P Axelsson

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

  1. Kundtjänst klarade inte det utan hänvisade till butik och att lämna tillbaka telefonen. Det gick inte att ändra i inställningarna - både butik, kundtjänst, undertecknad har försökt. Alternativen var blockerade. Känns som att Google/Huawei bestämt att man inte ska skriva in något utan i stället prata med telefonen. Vem vet - kanske kinesiska staten är med på ett hörn. Och jag har också haft Huawey Y6 innan utan problen. Men varning - köp inte Y7 och undvik Google Assistant.
  2. Nu har jag hämtat telefonen för tredje gången och nu låser den åtminstone sig inte. Men det går inte att få bort röststyrningen "google assistant" - det går inte heller att välja tangentbordsinmatning överhuvudtaget. Vilket ju är helt värdelöst när man t ex ska skriva in password etc Då måste man prata högt och ange sitt password (som kan innehålal speciatecken). Helt sjukt dåligt. Man kan ju inte ha en telefon som man inte tilltåts skriva på ett tangentbord med. Behåll den där Huaweichefen fängslad i Canada tills man fixat detta. Så j-a missnöjd.
  3. Köpte en Huawei Y6 på Telia.se åt mitt barn Hämtade ut den och installerade den (30 min) När det står att telefonen är redo att lämnas över till mitt barn går det inte att skriva lösenordet - inget tangentbord dyker upp. Åker 2 mil till närmast Telia-butik som konstaterar att det är ett fel och lämnar på service (4 mil, 1,5 tim inkl väntetid i butik) Hämtar telefonen efter en vecka.(4 mil, 1 tim) Installerar på nytt (30 min) - exakt samma fel inträffar . Åker 2 mil till närmast Telia-butik som konstaterar att det är samma fel och att det verkligen är ett fel och skickar på service igen (4 mil, 1,5 tim inkl väntetid i butik) Hämtar telefonen efetr en vecka (4 mil, 1 tim) Installerar (30 min) - samma fel igen. DET GÅR INTE ATT KOMMA TILL KUNDSERVICE - EJ ÖPPET PÅ HELG. Har hittlls lagt 3 veckro, 16 mil och 6,5 timmars fritid ¨på en telefon som inte funkar och kan ej kontakta Kundtjänst - inte ens på emial. Hur är detta möjligt?