LottaÅ

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Besökte senast

 1. Jag har tidigare kunnat synkronisera bilder mellan min telefon och min PC via programmet iTunes. När jag bytte PC fungerade detta bara en gång med iTunes. På datorns utforskare hittar jag min telefon, så jag kan föra över bilder manuellt från telefonen till datorn. Och jag får chansen att tycka till om telefonen accepterar datorn. Men iTunes vägrar att hitta telefonen. Jag kör diagnostik på det hela, allt är korrekt utan att "Apple Mobile Device Driver kunde inte hittas". Testade att avauktorisera datorn och sedan auktorisera den igen, men det hjälpte in. Någon som har ett tips?
 2. Känns lite läskigt att fabriksåterställa. Jag läste någonstans att man kunde nöja sig med att nollställa hemskärmens layout: Då läggs de inbyggda apparna tillbaka på sina ursprungliga platser på hemskärmen. Men vad händer med alla mina andra appar då? Försvinner de så att jag måste installera dem via App store igen?
 3. Det är på telefonen, iPhone6, som appen försvunnit. Jag har kopplat telefonen till iTunes på min PC. Där ser man varje sida med appar fint. Bilder-appen har inte hoppat in i en annan app. Jag har kollat alla sådana appar som jag har. Jag har också stängt av telefonen och startat den på nytt. Ingen förinstallerad app dyker upp om man i iTunes kollar vilka appar som finns. Trist!
 4. Då dyker appen upp med texten Bilder + Foto och video. Trycker jag där så öppnas Bilder och jag ser vilka album som finns och kan läsa. Men appen lägger sig inte på någon hemskärm. Kanske måste jag försöka nollställa hemskärmens layout? Fast då tappar jag väl alla appar utom de förinstallerade?
 5. I inställningar Bilder och Kamera har jag satt på Min Bildström. Jämförde med min iPad (som har kvar appen Bilder) och inställningarna där var likadana.
 6. Tack, men Bilder-appen dyker inte upp varken om jag skickar bilder med mail eller som mms. Inte finns den heller bland mina "mappar med appar". Tyvärr!
 7. På min iPhone 6 har plötsligt appen Bilder försvunnit. Finns ej att installera på Appstore. Den finns inte heller på någon annan appsida än den ursprungliga. Jag kommer åt mina fotografier via Kameraappen, så själva bilderna finns kvar. Men det skulle ju vara enklare att titta på fotografierna via Bilderappen. Har iOS 8.3 på telefonen. Hur ska jag få tillbaka Bilderappen? Finns det något knep eller måste jag vänta nytt operativsystemuppgradering? /Lotta