bsj

Medlem
 • Antal inlägg

  1 017
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  103

bsj vann senast 18 Februari

bsj hade det mest gillade inlägget!

Om bsj

 • Rank

Användarinformation

 • Kön
  Male
 • Plats
  Sydöstra Småland
 • Intressen
  Släktforskning

Medlemmar som besökt profilen

267 466 profilvisningar
 1. Vi andra forumdeltagare har inte befogenhet att skriva ut ngt i Telias namn, så du får nog vända dig till Telia med din önskan.
 2. Hejsan. Jag tycker att du ska ta bort mobilnumret eftersom det här är ett offentligt forum (kund till kundforum) och INTE en kontaktväg till Telia, vilket framgår av texten på startsidan. Mitt råd är att du kontaktar Telia via de kontaktvägar som finns inkl deras deras FB-sida.
 3. Du har uppenbarligen missat den här texten som står på startsidan: Här kan du läsa och dela med dig av synpunkter, tips och tricks gällande Telias tjänster och produkter. Observera att forumets syfte är att skapa dialog mellan kunder. Om du vill ha hjälp eller kontakt från Telia, använd Support eller Kontakta Oss.
 4. Frågan är om folk läser det och om de gör det så är läsförståelsen otroligt dålig.
 5. Du är inte den första som har missat, missuppfattat lr inte läst den här texten Här kan du läsa och dela med dig av synpunkter, tips och tricks gällande Telias tjänster och produkter. Observera att forumets syfte är att skapa dialog mellan kunder. Om du vill ha hjälp eller kontakt från Telia, använd Support eller Kontakta Oss. som står på första sidan.
 6. Tänkte inte på det, kan bero på att jag inte har Swish
 7. Jag är ganska säker på att ingen av oss andra Teliakunder i det här kund till kundforumet fixar det, försök med Telia så får du nog svar.
 8. Varför inte använda befintlig tråd
 9. Då får vända dig till Telia eftersom det här är ett forum där vi, Telias kunder, försöker hjälpa varandra med tips och råd. Det framgår även av texten på startsidan.
 10. Finns redan en tråd om det https://forum.telia.se/forums/topic/14358-nya-routern-fast-5370/?page=2 och enl näst sista posten på sidan 2 så ska det finnas under Home menyn.
 11. Oavsett var länken till forumet finns så borde ju texten på startsidan få folk att reagera, om de överhuvudtaget läser den.
 12. Tjolahopp På den hemsida jag hade till för ungefär sex år sedan är jag säker på att den text du nämner inte fanns, däremot så fanns min släktforskning där.
 13. Jag tror inte ngn av forumdeltagarna har de uppgifter du nämner
 14. Lösningen kanske finns här
 15. Med "Er hemsida" antar jag att du menar Telia, det är bara det att du inte når Telia här utan du får använda de kontaktvägar som finns samt deras FB-sida.