marabou77

Medlem
 • Antal inlägg

  263
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  9

marabou77 vann senast 21 Oktober 2016

marabou77 hade det mest gillade inlägget!

Om marabou77

 • Rank

 1. Sanning med modifikation, jack ett måste vara kaskad. sen **** samma med jack 2 - 999. parallell sitter ju övergången till nästa jack på nedre paret. Splittern de nyttjar ju övre paren och parallell skulle då inte fungera.
 2. Standard är 3 sekunder. dvs att telefonen försöker ringa numret om det tar mer än 3 sekunder till nästa knapptryckning. osäker på om telia kan ändra detta. annars är nog alternativet att hon slår hela numret innan hon trycker ring upp, om hon har en bärbar Telefon.
 3. pop3 / imap -protokollet har inte stöd för kalender / kontakter. för att detta ska fungera måste du ha en leverantör med stöd för active synk / exchange. typ gmail hotmail.
 4. testat att plugga i en nätverkskabel direkt i uttaget ? utan router etc. testa även att byta nätverkskabeln så inte den är boven i dramat och starta om fiberkonvertern.
 5. fungerar typ bara på extreme modemen, men med grymt begränsade usb-stickor, typ en -3-4 stycken eller nåt.
 6. inte säkert du ens kan det om det den gamla har Telias mjukvara. då den kräver vissa uppgifter från Telia för att fungera. men kanske bara var de gamla
 7. telia.se/overlatelse om nån annan ska ha telefonnumret.
 8. enligt standarden för sms är detta 72 timmar, oavsett vilken operatör man har
 9. Borde inte kunna fylla den mkt över 200 mb. du borde kunna rensa den i din webmail. där får du en varning om att meddelandet tas bort permanent, annars får du ringa supporten och be dem om hjälp genom att du ger dem ditt lösenord.
 10. Skulle nog kolla på kvittot. köpte ni 2 telefoner samtidigt? emeinummer på telefonen finns registrerade på kvittot. dock kan sista siffran ändra sig med tiden, då uppdateringar ibland ändrar kontrollsiffran, Försäkringar går inte att teckna på en telefon i efterhand.
 11. Är det som tidigare förhandlingar så tycker Discovery att de ska ha ett eget paket som kunderna ska betala för, skulle du ge säg 149,- för att se 5an 9an 11an och discoverykanalerna enbart ? Sen vill du ha 3an på det. så är du tvungen att skaffa antingen silver eller guld-paketet från viasat. Fanns en tid där parabolfolket var tvungna att ha 2 paraboler för att få in de kanalerna. JOF. snart dags för förhandling för boxer med. de har även de varit utan kanalerna i perioder. precis som bredbandsbolaget och comhem har varit fanns även en tid när 3/6 gick okodat över boxer. men numera måste du ha ett kort för att komma åt dem, då Canal digital kom ut med en box som klarade både satellit och terresta sändningar. Micke 63 . det är inte tv-leverantörerna som säger vad som ska sändas. det gör programbolagen helt själva där leverantörerna inte har insyn. programbolagen i sig måste hålla sig till sina licenser vad gäller vart /vad / när de får sända. ett exempel har du engelska ligan, den fick inte sändas live i England för att dra publiken till arenorna istället för pubarna. Då inskaffade pubarna en svenska Viasat som sände dem live och tog kanalerna den vägen, helt plötsligt vart kanalerna svarta och du vart hänvisad till viaplay ett tag.
 12. Brukar ju vara samma sak för alla operatörer. men bättre att gå ut med det en bit innan så folk vet om det. än att gå ut samma dag som det händer. både comhem och bredbandsbolaget har ju tidigare varnat för just de kanalerna kommer försvinna, och samma sak vid varje upphandling, hårda förhandlingar troligen.
 13. Men det är ju så en repeater jobbar. Den förstärker routern wifi. Den agerar inte accesspunkt. Troligen får du både routern och repeteen för den ska glömmas bort av routern. Sen får du koppla din accesspunkt mot din accesspunkt. Misstänker du kopplar denna med kabel. Annars har du ingen access på den.
 14. Telia har nog avtal med flera olika operatörer i england. Ett tips är att söka operatör manuellt på telefonen. Om den inte vill koppla upp sig. Testa gärna att ställa ner den i 3g med. Där samtalen sker.
 15. Bättre att du förlänger nätverkskabeln. Om du nu måste förlänga kabeln. Se till att få tag i en kabel med 0.8 mm trådar är enkärniga. De billgare brukar ha 0.4 mm tråd med flera kardelar per ledare. Alt kollar du om du har en elektriker i vänkretsen som kan flytta jacket.