Mattias F

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Besökte senast

 1. Aah ursäkta... Läste inte noga igenom. Kanske nån "dålig" router som bara har 100M Ethernet portar? Eller kanske någon gammal kabel som som klarar av bara 100M. Tyvärr kan jag då inte svara.
 2. Men kanske din fiber till Ethernet burk klarar av bara 100M. Isåfall måste den bytas.
 3. Du kan kolla vad din default gateway är, ingen skillnad om du är kopplad via wifi eller ethernet. För mig är default gateway ipn 192.168.1.1. I detta fall öppnar du en sida på webbrowsern för denna ip, det bör fungera. Har dock märkt att ibland kommer jag inte åt min router utan behöver starta om den för att komma åt den. Annars fungerar allt bra förutom just detta problem.
 4. Jag fick nyligen en xtreme v3 samma problem med den. Startar jag om den kommer jag åt att logga in. Efter en tid samma sak igen. Annars fungerar allt, wlan internt mm. Måste vara någon bugg. Hoppas nån uppdatering kan fixa problemet.
 5. Samma problem här... skall testa starta om den. Är helt tydligt någon bugg som bör fixas. Löjligt att hamna starta om den. Kan pinga den utan problem och internet mm fungerar fint men kommer bara inte åt webinterfacet på routern vilket fungerade fint förra veckan.
 6. Okej...jag kollade på C-More hangover 2an för någon dag sedan som HD. Alltså en av C-Mores HD kanaler, inget 5.1 där heller. Kanske de väljer ut vilka filmer som skall ha "bättre" ljud eller inte. Man vill ju ha bio känsla på filmer skulle man tycka. Det jag hittills märkt är att SVT HD kanalerna skickar 5.1 men inte någon annan kanal. Dock har jag inte många HD kanaler heller. En annan konstig sak var att jag böt från Telias TV4 till marksändningen, då det kom en film. Där var det nog 5.1 alltså på marksändningen men inte på Telia...suck. Förstås inverkar många saker vilket gör ljudet bra eller inte...men dock när nästan alla filmer har som orginalt 5.1 så bör det inte vara problem att skicka det ut heller? Själv har jag ordentligt system men dock inget "ljud" från tv sändingarna, eller jo om man tittar på SVT. =) Får väl snart ge upp och kolla på hyrfilmer från apple tv(eller annat), köpa dvd/blu-ray.
 7. Vad där det för point då att ens ha HD kanaler eller några filmkanaler om man inte ens kan få ordentligt ljud. Störande... Jag vill se filmer med riktigt 5.1 ljud och inget fake surround ljud!