JennyEB

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

  1. Tack för svar, men att byta till en annan webbläsare är inte aktuellt. Jag trivs alldeles utmärkt med Edge. Den är snabb och bra. Och jag har Chrome också om jag vill. Men att byta till en annan webbläsare är ju inget svar på frågan. Det är att sticka huvudet i sanden och inte lösa problemet.
  2. Hej! När jag ska logga in på min e-post på webmailen via Edge är rutan "Kom ihåg mig" förbockad och bocken går inte att ta bort. När jag går in på webmailen via Chrome är rutan inte föribockad och går att ändra. Är detta telias problem eller finns problemet hos Edge?
  3. Ser samma sak i rapporten från Säker Surf, dvs att den hittat ett "skadligt program" och visar länken dit. Men programmet finns fortfarande kvar (exefilen). Programmet finns under Roaming och i filnamnet efter .exe står bland annat "OpenCandy". Sista delen av filsträngen är sedan .bin. (Vill inte skriva ut hela filen här, eftersom den uppenbarligen är skadlig). Precis som hos personen ovan står det i virusgenomsökningens rapport att den hittat ett spionprogram, men sen står det 0 på alla åtgärder. Däremot har jag inget problem med datorn. Den tuffar på - vad jag vet i alla fall. Vad har "Säker surf" faktiskt gjort?.