syn på det hela. Men det var på en tidigare firmwareversion. Det finns ju en liten möjlighet att det kan fungera bättre nu.
  Jag kanske stressade den lite extra i och med att jag dels anslöt en ganska stor disk (2TB) och dels anslöt två via en USB-splitter eftersom det var den konfigurationen jag hade innan jag hade "Telia Wifi Router Plus". Det såg bra ut i menyerna, och datorerna hittade båda diskarna, men jag upplevde som sagt liknande problem. Filer skrevs över med annat innehåll, och filer och hela kataloger som såg ut att ha blivit skrivna fanns inte där ifall man tog bort USB-disken och anslöt den igen eller direkt till en dator. 
 2. David Engström1313 gav en like till Dan Altemyr i Ansluta USB enhet till TG799vac Xtream ?   
  Har den funnits så länge? Det var förvisso ett par år sedan jag experimenterade med detta, men inte så länge sen som 10 år. Tiden går fort dock, det är redan 38 år sen som nån tokfrans mördade John Lennon, så det kan kanske stämma. Jag har dock inte testat mera än det jag gjorde enligt mitt tidigare inlägg här efter firmwareuppgraderingen av routern.
  Jag tyckte dock inte att det var krångligare att hitta disken via den routern än med nån annan med liknande stöd. Skriver man \\TECHNICOLOR\ i adressfältet i utforskaren så ser man vilka shares den delar ut. Man kan gå in på ett av dessa direkt eller "ansluta som nätverksenhet" och ge den en drive-bokstav, t.ex. T:
  I macen var det nästan ännu lättare, disken finner man i sektionen "Delat" i Finder.
 3. David Engström1313 fick en like av evcale i Medföljande modem ?   
  Får man inte med nått modem när man beställer mobilt bredband ?
  Inte ens en sån simpel sticka ?