bsj

Medlem
 • Antal inlägg

  1 015
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  101

Allt postat av bsj

 1. Du har uppenbarligen missat den här texten som står på startsidan: Här kan du läsa och dela med dig av synpunkter, tips och tricks gällande Telias tjänster och produkter. Observera att forumets syfte är att skapa dialog mellan kunder. Om du vill ha hjälp eller kontakt från Telia, använd Support eller Kontakta Oss.
 2. Frågan är om folk läser det och om de gör det så är läsförståelsen otroligt dålig.
 3. Du är inte den första som har missat, missuppfattat lr inte läst den här texten Här kan du läsa och dela med dig av synpunkter, tips och tricks gällande Telias tjänster och produkter. Observera att forumets syfte är att skapa dialog mellan kunder. Om du vill ha hjälp eller kontakt från Telia, använd Support eller Kontakta Oss. som står på första sidan.
 4. Tänkte inte på det, kan bero på att jag inte har Swish
 5. Jag är ganska säker på att ingen av oss andra Teliakunder i det här kund till kundforumet fixar det, försök med Telia så får du nog svar.
 6. Varför inte använda befintlig tråd
 7. Då får vända dig till Telia eftersom det här är ett forum där vi, Telias kunder, försöker hjälpa varandra med tips och råd. Det framgår även av texten på startsidan.
 8. Finns redan en tråd om det https://forum.telia.se/forums/topic/14358-nya-routern-fast-5370/?page=2 och enl näst sista posten på sidan 2 så ska det finnas under Home menyn.
 9. Oavsett var länken till forumet finns så borde ju texten på startsidan få folk att reagera, om de överhuvudtaget läser den.
 10. Tjolahopp På den hemsida jag hade till för ungefär sex år sedan är jag säker på att den text du nämner inte fanns, däremot så fanns min släktforskning där.
 11. Jag tror inte ngn av forumdeltagarna har de uppgifter du nämner
 12. Lösningen kanske finns här
 13. Med "Er hemsida" antar jag att du menar Telia, det är bara det att du inte når Telia här utan du får använda de kontaktvägar som finns samt deras FB-sida.
 14. Jag googlade och hittade det här https://www.techadvisor.co.uk/new-product/mobile-phone/galaxy-s10-news-3680083/ Sen är ju frågan om Telia kan släppa den det datumet.
 15. Om du menar när Telia börjar sälja den så får du frågs dom om, det här är ett kund till kunforum
 16. Någon har uppenbarligen inte läst vad som stod på blanketten, men det är en sak som du får ta upp med Telia. Det här är ett kund till kundforum och inte ngn kontaktväg till Telia, vilket framgår av texten på startsidan.
 17. Jag är ganska säker på att du har köpt boxen av Telia och råder dig därför att fråga dom, det här är nämligen ett kund till kundforum vilket klart framgår av texten på startsidan.
 18. Då är det bara att kontakta Telia
 19. Den 29 September 2016 startades en tråd om det och den levde på nyårsafton 2018 https://forum.telia.se/forums/topic/13676-när-kommer-e-sim/
 20. Du kan få tag på dem via deras FB-sida, antingen öppet lr i PM. Vardagar: 08:00 - 21:00 samt helg- och röda dagar: 08:00 - 17:00
 21. Du kan nå dom via deras FB-sida Vardagar: 08:00 - 21:00 Helg- och röda dagar: 08:00 - 17:00
 22. Ang. det så ska du vända dig till Telia för vi andra användare i detta kund till kundforum skriver inte deras erbjudanden.
 23. Nu är ju det här ett kund till kundforum,inte Telia, och vi har ingen TV-play+. Om du vänder dig till Telia på deras FB-sida (Helg- och röda dagar: 08:00 - 17:00) så kanske de kan hjälpa dig, annars är det bara att hoppas på att ngn av de andra forumdeltagarna kan ge dig en lösning. God Jul
 24. Jag har ingen aning, men om du frågar Telia så bör du få ett svar. Här kan du läsa och dela med dig av synpunkter, tips och tricks gällande Telias tjänster och produkter. Observera att forumets syfte är att skapa dialog mellan kunder. Om du vill ha hjälp eller kontakt från Telia, använd Support eller Kontakta Oss.
 25. Jag tror att Telia är de som bäst kan svara på den frågan. Det här är ett kund till kundforum och vi kan bara gissa och min gissning är att personen i fråga var optimist.