Surfern

Medlem
 • Antal inlägg

  16
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av Surfern

 1. Välkommen till dig vill jag nu säga, men du förstår, jag blir mycket upprörd över vissa kunder här inne. I vanliga fall är jag trevlig, men inte mot någon som påstår att jag trollar.
 2. Du skriver: Du litar alltså inte på informationen på TELIAs egen sida? Men däremot på en enskild supportperson som ju bara är människa och kan ha fel. Jaja, det är upp till dig..., men en sak ska du ha klart för dig. Det var INTE en ENSKILD människa som kollade upp detta, bara så det är sagt. Jag fick vänta i telefonen, så att personen som tog emot mitt samtal, kunde kolla upp så det inte blev några missförstånd. Så om du tycker att det jag skrivit är så fel, så ring för f** till Telia själv då och berätta vad som är rätt och fel. Till slut, jag får säga som du själv är så bra på: Detta är ett kund till forum. Ja, ett kund till kund forum, men har man andra frågor som detta forum inte kan svara på, ja då ringer man 9 0 2 0 0. Begriper du det? Från moderator: Användaren är varnad för detta inlägg. Tänk på att hålla en god dialog och en trevlig konversation framöver. /Max
 3. Var lite försiktig med att säga att jag trollar. Du får tycka och tänka precis som du vill, men jag vet vad jag fick till svar från Telia, så skärp dig!
 4. dagro, det hjälper inte mycket med en länk till uppdatering av router, när det inte stemmer, eller hur? Du får väl ringa till Telia själv då.
 5. Det gjorde jag, så vad du bestemmer dig för att tro på, Telia eller en annan användare som säger att det är äkta är din sak, jag litar mer på en Telia anställd. Jag hade inte suttit i 10 minuter medans denna Telia supporter kollade upp allt med andra kollegor, för sen att komma tillbaka med det svaret jag skrev.
 6. Jag har precis nu idag pratat med supporten på Telia, gällande denna uppdatering. Dom har bekräftat att dette är ett fejk meddelande. Jag fick frågan om jag mottagit något mejl från Telia gällande detta, vilket jag inte har fått. Dessutom fick jag från Telia support, veta att deras e-mejl aldrig skrivas no-replay@telia.se utan no-reply@telia.com. Så tyvärr, denna information som står ovan är helt fel. Jag litar mer på en anställd hos Telia, än på en användare här i forumet, som säger att ovanståande är äkta.
 7. Ett kund till kund forum måste bli rörigt, när någon på ett eller annat vis gör ett försök att hjälpa, sen kommer det någon som har skrivit en massa svar om att detta är ett kund til kund forum og ber folk ringa Telia på 90200 som jag själv gjort. Då kan man fråga sig; Man får alltså inte hjälpa någon annan Telia kund, utan ska be dom ringa till Telia. Vad är då poängen med detta forum undrar jag. Den frågan går i första hand till kunder här inne som skriver massor med inlägg.
 8. Jag skulle bra gärna vilja veta vad för problem du haft hos Telia support. Jag arbetar inte hos Telia, men jag behövde själv deras support. Jag känner mig dock inte igen i ditt omdöme av Telia supporten. Du kanske skulle skriva vad ditt problem är/var? Kanske någon här på forumet kan hjälpa, men för mig påminner du mer om en som inte får hjälpen inom en minut. Ring Telia på 90200. Detta är fortfarande ett kund till kund forum.
 9. Du ska nog kontakta Telia på 90 200 i detta ärende. Detta är et kund till kund support forum.
 10. Karin Bydler Evjen, jag skrev inte Messenger, utan iMessage och FaceTime. Jag vet dock inte vad för telefon du har, men detta handlar om ett pris på ett SMS från Apples server i England vid aktivering av, som tidigare nämnd iMessage och Face Time. Messenger för mig är minichatten på Facebook. Stor skillnad.
 11. Det är lite konstigt det här. Jag ringde till Apple för att höra vad denna summa 1,50 va för som jag blivit debiterad. Fick då till svar, att han inte visste nåt om detta. Blev bedd om att kontakta Telia sin kundtjänst för fakturafrågor. Då killen hade kollat lite runt fick jag veta, som tidigare omnämnd av andra användare att det var en engångsavgift för aktivering av iMessage och FaceTime. Det konstiga är, att jag aldrig förr har behövt betala för att aktivera dessa två appar på min iPhone X, och enligt Apple, är det leverantören, i detta fall Telia som själv bestämmer om dom ska ta ut en avgift, vilket inte sägs vid beställning av mobilabonnemang. Så ja, lite missvisande kan jag tycka.
 12. Den tjänsten fungerar i alla fall på min iPhone. Vet dock inte om det är för att jag har en @telia.com mejl adress.
 13. Funktionen är gratis, jag har i alla fall fått den, men vet inte om det är för att jag har blivit komplettkund, sen jag har fast bredband, gratis mobilt bredband och mobiltelefoni med tjänsten Till Grannland.
 14. 1. Gå in på inställningar 2. Välj Allmänt 3. Välj Om Därefter kikar du ganska långt ner där det står IMEI och du hittar numret.
 15. Konstigt. Själv har jag ADSL 30Mb, TV Stor och surfplatta + stationär dator. Jag har fortfarande inte upplevt att varken TV tjänsten, seg dator eller annat har skapat några problem för mig när allt är uppkopplat.
 16. Hej, Jag har haft kontakt med Telia sin kundtjänst, gällande mitt abonnemang. I det här sammanhanget bad killen från kundtjänst att få återkoppla till mig, när han hade kollat upp ärendet. Det gjorde killen på kundtjänst, men det som är viktigt att få med sig, är att när dom ringer tillbaka, så börjar deras nummer på 010-443 93 50. Det ska sägas att det var samma kille som svarade första gången då jag ringde 90200. Så ser du det numret på din telefon, så vet du att det är från Telia, och dom presenterar sig med namn, och frågar ALLTID om det är okej att återkoppla.