georgos

Medlem
 • Antal inlägg

  59
 • Gick med

 • Besökte senast

 1. Svar Nej... Antingen får du klippa till kortet själv med hjälp av en mall som du kan hitta på nätet, bara till att googla på "klippa till simkort" Eller köper du en "sax" för det ändamålet och det sista alt är att gå till en Teliabutik så fixar dom ett till dig.
 2. Du loggar in på din thomson klickar på hemnätverk-gränssnitt, till höger klickar du på wlan och uppe till höger så klickar du på konfigurera, där har du det.
 3. Ja det går, du ber om en slutfaktura men tänk på att även abb avgiften läggs på detta. Tex om du har ett abb som kostar 199:- så är det även denna avgift som kommer till. 18X199 +18X200 Så var det när jag gjorde det.
 4. Som jag skrev så sitter det en sensor uppe vid hörluren och om denna fungerar Så skall telefonen inte "bry" sig om ifall du råkar röra vid skärmen med någon kroppsdel och då lägga på av misstag. Detta kan du testa genom att ringa upp ett nummer och titta på displayn medan du lägger ett finger eller handen ovanför högtalaren, när du gör detta så skall displayn slockna och då kvittar det hur du än trycket på displayn, inget skall hända. Slocknar den inte så är proximity sensorn sönder.
 5. Den skall inte lägga på när du lägger den mot örat, det skall sensorn känna av. Gör den det så är proximity sensorn sönder
 6. Du måste givetvis ha användare och lösenords uppgifter sedan är det serverinställningarna, dessa beror ju på vilken adress du har, tex om du har telia så skall du använda dig av, Ingående: mailin.telia.com Utgående: mailout.telia.com Imap port: 993 med ssl/tls smtp port: 465 med ssl/tls
 7. Har du uppdaterat kameran och skrivaren med den nya nätverksnyckeln? iom du har byta så får du en ny nyckel. Om inte så får du antingen köra installations skivorna för respektive hårdvara eller koppla in lan kabel så du kan logga in i hårvaran och ändra nyckel.
 8. Är det mer än jag som har problem med webmailen i IE8? IE hänger sig totalt när mailet skall ladda bilder. Har testat två olika datorer och olika mail, samma symptom hänger sig och får avsluta via aktivitetshanteraren Fungerar i Chrom och Firefox och jag har ingen tanke på att ladda ner IE9.
 9. Har du iOS 5 innan eller du hade version 4? Om du hade 5.0.1 så kan du återställa till fabriks...för att sedan återställa från iCloud. Annars kan du hålla inne shift knappen medan du klickar på återställ i iTunes då får du upp en fråga vilken säkerhetskopia du vill återställa från, välj då den senaste. Om inte det fungerar så låt den återställa till fabriks inställningar och när den har gjort det så kan du återställa igen i iTunes, men väljer då denna gång att återställa från en säkerhetskopia.
 10. Det stämmer, det är till facetime men det som retar just mig är att det verkar som den skickar sms till UK varje gång man upprättar ett facetime samtal. Så helt gratis är det inte att "facetime:a"
 11. Den har nog bara hängt sig, testa att håll inne homeknappen och onknappen på samma gång tills du ser äpplet, kan ta 5-10sekunder
 12. Ingen annan info finns när jag klickar på den. Jag kör visserligen bredbandtelefoni men den fungerar ändå när jag tar bort den. Det märkliga är att den ligger under okänd port, dvs inte via wlan eller den "fasta" porten på modemet. Har däremot tagit bort den manuellt men den dyker upp igen efter en tid.
 13. Nä ingenting, jag har en Panasonic tv, en iphone och ibland någon bärbar men ingen av dessa enheter har denna mac adress.
 14. Par gånger nu så dyker det upp en unknown enhet i mitt Telia Smart modem. Enligt gränssnittet så skall den vara connectad på okänd, alltså varken på wlan eller etherport. Har en hårdvaruadress som heter 00-1b-0d-e4-e6-00 och googlar man på denna så skall cisco äga denna mac adress. Den blir tilldelad en privat IP adress 10.143.99.1 Någon som vet vad detta kan vara?