spicata

Medlem
 • Antal inlägg

  9
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1
 1. Tack för bra svar!
 2. Det man vill åstadkomma med inlägg är oftast en debatt om en sakfråga som man kanske har på hjärtat. Åsikter kommer fram och bollen rullar vidare, allt är i sin ordning och snart kommer Telia att öka surfmängden något fantastiskt tack vare denna tråd. Ps. Snart blir det guldjakt på TV!
 3. Visst, förstår hur du tänker, men om man skriver "trogen" i ett Telia forum, så kanske företaget i fråga ser en som en seriös kund som inte "skuttar" mellan erbjudanden så fort det kan tjänas 2kr.
 4. Hej! Ser med intresse hur de ökat surfmängden radikalt och kan erbjuda en långt större surfmängd än vad Telia kan ( till lägre priser) Har alltid varit Telia trogen, men nu börjar det rycka i skjortärmen..för surftid är allt mer vad jag använder min mobil till. Gratis samtal och sms är helt enkelt passerat som erbjudande tycker jag. Mer surf till folket!
 5. Fick något liknande jag med i morse.
 6. Hej Någon annan som får problem att se på annan dator än den första som användes? Hemma när jag testade play+ i min dator, så fungerade allt ok, men nu när jag är hos min käresta, så kan jag logga in på hennes laptop, men inte se på något ( uppspelningen avbröts,försök igen) Hennes dator uppfyller kriterierna. Edit: Jag bytte till en annan webläsare ( chrome) och då gick det bra.
 7. Du har så rätt !
 8. Hej! Jag vill höra från någon om det kommer en app till min mobil ( Nokia Lumia 920 ) så att jag också kan se på TV i mobilen.
 9. Hej När kommer det till mig som använder en Lumia 920 mobil? Jag såg att androiderna skulle få det i februari.