Hans Gunnar Johnson

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

Hans Gunnar Johnson vann senast 15 April 2018

Hans Gunnar Johnson hade det mest gillade inlägget!

Om Hans Gunnar Johnson

 1. Ska testa det igen få se om det funkar. Kan nog vara det att lösenordet till telia har blivit ändrat, men att det funkat med hemmawi-fin då? Nåväl, nu känns det helt ok att det funkar tack vare dina gods råd👍😀
 2. Tusen tack, nu har jag lagt in lösenordet igen, kör på port 587 utan SSL och det FUNKAR! Ska kag göra motsvarande förändringar på IPad och MacBook Air också? Än en gång varmt tack!
 3. Jag fick samma svar med den gamla inställningen. Ska kolla det där med användarnamn och lösenord, är det samma som till webbmailen?
 4. Nu har jag testat port 465 men brevet lägger sig bara i utkorgen och så får jag det här felmeddelandet
 5. Tack så mycket, jag ska testa att ställa om får vi se om det funkar. Men den här inställningen har fungerat här på främmande wi-fi tidigare, ändrades för något eller ett par år sedan. Telia måste ha gjort någon förändring då.
 6. Såhär ser det ut i mobilen:
 7. Kan inte skicka e/post, @telia.com, när jag är ansluten till vårt wi-fi i Spanien. Måste i så fall stänga wifiuppkopplingen och sända genom 4G. Den här förändringen tillkom för något år sedan, någon inställning jag kan ändra? Ta emot e-post funkar som vanligt.