bsj

Medlem
 • Antal inlägg

  970
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  94

Like-aktivitet

 1. bsj fick en like av Mats A i Öppna port 21 FTP-protokoll   
  Googla är för jobbigt, det är mkt lättare att låta andra göra jobbet. Läsförståelsen skulle inte rendera ett MVG, om ts överhuvudtaget har läst förutsättningarna
 2. bsj fick en like av Anaesthisia i Webmail.   
  Webbmailen kommer du ju till via https://www.telia.se/privat
 3. bsj fick en like av Anaesthisia i Bytte box - saknar aktiveringskoder.   
  Vad det är för fel kan jag inte hjälpa dig med, men att ta kontakt med Telia kan ju vara en början.
 4. bsj fick en like av Anaesthisia i Önska jag ej va Telia kund   
  Du gick med i det här forumet idag och är redan missnöjd med oss andra forumdeltagare, som precis som du är vanliga enkla Teliakunder. Då vi inte har ngn kundtjänst vet jag inte vem du har varit i kontakt med, vi erbjuder inte ens abonnemang.
  Kan det möjligen vara Telia du menar?
 5. bsj fick en like av Anaesthisia i VDSL2 35b   
  Den här texten, som står på första sidan, måste vara väldigt svår att förstå lr också så läste du den inte  Här kan du läsa och dela med dig av synpunkter, tips och tricks gällande Telias tjänster och produkter. Observera att forumets syfte är att skapa dialog mellan kunder. Om du vill ha hjälp eller kontakt från Telia, använd Support eller Kontakta Oss.
  Deras FB-sida går även bra att använda
 6. bsj fick en like av Anaesthisia i Cv12:73006   
  Digital Rights Management (DRM), även benämnt Digital Restrictions Management, är en samlingsbeteckning för ett flertal olika tekniker som har till mål att från utgivarens perspektiv kontrollera spridning och användning av digitalt material såsom film, musik, ringsignaler och liknande.
 7. bsj fick en like av Anaesthisia i Ring igen   
  Inte särskilt smart att lägga ut sitt mobilnummer i ett offentligt forum. Om du hade tagit dig tid att läsa forumreglerna när du registrerade dig så hade du sett att det bryter mot dessa.
  Föreslår att du tar bort numret. Sedan undrar jag vem som ska ringa igen.
 8. bsj fick en like av Anaesthisia i Kan man skaffa nytt modem i telia butiken.   
  Jag är osäker på om de har några på lager i sina butiker, hör med Telia på deras FB-sida (de har öppet 09 - 17  på helger)
 9. bsj fick en like av Anaesthisia i Fiber   
  Det är nog bättre att du vänder dig till Telia, igen. Vi andra forumdeltagare kan inte hjälpa dig.
 10. bsj fick en like av Anaesthisia i politik   
  Det står ju i artikeln Vi har bett våra leverantörer skicka ut sms framför allt till de områden där vi vet att de som bor där faktiskt kan tänka sig att rösta på Socialdemokraterna.Du får med andra ord vända dig till avsändaren med ditt klagomål.
  Företag/organisationer kan ju köpa adresser så det är väl ganska naturligt att det är samma sak med mobil-/telefonnummer.
 11. bsj fick en like av Anaesthisia i Era felsökning är under all kritik   
  Du lär inte få ngn hjälp här om du inte beskriver ditt problem ordentligt.
 12. bsj fick en like av Anaesthisia i arria   
  Det är ju snällt att du talar om att du har fixat det, vad det nu är, men det är nog bättre att du talar om det för den du lämnade in din felanmälan till.
 13. bsj fick en like av Anaesthisia i Telia.zone och AirTies   
  Det bästa är nog att ta kontakt med Telia, antingen via kontakta oss lr deras FB-sida. Som du kanske läste när du registrerade dig så är det här ett forum för kunder och att Telia svarar här är väldigt sällsynt, med betoning på sällsynt.
 14. bsj fick en like av Anaesthisia i Hur tar jag reda på om telefonen är operatörslåst   
  Eller också frågar du din kompis/arbetskamrat, som inte har samma operatör som du, om du kan låna hens simkort
 15. bsj fick en like av Anaesthisia i Min router fiber hittar inte mitt abonnemang   
  Om Telia säger att det inter något problem med mitt abonnemang och någon annan sa upp detta (antagligen knappat fel lgh) så borde de väl kunna korrigera felet..
 16. bsj fick en like av Anaesthisia i Långsam e-post   
  Thunderbird, som jag använder har en knapp, "Hämta meddelanden". Jag brukar använda den när jag vet/misstänker att det ska komma ngt som behöver åtgärdas snabbt, vet inte om det finns ngt liknande i MS Outlook men det borde det finnas.
 17. bsj fick en like av Anaesthisia i Öppna port 21 FTP-protokoll   
  När jag började använda forumet så fanns det en länk till regler, numera verkar det inte gå att se dem utan att googla. Man behövde däremot inte acceptera dessa för att börja använda forumet.
  Jag har även försökt få Telia att ändra namn på forumet så att det framgår att det är ett kundforum och inte en kontaktväg till Telia, men det har varit som att tala med en vägg.
  Den text som finns på startsidan kan inte misstolkas, om man läser den.
 18. bsj fick en like av Mats A i Öppna port 21 FTP-protokoll   
  Googla är för jobbigt, det är mkt lättare att låta andra göra jobbet. Läsförståelsen skulle inte rendera ett MVG, om ts överhuvudtaget har läst förutsättningarna
 19. bsj fick en like av Anaesthisia i Öppna port 21 FTP-protokoll   
  Eftersom du gick med i forumet för en timme sedan så kan jag inte tänka med att vi har hjälpt dig tidigare, om du inte använde ett annat namn (då är det ju bara att gå till den tråden så hittar du lösningen).
  Jag kan även upplysa dig om att vi i forumet inte gör några uppdateringar av mjukvaran i din router, det sköter Telia..
   
 20. bsj fick en like av Anaesthisia i Telia appen Apple TV och Airplay 2   
  Jag har inga planer på det, men eftersom det här är ett kund till kundforum så är det nog bättre att du frågar Telia.
   
 21. bsj fick en like av Anaesthisia i Hos Telia har Kunden alltid Fel   
  Jag läste ditt inlägg, och du skriver själv  Jag frågar nu Telia vem kan åtgärda alla fel som era system orsakar ?
  Det tolkar jag som att du vänder dig till Telia och forumet är inte en kontaktväg till Telia.
  Det är ytterst sällsynt att Telia svarar i detta forum, som är till för att vi kunder ska kunna hjälpa varandra med tips precis som det står i den inledande texten. De få gånger som de har svarat har det varit med uppmaningen att använda de kontaktvägar som de har så jag tror inte att du kan förvänta dig att de kommer att svara..Precis som mrknowitall skriver så har du missförstått forumets syfte, det är till för att vi kunder ska kunna ge tips och råd till varandra.
  Jag har varit Teliakund sedan jag flyttade hemifrån för c:a 46 år sedan och kan inte påminna mig att jag har haft något problem som inte gått att lösa,
   
 22. bsj fick en like av Anaesthisia i mobilräkning ryssland   
  Har du läst vad som står överst på startsidan?
  Det går inte att få dem att ändra namnet på forumet, men jag tycker att det som står ganska klart säger att det inte är Telia man konverserar med.
 23. bsj fick en like av Anaesthisia i Problem med undertext Telia Play   
  Nej, följande text finns på startsidan.    Här kan du läsa och dela med dig av synpunkter, tips och tricks gällande Telias tjänster och produkter. Observera att forumets syfte är att skapa dialog mellan kunder. Om du vill ha hjälp eller kontakt från Telia, använd Support eller Kontakta Oss.
 24. bsj gav en like till Christer S i mobilräkning ryssland   
  Det är precis som när jag skriver på Facebooks sida. Det är en massa andra som skriver och kommenterar, aldrig Facebook. Tycker det är konstigt för det står ju Facebook på sidan jag är på.
 25. bsj fick en like av Mats A i Öppna port 21 FTP-protokoll   
  Googla är för jobbigt, det är mkt lättare att låta andra göra jobbet. Läsförståelsen skulle inte rendera ett MVG, om ts överhuvudtaget har läst förutsättningarna