Asterix

Medlem
 • Antal inlägg

  10
 • Gick med

 • Besökte senast

 1. Kan svara mig själv och bekräfta att det fungerar! :-)
 2. Har någon lyckats styra Telias box Arris VIP 4302 från en Logitech Harmony (Touch...)? Det finns en profil för Arris VIP 4302, men då jag vet att Telia har skjutit i egen SW i fjärren, så vet man ju inte om den fungerar. Medföljande fjärr använder Bluetooth, men boxen stödjer i standardutförande även IR. så förutsättningarna finns.
 3. Ta bort mailkontot och skapa sen ett konto i "Kalender" inte i "Mail". Låter helt vansinnigt, men det fungerar faktiskt.
 4. Efter att (via chatten) kontaktat Telia och frågat hur det går med fellösningen, då det enligt uppgift skulle vara klart 25/9, så tog tydligen nån tag i saken och nu fungerar det för mig!
 5. Jag har felanmält sedan några dagar tillbaka, har inte fått någon feedback alls på det.
 6. Vilken leveratör av mailtjänsten har du? Telia? Var är det du ska spara plats, är det hos mailleverantören, så kan du ju ladda ner alla mail och samtidigt radera mailen från servern.
 7. Är inte det normalt beteende? Du har ju i princip möjlighet att svara på ditt eget samtal, men väljer naturligtvis att inte göra det = missat samtal.
 8. Har exakt samma fel på iPhone och iPad! Någon som sett denna appen fungera?
 9. Fick just bredbandet uppgraderat till < 30 Mbps, men såg ingen förändring på nerhastigheten, medan upphastigheten var ok 2 Mbps. Modemet/Routern från Telia Technicolor är bryggad. Om jag kopplar datorn direkt på den bryggade porten, så ökar det raskt till en nedhastighet på dryga 20 Mbps. Jag får inga spontana idéer om vad som kan orsaka detta, någon annan som har något vild idé?