Jazzedblues55

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

  1. Dan Altemyr, Jag har startart om routern flera gånger sedan detta problem inträffat utan att det hjälpt. Den har även startat om sig själv vid strömavbrott. Det lustiga är att när jag felanmält detta via support till telia så började det plötsligt fungera. Dock har jag inte fått någon återkoppling från dom vad jag sett.
  2. Mats A har inte att göra med webcachen. Tracert kom ju inte heller fram. Sedan fungerade det ju via mobila nätet på telefonen men inte via wifi på telefonen.
  3. Jag har sedan ett par månader tillbaka inte kunnat gå till min domain/mail leverantörs hemsida(or) på adressen www.odibo.se när jag kör via min ADSL router från Telia (via WiFi). Gäller flera datorer samt mobiler i vårt hushåll. Får time out. Kör man tracert mot adressen så blir det en ****** massa hopp ocg till slut time out. Om man däremot kopplar bort WiFi på telefonen och kör via mobila nätet fungerar det. Supporten på Telia är ju som den är. Nån som har ADSL modem och kan kolla om det fungerar för er att få upp sidan www.odibo.se ?