Grandprix63

Medlem
 • Antal inlägg

  10
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

Grandprix63 vann senast 9 Februari 2015

Grandprix63 hade det mest gillade inlägget!

Om Grandprix63

 • Rank

 1. Om man vill utnyttja Telias "Black Friday"-erbjudanden (gäller t.o.m 26/11) om halva priset i 12 månader på TV och bredband måste man vara ny kund. Är medveten om att det är 30 dagars uppsägningstid men här finns ju ändå pengar att tjäna så frågan är enkel; Kan man säga upp abonnemangen man har och ögonblicket efter teckna nya abonnemang?
 2. Visst är det så, men jag vill lika förbannat kunna välja om jag vill blockera/avblockera en avsändaradress eller inte. Varför inte själv testa betaversionen av det nya gränssnittet, om du nu inte redan gjort det, och lämna din feedback och dina synpunkter i en alldeles egen kommentar till tråden, istället för att störa dig på mina synpunkter?
 3. Jag tycker det varken är fånigt eller trams. Det är en funktion som jag skulle vilja ha och lämnade därför min feedback och mina synpunkter i ämnet.
 4. Att mina vänners mailadresser använts i spamsyfte har lyckligtvis varit sällsynt, min egen mailadress har jag aldrig fått skräppost från, så svaret på din fråga är nej. Jag vill kunna välja själv vilka avsändare jag lägger i blockeringslistan. Så kan jag göra med oönskade telefonnummer i mobilen. Det är ju så att t.ex en del nyhetsbrev, eller annat skräp från diverse sidor man besökt, fortsätter att komma, trots att man avsagt sig prenumerationer. Då vill jag lägga avsändaren i en spärrlista.
 5. Provade för skojs skull i fem minuter och hittills verkar det bra. En funktion jag har saknat tidigare och gärna vill se på det nya är en blockeringsknapp för avsändare av skräppost och annat jag inte vill ta del av. Alltså ett enkelt sätt att slippa oönskade avsändare, ungefär som att jag kan blockera oönskade nummer i mobilen.
 6. Erbjudandet med HBO när man köper en mobiltelefon gäller det bara att man kan se kanalen i telefonen, eller får man HBO att titta på i sin digitaltvbox?
 7. Hej! Vill veta hur det fungerar med en extra TV. Har första jacket i hallen med förlängningssladd till vardagsrummet där routern, en Thomson sitter. Där finns också digitalbox till TV:n som är inkopplad till routern. Om jag nu vill ha en liten TV i ett sovrum, med samma kanaler som på stora TV:n, tecknar jag ett tvillingabonnemang och får en extra digitalbox, eller hur? Hur kopplar jag in den? En jämrans lång sladd till den extra digitalboxen? Hur lång sladd kan man ha? Det är 15-20 meter till sovrummet från routern. Kostnad för en sån sladd? Har sett Ruckus men den kostar ju bortåt 1500. Är det enda alternativet man har, att köra trådlöst till extra-TV:n? Tacksam för svar
 8. I produktbeskrivningen säger man "För att du ska kunna ta del av Telia Bredband 30 är förutsättningarna att du bor inom ett avstånd av 1500 meter till en uppgraderad telestation. Den faktiska hastigheten kan variera beroende på tekniska omständigheter." Hur vet man var närmsta uppgraderade telestation finns någonstans? F.n. har jag, enligt Bredbandskollen, 0,67 mbit/s i uppkopplingshastighet. Hur långt till en telestation kan jag ha då? Betalar för 6-8 mbit/s. Vid felanmälan får man till svar: "Vi ser inget fel, du är tilldelad en ip-adress" Vad göra?
 9. Tack för snabba svar!
 10. Hej! Har några frågor innan jag ger mig på att beställa Smart. Kanske fel forum men jag ger det en chans... Har följande prylar jag vill använda: Bärbar dator, OS windows 7 Stationär pc, OS XP Telias digital-TV Skrivare/scanner Canon mp610 Uppkoppling 6-8 mbit/s 1. Kan jag koppla in allt och få det att fungera så att datorerna kan kommunicera med varandra och även med skrivaren? 2. Måste någon av datorerna vara kabelansluten till router/modem? 3. Får datorerna varsin ip-adress? (verkar som min nuvarande kombination med separata modem och router har samma ip och stör varandra) 4. Går det "trögare" om man surfar två stycken samtidigt och blir det värre om man tittar på TV samtidigt? 5. Hur många datorer/tv-boxar kan man ansluta till Smart?