Asawid

Medlem
 • Antal inlägg

  742
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  71

Asawid vann senast 5 Februari

Asawid hade det mest gillade inlägget!

1 följare

Om Asawid

 • Rank

 1. Låter som du behöver kontakta Telia. Det gör du inte i detta forum där du huvudsakligen når andra användare. Det är INTE en kontaktväg till Telia.
 2. Det bästa är nog att kontakt Telia. Det har du inte gjort nu. Genom detta forum når du bara andra användare.
 3. Nu verkar e-sim vara nära även hos Telia. I alla fall till Apple Watch. Scrolla ner en bra bit (förbi Apple Watch - joxet) så finns det lite frågor och svar om e-sim. https://www.telia.se/privat/apple/applewatch?intcmp=start_applewatch
 4. Hos mig finns information om saldo och giltighet fortfarande på Mitt Telia. Menar du att det försvunnit för dig? (Du är medveten om att inlägget innan ditt är från 2015 hoppas jag.)
 5. Du måste ha en Boxer-anpassad box till det. Eller en kortmodul (CA-modul tror jag det kallas) som sätts i TV:n. Kostar ett par hundringar Alltså inte Telias box.
 6. I och med att uppdateringen skulle vara tillgänglig tidigast 15/3 så har den kanske inte kommit ut än. Vänta någon vecka.
 7. Om du kallar det att vara "trevlig" så som du skrev mot mig (som INTE anklagat dig för att vara troll) har vi uppenbarligen helt olika uppfattning om innebörden av ordet. Jag är själv inte berörd av den förändring som Telia ska införa så jag ser ingen anledning till att ringa Telia. Att jag svarade och skrev det du citerade var beroende på din ganska tråkiga ton några inlägg tidigare där du mer eller mindre anklagar andra för att komma med falsk information. Framtiden får väl utvisa vem som har rätt, men nog kan det tyckas mycket märkligt om Telia både går ut med brev till företag och på sin egen site med "fake" information. Men men... Med detta är "diskussionen" slut för min del såvida du inte fortsätter att vara otrevlig mot mig. Jag har anmält tråden till moderator för rensning och ber dem också försöka klargöra vad som gäller i sakfrågan.
 8. Har du över huvud taget brytt dig om att läsa på den TELIA-sida jag länkat till? Alltså en sida hos TELIA. Vad är det du inte tror på? Där står bland annat "Den nya mjukvaran kommer att vara tillgänglig tidigast 15 mars 2019," TIDIGAST, alltså kan den komma senare. Du litar alltså inte på informationen på TELIAs egen sida? Men däremot på en enskild supportperson som ju bara är människa och kan ha fel. Jaja, det är upp till dig... Huruvida det epostmeddelande som nämnts är legit eller inte vet jag inte och har heller inte yttrat mig om. Men att Telia ska göra förändringar som innebär att vissa (inte alla) Huawei routrar kommer att få en uppdatering snart, ja det är det ingen tvivel om.
 9. Det var visserligen inte jag som påtalade det, men det ärväl uppenbart varför det är olämpligt. Det är ju inte alls någon support från Telia, vilket man förstås antar att det är när man hittar det där. Vilket vi ideligen ser här i fprumet. Spelar nog ingen roll hur mycket text om forumets funktion man lägger till. Folk läser inte "extratexter" utan klicka bara på. Ligger det under "support" antar man att man får... ja, support helt enkelt. Och inte "kanske hjälp från någon annan användare"
 10. Informationen är äkta. Läs mer här: https://www.telia.se/privat/support/uppdatering
 11. Ja du kan ha ADSL utan någon telefonitjänst, men ofta tillkommer då en extra avgift som faktiskt kan vara ungefär densamma som lägsta möjliga avgift för telefoni. Jag har inte koll på vilka priser sm gäller idag, men du kan ju kolla upp eller fråga Telia (vilket du inte gör i detta kund-till-kund-forum).
 12. Visserligen förstår jag inte riktigt allt du skrivit, men det verkar som du borde kontakta Telia om nu detta har med Telia att göra (framgår dåligt, men eftersom detta är ett Telia-forum...). Du når inte Telia genom detta forum, utan bara andra användare. T.ex. Facebook kan användas för kontakt. Eller kolla under "kontakta oss".
 13. Det är bättre att du frågar Telia om det. Här vänder du dig till andra användare. Som användare kan jag ändå gissa att det handlar om ett skydd för att dra på sig för stora kostnader (även om det är förbetalt). Laddar man något surfpaket har man inte denna begränsning.
 14. Nu är de kanske annrlunda i enlägenhe där man kanske dragit om ledningar för at tillgodose moderna lösningar än det är/var i mitt gamla hus, men i och med övergång till IP-telefoni över stadsnät användes inte längre någt telejack hemma hos mig. Nätet kom ju in via boxen, och det var sedan dit telfonen kopplades in. Men det är som sagt knakse annorlunda i en modernare dragning.
 15. Praktiskt taget ingen data alls.