Karl Lindmark

Medlem
 • Antal inlägg

  19
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Karl Lindmark

 • Rank

Kontaktvägar

 • MSN
  kalle@n20.se
 • Hemsida
  http://n20.se
 • Skype
  ninetwozero

Användarinformation

 • Kön
  Not Telling
 • Plats
  Luleå
 1. Minns inte var jag läste det, men om man byter frekvens blir det oftast bättre mottagning, då det inte är särskilt många som gör det. Ju fler som utnyttjar en frekvens desto mer trafik på vägen så att säga.
 2. Någon hundralapp hit och dit låter faktiskt inte så farligt då det är kvalitetstelefoner vi pratar om!
 3. Dessutom bör man i vanlig ordning INTE besvara strömail som dyker upp i inkorgen från helt okända avsändare, även om det är från privatpersoner och inte företag som det nämndes ovan... ...sen om man känner personen, är det ju en helt annan femma! :-)
 4. Undra om det blir någon stor skillnad, prismässigt sett.
 5. Är det motsvarigheter till Snapdragon då som gäller må tro, om inte Snapdragon själv?
 6. Visst skulle mutli-tasking införas "officiellt" i 4G?
 7. Så var det ja, tack för ditt svar!
 8. Den tackar vi för! *klickar på plustecknet*
 9. I denna tråd kan man dela med sig utav sin Spotify-spellista. Lämna gärna en beskrivning i samband med länkandet, så att man får sig en idé om vad innehållet är. -- Spotify playlist: Powered by ntz Innehåller det mesta, från rock till rap och självklart bara bra låtar! ;-)
 10. Det florerar rykten på internet om att Telia håller på att undersöka hur stor efterfrågan är gällandes 1GBit/s. Ungefärligt pris listades som 1000kr/månaden, vilket är ett ganska saftigt sådant. Visserligen är det faktiskt Gbit-hastigheter vi pratar om, men så länge inte en stor andel personer uppgraderar sig till detta innebär det väl att man inte alltid lyckas kräma ut det mesta av det? Värt att tänka på.
 11. HTC Hero är allt en grann pryl, men undra om man inte ska vänta in HTC Legend innan man köper en ny telefon. Legend sägs ju vara en inofficiell uppföljare till Hero, med bland annat bättre kamera, snabbare processor samt nytt gränssnitt?
 12. Lever den verkligen upp till all hype?
 13. Är det Desire eller Legend som gäller? Jag har inte haft tid att göra någon jämförelse mellan dom, men förhoppningsvis är det någon som har koll på skillnaden!
 14. Vilken tur, för WEP-kryptering är verkligen värdelöst. Den tillverkare som inte använder sig utav WPA-PSK eller "bättre" bör skämmas! :-)
 15. Det mesta går, på ett eller annat sätt. Dock vet jag inte om det kan anses vara olagligt att föra över dessa.