Mr Ågren

Medlem
 • Antal inlägg

  12
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Mr Ågren

 • Rank

Användarinformation

 • Kön
 1. På mitt bostadsområde var det 2 st med liknande fel. Det var samma problem när vi provade en annan box. Jag löste problemen genom att resetta deras router.
 2. https://www.180.se/nummer/0766920799 Där finns några kommentarer om det numret.
 3. Kanske en omvandlare fungerar: https://www.clasohlson.com/se/Signalomvandlare-HDMI-till-SCART/38-7778
 4. Jag har varit kund hos Telia några år och har på den senaste tiden upptäckt någon som jag tycker är annorlunda. Jag skaffade mig ett e-post konto på Telia och upptäckte att någon använder den som Apple-id. Nu för ett par månader sedan, skulle jag hjälpa min pappa med en bättre Telia e-post adress, ja. Vad hände då, jo han får en hel massa skräppost och vänförlag till Facebook på ett konto som är registrerat till den adressen. Nu senast, vill Netflix att han skall återaktivera ett konto där. Går man in där finns det redan ett registrerat kontokort på Netflix, undra om pappa skall testa lite Netflix? Är det någon fler som har eller har haft liknande erfarenheter från gamla e-post adresser som ni har tagit över?
 5. Jag har hittat några nya HD-kanaler i mitt TV utbud i Lagom. Tack. Telia, för den informationen.
 6. Hej Jag tackar för svaret . Jag tycker bara att Telia gör ett dåligt jobb när dom inte informerar sina kunder när dom gjort något bra som till exempel, förändrat kanalpaketet till det bättre. Jag hoppas att Telia inte behöver anställa mer folk och höja priserna bara för att jag kom med förslaget, att jag tycker att dom bör informera mera i framtiden. Mvh Mr Ågren
 7. Hej Jag undrar om någon av er, forumdeltagare vet vars man hittar information om förändringar i TV kanalpaketen här på Telias hemsida eller någon annanstans. Jag skulle tycka det skulle vara intressant om man fick lite information om någon kanal helt plötsligt börjar sändas i HD eller som sist, Viasat 16 helt plötsligt blev NFL Network.
 8. Jag kan inte ställa in någon tid i min bärbara-telefon/nummerpresentatör utan som jag kan förstå kommer tiden via nätet eller min gamla IP-telefon omvandlare. Jag får inte tidsangivelsen nu med Telias utrustning.
 9. Jag har nyligen bytt tillbaka till Telia och har nu upptäckt att nummerpresentationen fungerar olika beroende på vilken operatör man har. Jag har en trådlös telefon med nummerpresentation och med min gamla telefonoperatör fick jag tidsangivelser när jag fick samtal, men detta fungerar inte nu med Telia. Det enda som jag kan tänka mig att det skiljer sig på är den utrustning som är jag är uppkopplad till. Är det någon som vet varför nummerpresentationen fungerar olika?
 10. Okej, då var det bara jag som blev lite hispig när jag fick en dag mindre på mitt årskort. Alltså reggad den 2 november 2011 och sista dagen den fungerade i går den sista oktober. Men det är ju skottår i år så det kanske är det som är förklaringen.
 11. Har en fundering som jag hoppas någon kan svara på, har det betydelse när man aktiverar årskortet. Jag menar aktiverar man kortet den 10 november 2012 kan man då surfa på det tills den 9 november 2013 eller till närmaste månads slut typ den 31 oktober? Mitt årskort har gått ut nu och jag känner mig snuvad på ett par dagar.
 12. Krypteringsavgift är som uppkopplingsavgiften i telefoni en onödig avgift. Men Krypteringsavgiften är inte lika tokig som elbolagens olika konstiga avgifter.