bsj

Medlem
 • Antal inlägg

  751
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  66

bsj vann senast 12 December

bsj hade det mest gillade inlägget!

Om bsj

 • Rank

Användarinformation

 • Kön
  Male
 • Plats
  Sydöstra Småland
 • Intressen
  Släktforskning

Medlemmar som besökt profilen

263 367 profilvisningar
 1. Med tanke på det här forumets syfte så är det väl inte så konstigt att de inte svara här. Överst på första sidan står det: Här kan du läsa och dela med dig av synpunkter, tips och tricks gällande Telias tjänster och produkter. Observera att forumets syfte är att skapa dialog mellan kunder. Om du vill ha hjälp eller kontakt från Telia, använd Support eller Kontakta Oss.
 2. Det är bättre att du frågar Telia istället för oss andra forumdeltagare som inte har en aning om hur de tänker göra. Om du nu tänker ställa frågan om inte Telia kollar forumet så gör de det, men de besvarar inte frågor utan hänvisar till de kontaktvägar som finns,
 3. play+

  Du också. Jag tänker lyssna på handbollsmatchen mot Danmark, och hoppas på en svensk seger.
 4. play+

  Högst upp på startsidan så står det Här kan du läsa och dela med dig av synpunkter, tips och tricks gällande Telias tjänster och produkter. Observera att forumets syfte är att skapa dialog mellan kunder. Om du vill ha hjälp eller kontakt från Telia, använd Support eller Kontakta Oss. Telia modererar forumet men det är ytterst sällan som de går in och besvara inlägg, och om de gör det så är det oftast med hänvisning till de kontaktvägar som finns.
 5. play+

  Varför inte ställa frågan till Telia istället för till oss andra forumdeltagare, som också är kunder hos Telia. Längst ned på sidan finns länkar, du kan även använda deras FB-sida.
 6. Du får vända dig till Telia om det ska ske ngt.
 7. förslagsvis tar du kontakt med Telia i morgon
 8. Gissar att du har en iPhone. Det här kanske kan ge en hint om vad det är http://fixingsharepoint.blogspot.se/2016/02/apple-iphone-sending-sms-automatically.html
 9. Jag har inte haft ngn bildtävling och ingen av de andra forumdeltagarna har nämnt ngt om att de har startat en bildtävling.
 10. Följande text finns på startsidan Här kan du läsa och dela med dig av synpunkter, tips och tricks gällande Telias tjänster och produkter. Observera att forumets syfte är att skapa dialog mellan kunder. Om du vill ha hjälp eller kontakt från Telia, använd Support eller Kontakta Oss. Du ska med andra ord vända dig till Telia med din fråga, testa deras FB-sida de brukar kunna hjälpa till med det mesta.
 11. Fast rött indikerar att du inte har ngt internet, föreslår att du kontaktar Telia.
 12. Om du tar kontakt med Telia så bör det gå, de gjorde det åt mig för x år sedan.
 13. Vad jag minns så regleras det efter att felet är åtgärdat, vilket betyder att du inte kan dra av något på eventuell obetald faktura (om det finns ngn). Det brukar regleras på din nästkommande faktura, men kolla med Telia (snabbast på deras FB-sida).
 14. Det går att använda deras FB-sida, fick snabbt svar på min fråga idag. Sen finns ju Kontakta oss längst ned på den här sidan.
 15. Då får du kontakta Telia, det här är ett kund till kund forum. Varken min fasta lr min mobil ringer upp förrän jag trycker på symbolen för lur