Niklas Berglund

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Besökte senast

 1. Fick du den vanliga datatrafiken (port 4) att funka efter bryggläge aktiverat? (för det tog ett par försök för min Technicolor att fatta bryggan.. )
 2. Jag vet inte riktigt hur det funkar om man använder IP Tv / Tv box kopplad till Technicolor routern.. Jag använder bara datatrafik/bredband själv. Men, i vilken port pluggade du in TV boxen efter att du hade aktiverat bryggläge? I Technicolor routern (port 1-3) eller i UniFi Gateway?
 3. Perfekt ! 👍
 4. Jag prövade på nytt efteråt och då helt plötsligt funkade det. Har även gjort omstart av Telias router efteråt för att se att ändringarna ligger kvar. 👍 Pröva igen även du ?
 5. Hej, Jag försöker brygga / aktivera DMZ på Telias Router TG799vn v2 men får det inte att fungera. Jag har ADSL/VDSL via telejacket och jag går efter denna guide: https://www.telia.se/privat/support/info/bryggning-av-router Efter att DMZ är aktiverat så får inte modemet i TG799vn v2 någon uppkoppling. Jag får felmeddelandet "Bridge Disabled. Interfaces vlan_data eth3". Och DHCP på wan får ingen adress. Vad gör jag för fel ? Niklas
 6. Hej, Har ni lyckats få detta att fungera? Jag undrar också.. Niklas