bsj

Medlem
 • Antal inlägg

  990
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  99

bsj vann senast 30 November

bsj hade det mest gillade inlägget!

Om bsj

 • Rank

Användarinformation

 • Kön
  Male
 • Plats
  Sydöstra Småland
 • Intressen
  Släktforskning

Medlemmar som besökt profilen

266 966 profilvisningar
 1. Du har inte funderat på att kontakta Telia?
 2. Här kan du läsa och dela med dig av synpunkter, tips och tricks gällande Telias tjänster och produkter. Observera att forumets syfte är att skapa dialog mellan kunder. Om du vill ha hjälp eller kontakt från Telia, använd Support eller Kontakta Oss. Jag föreslår att du frågar Telia då din fråga inte faller in under synpunkter, tips och tricks,
 3. Den frågan är det bättre att ställa till Telia än i detta kund till kundforum. Snabbaste sättet är nog via deras FB-sida.
 4. En lite sökning på Telias hemsida och jag hittade det här Du som är berörd får i god tid information från Telia eller din operatör om detta. Du hittar de områden som omfattas av förändringarna de närmaste åren här: Framtidens nät: Berörda kommuner och orter 2018-2019 (PDF)
 5. Chansen att ngn av oss andra i detta kund till kundforum sitter inne med det svaret gissar jag är liten. Det är nog bättre att du frågar Telia. I somras läste jag att Wifi Alliance endast certifierar vissa nytillverkade routrar, användare med befintliga routrar blir alltså utan WPA3 om inte deras tillverkare skickar ut en uppdatering. Detta innebär att det kan ta år innan WPA3 blivit standard.
 6. Den här sidan kanske kan vara till hjälp https://www.telia.se/privat/support/info/fabriksaterstall-digitalbox
 7. Telia finns på FB https://www.facebook.com/pg/telia/about/?ref=page_internal Vardagar: 08:00 - 21:00 samt Helg- och röda dagar: 08:00 - 17:00
 8. Det står t.o.m här det som står i Appstore stämmer alltså
 9. Det är ju i och för sig en bra fråga, det är bara det att du har ställt den i ett kund till kundforum och inte till Telia. Du hittar kontaktvägarna till Telia längst ned på sidan, man kan även använda deras FB-sida
 10. Och där fick en två år gammal tråd liv. Varför ska vi forumdeltagare skärpa oss, vi är bara kunder hos Telia
 11. Du ska ange Wireless Key , och den finns på undersidan eller baksidan av din wifi-router
 12. Välkommen till Telias forum Här kan du läsa och dela med dig av synpunkter, tips och tricks gällande Telias tjänster och produkter. Observera att forumets syfte är att skapa dialog mellan kunder. Om du vill ha hjälp eller kontakt från Telia, använd Support eller Kontakta Oss.
 13. Det är ju bra att komma med förslag på förbättringar, men det vore ännu bättre om de skickas till Telia då¨det här ett kund till kundforum och Telia finns inte här . Men tanken kanske är att samla ihop förslagen och skicka dem till Telia.
 14. Jag har också varit Teliakund ungefär lika länge och alltid fått hjälp. Ibland har det gått fort och ibland har det tagit ett tag. Senaste gången var för snart sju år sedan, men då ilsknade t.o.m kundtjänst till vilket resulterade i att jag jag fick ta ledigt från jobbet och möta upp tre killar från Teracom med pejlingsutrustning, inom en timme hade de hittat störningskällan.
 15. Det konstiga är ju att jag kom dit när jag skrev odibo.se