Jan Carlén Söderman

Medlem
 • Antal inlägg

  17
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Jan Carlén Söderman

 • Rank

Användarinformation

 • Kön
  Not Telling
 • Plats
  Strömstad
 1. Jag kontaktade Skanova när vi fick fiber till huset och den gamla luftburna kopparledningen och stolpar kunde tas ner. Det tog ca 4-5 veckor innan de kom hit och gjorde det och allt fungerade bra.
 2. Har köpt en Huawei Mate 10 Pro på Telia. Blev förvånad när jag skulle sätta i ett sd-kort för att utöka lagringsutrymmet. I de två kortplatserna kan man bara sätta in SIM-kort. På min föregående telefon, en Huawei Mate 9 Pro fanns det en kortplats för ett SD-kort, men inte på Mate 10 Pro. Det var en besvikelse.
 3. Problemet är att jag inte kan genomsöka datorn med Säker Surf, så jag tänkte göra en ominstallation. Men när jag försöker avinstallera Säker surf så hänger det upp sig och en meddelanderuta poppar upp där det står " Unfinished installation detected" . Och där står det och tuggar i all evighet. Någon som har en lösning?
 4. http://www.lohelectronics.se/huawei-e392-e398-mimo-paket-med-2st-riktantenner-11dbi-3g-4g-p-614.html
 5. Har inte fått den där skräproutern att fungera överhuvudtaget med ZTE Diamond 820 MD
 6. Har gjort något jag bittert ångrar. Installerade Telia säker mobilsurf på min HTC Desire. Programmet tar upp hela 10,8 MBit av telefonens internminne och nu går fanstyget inte att avinstallera???
 7. Men antennen jag har funkar väl i alla fall för 4G? http://www.dustinhome.se/poynting-3g-riktantenn-takmontering-upp-till-12dbi/product/5010326862
 8. Suck........Du verkar ha koll. Känner du till något 4G-modem med ingång för extern antenn?
 9. Funkar detta då? http://www.sierrawireless.com/productsandservices/AirCard/USBModems/AirCard_313U.aspx
 10. 800MHz???......nu hänger jag inte riktigt med......LTE arbetar väl inom frekvensbandet 1800/2600 MHz. Har nu ett ZTE Diamond MF820D, men Telias hastighetslöfte 10-40 MBit var som vanligt en glädjekalkyl, så jag skaffade en riktantenn på taket, men måste trä över en gummihylsa på modemet för att överföra signalen till modemet och vid en induktiv överföring tappar man en del i signalstyrka så jag leter efter ett 4G-modem med anteningång.
 11. Synd bara att ZTE:s modem Diamond MF820D lyser med sin frånvaro.
 12. Hej Någon som vet när Sierras nya 4G-modem 320u kommer att finnas tillgänligt i Europa?. Söker ett 4G-modem med uttag för extern antenn, men just nu verkar det inte finnas något sådant på marknaden.
 13. Icke, det blir till att dra på en "socka" om man ska ansluta en extern antenn
 14. Köpte upp mig på ett lager av batterier så jag har bytt batteri ca 5 ggr under dessa 17 år. SAR-värdet vet jag inte men storleken är inte så uppseendeväckande. En aning tjockare än en modern mobil. Ska bli intressant att se hur länge den hänger med.
 15. Använder fortfarande min Motorola inköpt 1993. Är det någon som har en ännu äldre mobil i bruk?