Martin Westerstrand

Medlem
 • Antal inlägg

  12
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Martin Westerstrand

 • Rank

 • Födelsedag 12 Oktober

Användarinformation

 • Kön
  Male
 • Plats
  Kalmar

Medlemmar som besökt profilen

266 profilvisningar
 1. Hej! Säljer en förbetald Telia Sense. Surfa 20Gb i månaden fram till januari 2020. Säljes till högstbjudande.
 2. Jag skall sälja min Sense ifall du är intresserad.
 3. Tyvärr inte!
 4. Du har säkert redan svaret, men nej. Den får man köpa separat...
 5. Troligen har du redan löst det. Testa trycka och hålla in omstart i ca 10 sekunder. Det löste ett positionsfel för mig.
 6. Hej! Hur har det gått för dig? Jag köpte precis en Sense och får usla hastigheter. Telia har förvisso lite halvrackig täckning på vägen till mitt jobb men även där det är bra så är det för dåliga hastigheter. Tänker testa med en förlängningssladd och placera den på ett bättre ställe i bilen.
 7. Det finns billiga förlängningskablar att köpa. Googla på förlängningskabel OBD2 så får du flera träffar. Det borde lösa ditt problem.
 8. Tyvärr är utbudet ganska dåligt just nu... Jag hade också önskat några funktioner till.
 9. Jag tror inte du får den att fungera bara genom att ge den 12V. Den kommunicerar med bilen på betydligt högre avancerad nivå.
 10. Jag håller med dig. Jag har precis köpt en Sense och har lite funderingar och behov av support. Dessutom ligger flera av Sense-trådarna under olika kategorier vilket gör det svårare att få en överblick över alla inlägg.
 11. Här har du numret till dedikerade Sense-supporten. 0771-226644 Med vänlig hälsning Martin
 12. Inga problem att byta bil. Det jobbiga är att alla statistik försvinner, alla körningar och alla tilläggstjänster från partners försvinner. Annars funkar det fint. Jag var tvungen att trycka och hålla in "restart"-knappen vid mitt bilbyte då den inte visade positionen rätt i appen. Sen funkade det fint!