Örjan Larsson

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Besökte senast

 1. Tack för tipset. Det märkliga inträffade att efter att jag lagt till online.telia som APN lyckades jag att ladda ner en app från Marketplace. Men sedan var det stopp... Har försökt otaliga gånger vidare utan att lyckas. Betr. Network Profile - finns något speciellt trick? När jag söker efter uppdateringar via Zune så finns inga aktuella.
 2. Är det detta problem som gör det omöjligt att tex ladda ner en app eller tom att söka på Internet om jag inte är ansluten till ett Wi-Fi? För min del gäller att telefonen har fixats av Samsung map samtalsproblemen, men dataöverföring funkar fortfarande alltså inte. Finns nån åtgärd? Vad har Telia/Samsung för svar och lösning - det verkar ju vara många fler än jag som är drabbad?. Tråkigt nog (vems än felet är) har jag tappat förtoendet för varumärket Samsung och valde faktiskt aktivt bort det märket vid ett TV-köp häromsistens och min nästa telefon kommer aldrig att bli en Samsung.
 3. Beträffande skal: http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160634213195&ssPageName=ADME:L:OU:US:1123 Snyggt för 2 USD!
 4. Det här är versionerna nu: OS 7.0.7392 Firm 2424.11.4.1 Radio 2424.11.6.1 Betr appar från Marketplace så har jag laddat ner program - men kan inte svära på att det gick via mobilnätet eller något WiFi. Jag gjorde en test nyss med WiFi avstängt - med resultatet "Can't get this information at the moment. Check again later". Ett annat ev "nytt fel" är att synkningen med Exchange inte längre fungerar får felkod 85010001. Någon som stött på det?
 5. Jag har haft samma problem som alla andra här. Men efter ett servicebesök som innebar uppdatering och kallibrering fungerar telefonen nu som den ska. Inga nedkopplingar, inga robotröster. Att jag under tiden för verkstadsbesöket använde min gamla Nokia bekräftar dock att de nya redskapens förmågor inte sitter i telefoni, eller för den delen radio - vanlig radiolyssning är överlägsen i den klassiska Nokian! Liksom hanterbarhet och kvalitet i telefonerandet! Nästa apparat blir med all säkerhet en Nokia - bästa hårdvaran och bästa operativsystemet - WP 7 - en oslagbar kombo - eller hur?
 6. Jag vill som ny Omnia-7-användare sälla mig till klagokören. Jag har upprepade och irriterande bekymmer med att få kontakt speciellt med Tele2:s abbonenter. Märklig kopplingston och "robotröst". Att tal-kommunikationen ska fungera tycker jag tillhör de verkligt grundläggande förväntningarna på en telekom-operatör....