Kent Gustafsson

Medlem
 • Antal inlägg

  20
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

Kent Gustafsson vann senast 1 Oktober 2018

Kent Gustafsson hade det mest gillade inlägget!

Om Kent Gustafsson

 • Rank

 1. varför har inte text-tv fixats på flera dygn?
 2. Mitt kort som beställdes för någon månad sen gick bara klicka ur till Micro...inte nano
 3. beställde nytt kort då jag förlagt min gamla telefon nånstans där ingen hitar den... Kollade kortet nu när jag skulle flytta det till en telefon som vill ha nano...nä kortet gick bara bryta itu till Micro. fast det är bara någon månad gammalt¨:~
 4. Brukar se Holby city som går vid 2-tiden då jag vaknar på morgonen idag gick det inte då playpilen inte fanns där... scrolla och såg många fler program var utan pilen...ca 1-dygn bakåt...trist. såg playtjänsten varit nere och boxen starta om sej själv men pilar var ändå borta...
 5. Ajdå..bara glömma då...jag får inte 4g där jag har stugan utan har så svag 3g att det är bättre koppla ur den då jag skall ringa.
 6. Ett sådant man betalar och får fria sms o tel i 30dagar.
 7. att inte Telia hakar på...men de vill väl fortsätta mjölka oss abonenter så länge det går...såg Tele2 har obegränsat för 499:- mån. men de fungerar ju inte över hela landet(Norrland)
 8. Ursäkta men jag stod mellan Umeå och Sävar på en rastplats i veckan och kunde nästan inte ens få in gsm. Likadant en bit ovanför Timrå på den rastplatsen (på bägge sidor E4) nästan ingen gsm...surfa var bara glömma på mobilen... Hur skall då 4G fungera för oss användare norr om Sundsvall? Är det bara i centrala orter det fungerar? Bygg igen hålen innan ni börjar tala om rikstäckande!!
 9. Hej har en nokiaE7 med kontantkort och en SonyE xperia mini pro med gammalt pott abonnemang Kostar det pengar använda GPS-apparna i dem? Surfar på dygntaxa inget specifierat abonnemang.
 10. Har planerat en film på tv4film ska inspelas i natt då jag är på jobbet. Förra gången jag skulle spela in samma film blev det registrerat men ingen film spelades in. Skall bli skoj se i morgon om filmen fastnat på boxens HD. Nu en fråga. Måste digitalboxens lampa lysa grönt(dvs.vara påslagen) då man väntar på inspelning...eller startar den upp av sig självt då inspelning skall starta?
 11. har ny dator så less kom in en gång men sen borta... win live mail...hur komma in igen? vin7 verkar inte vilja tellia ska vara i den:(
 12. Sommarerbjudande en veckas fri surf 1-månad 5GB 279:- Betalar jag 279:- o får surfa fram o åter för 5GB/månad? Får jag meddelande om jag överskrider? Blir det dyrt överskrida? Är det gratis surfa i Telias surfzoner? Fungerar detta på en laptop med Mortzilla Firefox och Linux? Har läst det som följde med men förstod inte mycket.
 13. en am mottagare har en kolstav som antenn(många fyrar sände signaler) då riktade man mot sändaren o där den hördes starkast var bärvågen från...likadant med dessa störningar sno runt radion ..där den pekar mot starkaste signalen finns felet i den riktningen. Samt svagt av Telia inte ha nån moderator här som kan svara hjälpligt på våra spörsmål. www.pcforalla.se/smart e annars bra forum
 14. osynk o textfel kan bero på att en omstart behövs...gör boxen strömlös vänta nån minut o starta om den för övrigt håller jag med om automatinspelning av program fungerar dåligt då det huggs i början o slutet ofta..som läsaa en bok o sista 2-sidorna e utrivna.