Gunferr

Medlem
 • Antal inlägg

  73
 • Gick med

 • Besökte senast

 1. Hur resonerar du Asawid? Är det rationellt att enskilt tv-operatör bortser de generella tittarsiffror och enbart går på hur många av sina kunder som ser på kanalen? Hur kan det har sin relevans att bortse de generella tittarsiffror? Då ska jag tala om att TNT har ännu sämre tittarsiffror än Fox. Bara för att fler teliakunder ser på TNT så är det logiskt att TNT med ännu färre generella tittare ska vara kvar?
 2. Kör en annan variant Vad bra att Fox försvinner eller hur, det var väl ingen som tittade på den kanalen. Det är helt riktigt att Telia gör en intern bedömning på bara sina kunder med att bortse de generella tittarsiffror naturligtvis inte kan tala för nånting. Visst bli vi så nöjda att få ännu fler faktakanaler som vi redan har ett överflöd av och det blir väl alla så glada över, man kan ju aldrig få nog av faktakanaler eller hur. Ännu fler kanaler som inte visar tv-serier är precis det som vi kunder vill ha eller hur.
 3. Det är så lätt för folk som knappast ser på Fox att slänga ur sig likgiltiga kommentarer och kör med en låtsasmedömkan som i sin mening inte låter trovärdig. Tillhör du den kategorin som med fåfänga rycker på axlarna och spottar formaliteter? Fox är den enda enda kanalen som mest visar aktuella sci fi-serier o dylikt Men här rycker folk fågängligt på axalarna , ja visst är det beklagligt, nån stor gemenskap fanns det inte Är det så få som ser på Fox när ingen bryr sig överhuvudtaget? Så verka Fox höra ihop med National Geographic som visar reklam om program som går på Fox Hur trevligt är det att ständigt se reklam om en kanal som man inte har?
 4. Telia har svarat Anledningen att Fox försvinner beror på fåtal Telia-kunder som ser på Fox. Själva kvantiteten räknas dock inte. Så det är minoriteten kunder som missgynnas. Så är du kund hos Telia så är Fox ett minne blott Är det verkligen så fåtal? Ni som ser på Fox borde bekräfta er på Telias Facebook så kanske det ger en annan uppfattning.
 5. Kan man kalla det för kvalitet som Telia ger med sina ständiga kanalförändringar. Ser man på andra operatörer så ser kanalpaketen likadana ut, Frågan är hur ofta andra operatörer gör kanalförändringar, det verkar ytterst sällan De som har Fox är Comhem CanalDigital Boxer Bredsbandsbolaget Viasat Sappa IP Sweden Hur känns det här för er alla som följer serier på Fox som inte går på nån annan kanal? Över drygt flera tusen hushåll blir av med Fox. Som kund är du bara en bricka i ett pyramidspel som förlorar. Det här är garanterat Telias avsikt att stoppa in en ny kanal och sen ta bort bara för att göra kunder besvikna med avund över andra operatörer som har Fox Går det att att se det på annat vis, vad är annars den logiska anledning om man ska hitta på en anledning som inte bygger på själva avtalet med Fox?
 6. Gillar du inte sci fi och dylikt så sade du ingenting. Men du är förstås den typen som inte respekterar vad andra tittar på när du generaliserar att Fox är en skitkanal. Det är så logiskt att döma utan att granska serierna. Med det här så blir du jätte trovärdig eller hur.
 7. Det är väl självklart att massa folk blir besvikna som följer sci fi-serier och annan som bara går på Fox Folk som börjat titta på ny säsong av många serier, det görs reklam om The Orreville säsong 2 och andra serier så kommer Telia med sitt meddelande att Fox försvinner, det finns dock ingen förklaring Jag har faktiskt legitimt skäl att vara förbannad då min bostadsförening är bunden till Telia. Är det här kvalitet av respekt att Telia har lurat en massa folk på serier som de följer och sen bara sådär tar bort kanalen? Samtidigt när det har visats reklam om kommande serier nästa, är inte så konstigt att man bi riktigt förbannad Att vara kund hos Telia med sina kanalpaket det är som ett pyramidspel. Du har inget att säga till om än ständigt ta emot Telias likgiltiga meddelanden om kanalförändringar. Det kvittar hur många som tittade, det ska bort. Telia är antisocial fullständigt struntar i hur många som får lida av att inte kunna följa tv-program. Att vända sig till Telia är omöjligt. Från dem får bara en iskallt standardsvar som inte svarar för "varför måste Fox försvinna" dylika frågor. Dom på Telia tittar visst inte på tv när deras svar inte antyder på någon allmänbildning i TV-världen
 8. Vem kan påstå att vi betalar för pålitliga kanalpaket när Telia bara sådär tar bort kanaler och går ut med sitt likgiltiga standardsvar att det fylls på med andra kanaler. Nu försvinner Fox nästa år vad tycker ni om det ni som följer en massa aktuella serier? Men Telia är antisocial som struntar i vad de gör, de äger inga moraliska värderingar som tycker det är kul att lura er på massa serier som ni följer och ta bort kanalen. Telia har ingen auktoritet av förtroende som har så låg värdering över sina kunder
 9. En bra början är att du borde se att jag återberättar ett samtal med Telia support vilken betyder att jag redan haft samtal med dem men de vill inte fatta någotdera. Vad är du hänvisar mig till???????
 10. Men Telia är experter på att slingra sig som inte kan ta som det är Telia säger att program som är inspelat i HD finns i dom vanliga playtjänster som har HD-kanal Men nu är det så att ingenting finns att spela upp i HD, alla kanaler som är HD spelas upp i SD Men då påstår Telia att det kan vara så att vissa program inte är inspelat i HD eller att de inte har avtal att spela in vissa program i HD-format Men ingenting finns ju att spela upp i HD för respektive HD-kanaler, men det fattar inte Telia som fortsätter vara så utmärkt underförstådda ,goddag yxskaft, som kör på med ännu flera påståenden. Hur ska man få Telia support att fatta?
 11. När Telia gjorde sig av med HD-paketet för cirka ett år sen så försvann dina HD-playtjänster som du betalade för. Sen blev det ett enskilt tillval som inte går att hitta nånstans. Går du in på en HD-playtjänst så står det surfa in på telias hemsida .... Vad tycker ni om det att Telia har berövat det som ni avsiktligt betalat för?
 12. Vad tycker ni att Telia har slutat med text-tv vilket innebär att ni hörselskadade inte kan texta?
 13. Vad är det för avtal du tecknar när Telia gång på gång höjer priset. Lägsta hastighet 100/100 399kr fiber. ADSL är dyrare med lägre hastigheter. Priserna som fanns för några år sen finns inte som 240kr för 24Mbit. Idag ska ska folk betala 401kr för 10Mbit via jacket, väldigt skamligt pris. Varför så dyrt via jacket förr var det inte så.
 14. Men då är det inte Telia du har får annars skulle du upptäckte att priset höjts från 329 till 425 kronor
 15. Det är väl självklart att det är tröttsamt med ständiga prishöjningar när prisen från början för några år sen var avsevärd lägre. Vad är det man betalar för kan man undra? Blir ledningarna dyrare för varje år? Varför kunde Telia ha avsevärd lägre priser för några år sen kan man undra? Hur ska man kunna ha kontroll för vad man betalar för när priset höjs titt som tätt. Jag vill ha permanent pris,, det vill ni väl också?