Lilja89

Medlem
 • Antal inlägg

  26
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Lilja89

 • Rank

Användarinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Hej, Jag är intresserad av att förlänga mitt abonnemang men ser till min fasa att ni tagit bort HTC one från eran hemsida.. Kommer ni få tillbaka den eller?
 2. Hejsan! Jag är intresserad av Sony Xperia SP och vill behålla Telia, men såg till min fasa att ni inte tillhandahåller den mobilen. Frågan är enkel: Kommer ni få in denna eller inte? Mvh Sebastian
 3. Jag har samma problem för andra gången! Förra gången hjälpte det med en uppdatering av OSet, men vet inte om det finns någon uppdatering nu? Men om det nu är så att home-knappen är trasig, är det ett problem som lagas eller får man en ny telefon?
 4. Jag har stött på lite problem med min iPhone 4. Home-knappen började plötsligt lagga och svarar inte på första tryckningen. Vad kan det vara för fel? Den är inte fuktskadad då jag aldrig har med den om det regnar ute.
 5. Jag har Telia Max 25, men undrar om jag då ringer gratis till Halebop? Hört att man gör det, men vill få ett officiellt svar! Mvh Sebastian
 6. Konstigt att jag blivit debiterad 198 kr då... Ska ringa kundtjänst imorgon och be dom ordna detta, för jag accepterar inte det.
 7. Ja, det fixar dom i butiken
 8. Har pratat med Telias kundtjänst, och man kan gå till närmsta Telia-butik och hämta ut ett
 9. Hejsan! Fick min iPhone idag, men inget Micro-Sim. Stämmer det att jag kan gå till närmsta Telia-butik och hämta ett Micro-sim och få mitt nummer på det?
 10. TACK, har samma fråga!
 11. Ska ringa Telia imorgon och se vad dom kan säga om min order.
 12. Jag blev lovad min inom tre veckor, så om jag inte får den inom den perioden så blir jag riktigt arg.. Tänker inte vänta tills nyår på min telefon.
 13. Men kommer jag ändå bli debiterad för en hel månad?
 14. Ajdå! Men om jag mailar och säger att dom ska avsluta min prenumeration, kan dom göra det då? Vill inte bli debiterad då jag trodde att det började gälla direkt.
 15. Tack för svaret, men du svarade inte på om jag kan uppgradera mitt konto INNAN jag fått min mobil och mitt abonnemang bytt form?