Lyssna

Medlem
 • Antal inlägg

  987
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  84

Lyssna vann senast 6 November 2014

Lyssna hade det mest gillade inlägget!

1 följare

Om Lyssna

 • Rank

Användarinformation

 • Kön
 1. Inom en månad kan du väcka liv i samma mobilnummer igen, från ett annulerat abonnemang. Huruvida det går att öppna i samma abonnemangsform som tidigare eller om du måste byta, det beror på om abonnemanget du hade innan är aktuellt. Är det ett säljstoppat abonnemang så går det normalt sätt inte att öppna det igen utan då får man välja ett aktuellt..
 2. Ett konto ingår, oavsett antal tvilling ☺
 3. Icke.. du har fel. Om du ska gnälla och sedan berätta hur man gör så kan du väl åtminstone komma med sanning istället för att gissa? Är du cmore kund via Telias digitaltv så kommer man åt Cmores playkanaler via telia play+. Playplus.telia.se eller play+-appen på mobil/platta. Kontot behöver aktiveras o det kan göras via butik, kundtjänst eller mina sidor.
 4. Nej det händer inte. Berätta hela historien istället, objektivt
 5. http://www.telia.se/privat/telefoni/tjanster/produkt/semestervecka
 6. Om man ska erbjuda tv på alla skärmar så ska man givetvis göra det fullt ut, och inte halvdant som t.ex. com hem. Vem ska avgöra vilka kanaler som är onödiga att ha programbibliotek till? Kunderna givetvis, och där har ju alla människor olika preferenser.
 7. Alla sina kunder, eftersom de som har kanalpaket lagom hade haft kanalpaket stor i så fall
 8. om det är en sms-check som gäller i butik så är svaret nej. Men egentligen spelar det ingen större roll, notera ner koden i sms-et samt mobilnummer så har du den info som behövs för att använda checken
 9. Du har svarat på din egen fråga - priset är skillnaden, precis som på ÖoB
 10. Då märkte du säkert att problemet var löst en timme senare. Dessutom så har hänvisningen om tekniskt fel legat i ett par dagar. För övrigt (och detta riktar jag inte bara till trådskaparen här utan alla som hejvilt gnäller om detta) kan jag inte förstå folks maniska panik över att man behöver skaffa nya abonnemang för att kunna få ha kvar eposten. Det är dyrt och det är omoraliskt och hit o dit. Hur svårt är det att skaffa sig en gmail, hotmail, eller annan gratismail? Och är det nu så att livet står och faller med att ha kvar sin teliamail så kostar det max 99 kr/månad (telia mobil rörlig eller mobilt bredband 3gb) att ha kvar den. Och har man ett befintligt mobilt bredband eller mobilabonnemang så kan man flytta den dit utan extra kostnad. Många borde börja tänka rationellt!
 11. Vid felaktigheter får du alltid möjlighet att dra av det på nästa faktura. Så jag vet inte riktigt vart du hämtar dina uppfattningar ifrån.
 12. Njae så är det inte riktigt. Trådlös router ingår på de allra flesta adresser och då är den mycket riktigt en förutsättning, men inte bara för tvilling utan för tv öht. De adresser som inte stöder trådlös router gör det inte heller för tvilling.
 13. nej det kan du inte
 14. Den ursprungliga pin-koden gör det.