Pelle68

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Besökte senast

 1. Visst ja, så är det ju. Tack ändå för att du tog dig tid att svara!
 2. Felkod 905 kommer nu efter 10 min
 3. Att jag frågar på detta forum är för att det kan vara något med internettrafik via Telia? Det är ju begränsningar i datamängd på refillkort.
 4. Ja, är inloggad med Gmail-konto. Verkar som att jag kom åt Google Play. Provade installera ett kortspel Free Solitaire. Telefonen stannar på "Nedladdning väntar" Nästa steg?
 5. Hej! Har en Android 7 telefon, som vägrar installera appar, bl.a. Google Play och kik. Wifi är inställt och inloggat. Är helt okunnig på Android, och de hjälp-tjänster jag hittat har ingen lösning. Vad kan jag göra? //
 6. Aha, så kan man förstås göra. Sparar alla kontakter på SIM, så att de är säkert förvarade, om telefonen pajjar. Molntjänster har jag inget förtroende för, data man lägger där kan hamna var som helst. Google har ju öppenhet som grundprincip i sina produkter/tjänster, så hålla saker privat är svårt eller omöjligt. Men då vet jag ett sätt att komma runt problemet. Ett annat kan vara om det går att spara kontakter både på SIM och lokalt i telefonen? Jag kollar manual om det går. Tusen tack för att du tog Dig tid att svara!
 7. Hej! Jag har ett problem med mitt SIM-kort. Det innehåller flera Telia-nummer som inte går att radera. Automatisk kundtjänst, Mobilsvar i tre olika modeller, Privat 90 200, Företag o.s.v. Flera av de här kostar pengar, och idag är det lätt att klicka fel med SmartPhone. Gick till Telia-butik, de kunde inte heller göra något. Numren fanns på SIM när det levererades. Jag måste bli av med de här numren, så hur kan man göra? //