Zizzistockholm

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Zizzistockholm

  1. Hej! Normalt gör jag aldrig av med de 20 GB per månad som ingår i mitt mobila bredband. Helt plötsligt, den 29, 30 och 31 oktober har det gått åt mer än 60 GB, varav 44 GB under en enskild dag. Hur är detta möjligt?? Har kikat på datorns surfhistorik men lyckas inte se enskilda dagar/datum där. Kan se att ungefär i den vevan fördes foton över till OneDrive, men kan det dra SÅ mycket? Hur kan jag se vad som har hänt? Även nu tycks det gå åt mer än genomsnittlig mängd GB. Var ser jag om något "ligger och drar GB"? Tacksam för svar!
  2. Tack för svar. Tycks vara Microsofts OneDrive som jag (?) har lyckats göra något med... Så har pausat den så får vi se vad som händer.
  3. Tack för snabbt svar. Ska testa annan laddare. Kommer nog att överleva tills det blir dags för stadsresa men har litet jobb att göra också tyvärr. Får väl testa vattnet, var +16 här om dagen.... goda böcker finns.
  4. Hej, min ett år gamla Netgear 790 mobil router tar helt plötsligt inte laddning. Testat att ta ut batteriet, ta ur/sätta i sladdar mm. När sladden stoppas i och laddningssymbolen visas blinkar lampan blått, i bästa fall tänds displayen en kort stund, sedan börjar lampan blinka rött och routern stängs av. Är i skärgården med lååååångt till närmsta Teliabutik.... Att använda mobilens hotspot drar för mkt GB i längden. Tips???