Smackis

Administrator
 • Antal inlägg

  12
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

Smackis vann senast 4 Juli 2017

Smackis hade det mest gillade inlägget!

1 följare

Om Smackis

 • Rank

Medlemmar som besökt profilen

606 profilvisningar
 1. Tack för att du delade med dig av lösningen på ditt problem! Förhoppningsvis hjälper det någon annan också.
 2. Tog nu bort statusuppdateringar från forumet. Vi kom fram till att det inte fyller någon funktion för detta forum och enbart förvirrar användarna. Dock försvinner alla statusuppdateringar som gjorts tidigare.
 3. Hej Christer S! Tack för din feedback, det uppskattas verkligen! Man skapar en statusuppdatering genom att gå in på sin profil och skriva i rutan som du ska kunna se direkt där det i den står "Skriv ett offentligt meddelande i ditt egna flöde..." Jag håller med dig, att kunna skriva statusuppdateringar fyller inte riktigt någon funktion för användare av detta forum. Särskilt eftersom att det är svårhittat och inte går att navigera till på ett logiskt sätt. Och dels för vi heller inte vill att användarna ska skriva statusuppdateringar om de egentligen har en fråga, då är det ju såklart meningen att de ska ställa den i forumet under någon kategori. Vi ska se vad vi gör åt detta. Antingen tar vi bort funktionen helt då den enbart verkar förvirra användarna eller så försöker vi göra det tydligare att den inte ska användas för att ställa frågor. Tack igen!
 4. Där har du helt rätt. Det ska vi ändra på. Tack för din feedback!
 5. Vi håller med om att vi måste bli tydligare med att man inte kontaktar telia direkt här på forumet, det är något vi jobbar med. Rutan innan man postar skulle absolut kunna vara ett alternativ! Namnbyte av forumet känns inte lika nära till hands dock. Vad tänkte du att ett annat namn skulle kunna vara?
 6. God morgon kära forumare! Vi har nu lanserat en ny version av framsidan för forumet. Poängen med uppdateringen är att forumet ska bli mera överblickbart, vi vill att man som forumbesökare snabbare och lättare kunna hitta till innehåll som är relevant. Uppdateringen har även som syfte att förbättra användbarheten på mobila enheter. Vi ser väldigt gärna att ni kommer med feedback! Vad för innehåll vill ni se på framsidan? Går det lätt att navigera till platser i forumet som ni vill besöka? Ser något konstigt ut? Vi planerar att löpande lansera nya uppdateringar och i denna processen är eran feedback mycket värdefull.