Farmor

Medlem
 • Antal inlägg

  20
 • Gick med

 • Besökte senast

 1. Har gjort allt enligt Telias hemsida men inget fungerar, till slut gav jag upp. Nu några dagar senare fungerar ljud nästan, men inte om jag vill streama vissa avsnitt på TV-serier som jag följer. Tack i alla fall för att Du svarade.:)
 2. För 2 kvällar sedan försvann ljudet på TV3. Gjorde allt som rekommenderades utan resultat. Försökt att streama programmen utan resultat. Idag på f.m finns det ljud,men gick fortfarande inte att streama de program som jag missat tidigare. Telia stor kanalpaket.
 3. Telia Webmail
 4. Vissa mejl fastnar efter att man öppnat, mest reklammejl - s.k. nyhetsbrev, går inte att scrolla ned för att klicka på avbeställa utan för att överhuvudtaget komma vidare blir det att avsluta via aktivitetshanteraren och logga in på nytt, därefter ta bort mejlen oöppnade, vilket i sin tur medför att jag får nya icke önskade mejl , om och om igen. Tacksam tips hur jag kommer vidare.
 5. Hur,när och vem uppdaterar programbiblioteket? Finns uppgifter om att programmen skall finnas 0-24 timmar efter sändning men vissa program är inte uppdaterade alls de senaste 2 veckorna. Kategorin filmer och serier TV4 och sjuan, som jag tittar mest på. Andra program ligger ute ett helt år efter sändning. Jag har kanalpaket Stor sedan väldigt länge och det har fungerat hyfsat fram till nu.
 6. Möjligen en generationsfråga, men jag har ingen lust att sitta framför datorn och leta stup i ett för att få veta vad de olika symbolerna betyder. Ex 1:Vad betyder kugghjulet och när skall jag klicka på detta .Är det för mycket begärt att all information är samlad på ett ställe? Ex 2:jag blir utloggad ideligen när jag skriver ett mejl. Vill då t.ex skriva texten i ett worddokument, kopiera och klistra in, eller klistra in en bild, detta fungerar inte och jag vill kunna läsa om de olika funktionerna . Det finns mottagare som inte accepterar bifogat dokument av olika skäl.
 7. Varför finns det ingen samlad lättbegriplig manual att skriva ut när det gäller mailen. Jag hoppar fram och tillbaka, letar, söker, antecknar på papper bredvid - glömmer däremellan.
 8. Att det har blivit bättre är väl en sanning med modifikation. Information om förändringen kom dagen efter man upptäckt att det var ändrat, borde kommit innan! Alldeles för oskarp text, svårt att se vad som är läst/oläst! Skulle flytta mejl från inkorgen till en egen mapp, detta gick inte då ok-rutan låg ovanpå och skymde texten, svar att markera mappen när jag försökte,inte så himla lätt när de låg över varandra! Flytta okrutan mer till höger för där finns absolut plats. Nu senast skulle jag skriva ut ett mejl, men vilka minibokstäver!! Skall ju inte behöva ta fram förstoringsglas för att överhuvudtaget kunna se vad där står.Inte alltid nödvändigt att spara mejlen, men blir detta nödvändigt får att kunna skriva ut i större text? Kontaktlistan har blivit mer överskådlig, men skall man skicka till flera saknar jag en liten kryssruta.
 9. Den lila färgen är inte bra! Texten har blivit för svag och otydlig!
 10. Loggades ut under pågående mejlskrivning, klickade in på annan explorerflik för att bifoga en länk, popup-rutan om spara mejlet i utkast, vilket jag svarade ja på, men efter förnyad inloggning har delar av den skrivna texten försvunnit samt att det blir som ett vb-mejl, så att jag måste fylla i adresserna igen, småirriterande - det är de små.små detaljerna som gör det.. Ser i forumet att redan i somras 2010 skulle teknikerna titta på problemet, när blir det åtgärdat?
 11. Tack för svaret,men det är således status quo. Trodde i min enfald att det skulle fungera som när jag hade Outlook i min gamla dator, då jag alltid hamnade rätt. Även då Telia mejlkonto.
 12. När jag klickar på en mejllänk i t.ex. en text hamnar jag i windows live och inte i min Teliamejl. Har haft min dator i cirka ett halvår (Windows 7, Microsoft 2010). När datorn var ny försökte jag ställa in så att Telia skulle vara min standard Epost,följde anvisningen, men hur jag än bär mig åt får jag det inte att fungera, upptäckte nu också att alla mina feeds hamnar i hotmejlen. Förmodligen skall jag göra ngn inställning i Windows live och inte i Telias webbmejl, men hur? Chansar på att fråga här.
 13. Går det att ända typsnitt och färg i webbmejlen? Vill kunna göra lite snyggare texter ev med bild och färg och klistra in från t.ex.word, men det blir bara vanlig tråkig standard
 14. Irriterande är bara förnamnet. Varför i herrans namn kan inte Telia lägga ut information/felmeddelande?? Att Telia aldrig lär sig!! Nu står det och tuggar på steg 2, men har i alla fall kommit upp till 65%. Går det inte att lägga en uppgradering på lämpligare tidpunkt? Med all information lagrad borde det väl gå att räkna ut när det är minst tittare?? PS. Jasg vägrar gå med i Facebook/Twitter för att få nödvändig information!DS
 15. I samband med datorbyte(Windows 7) har jag nu gått över till webmailen helt och hållet. Försöker mig på att göra grupplistor utifrån mina kontakter som jag en gång importerat från Outlook 2003 på min gamla dator(Windows XP) Skapar en grupp, kryssar i alla namn som skall ingå i gruppen, klickar ok, men endast ett namn kommer med. Har nu försökt flera gånger utan att lyckas. Tacksam hjälp.