Gunferr

Medlem
 • Antal inlägg

  80
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

Gunferr vann senast 1 Februari

Gunferr hade det mest gillade inlägget!

Om Gunferr

 • Rank

 1. Hur har det gått för minoriteten kunder? Tråden dog snabbt så det tyder på att ni misslyckades att övertala Telia att ta tillbaks FOX. Det här är helt ok för det ingår i avtalsvillkoret, operatören kan göra som de vill. Du kan inte göra nån anmälan. Visst har du tecknat ett tryggt tv-abonnemang? Det här är ok enligt konsumentlagen
 2. Men nu är FOX förlorad. Hur ska en minoritets kunder fixa en större efterfrågan? Det byggs hela tiden nya bostäder men det blir ju omöjligt att öka tittarsiffrorna om Telia inte tänker ge FOX en ny chans. Slutsatsen är att FOX syns nog aldrig hos Telia.
 3. Fel, TNT har slutat med tv-kanalen och nu är det en playtjänst som gäller men den har bara andra operatörer.
 4. Så var det inte för mig. Dom kom med bortförklaringen,,"för lite teliakunder som ser på FOX" och slätar över med att man får hitta nåt annat att se på, hur är det möjligt när även TNT försvann med riktlinje att visa tv-serier Men Telia saknar förstånd att fatta innebörden av kanaler som mest visar tv-serier som drar sina dåliga ursäkter att det blev så Här bör det funnits en lag att en operatör ska vara opartiskt utan att göra egna bedömningar. Skulle det vara ok om Telia släckte folks bredband i ett områden med förklaringen att det var så få teliakunder som hade bredband via fiber? Har du tecknat abonnemanget så har du även samtyckt att Telia får göra vad som helst även fast det missgynnar din angelägenhet.
 5. Det hjälper inte att klaga, för vi tillhör minoriteten som ser på FOX och därför försvann FOX. Vi kunder kan inte påverka en minoritet av våra kunder.
 6. Skulle Telia vara ett vinstdrivande bolag så skulle det inte funnits nåt behov av att ta bort FOX. Det skulle inte märkas såsom att ett stort tryckeri kan trycka1800 ex gratistidningar i månaden utan att det syns på utgifterna.
 7. Så lustigt, hur gick det med min tråd innan kanalen försvann men där blev det inga negativa kommentarer om saken. Sen när FOX försvann så reagerar minsann folk, så märkligt. Så har Telia förklarat att det beror på att det är så lite Teliakunder som ser på FOX och det innebär ju att vi aldrig kommer att få¨tillbaks FOX. Vi kan ju inte påverka Telias interna mätning.
 8. Hur resonerar du Asawid? Är det rationellt att enskilt tv-operatör bortser de generella tittarsiffror och enbart går på hur många av sina kunder som ser på kanalen? Hur kan det har sin relevans att bortse de generella tittarsiffror? Då ska jag tala om att TNT har ännu sämre tittarsiffror än Fox. Bara för att fler teliakunder ser på TNT så är det logiskt att TNT med ännu färre generella tittare ska vara kvar?
 9. Kör en annan variant Vad bra att Fox försvinner eller hur, det var väl ingen som tittade på den kanalen. Det är helt riktigt att Telia gör en intern bedömning på bara sina kunder med att bortse de generella tittarsiffror naturligtvis inte kan tala för nånting. Visst bli vi så nöjda att få ännu fler faktakanaler som vi redan har ett överflöd av och det blir väl alla så glada över, man kan ju aldrig få nog av faktakanaler eller hur. Ännu fler kanaler som inte visar tv-serier är precis det som vi kunder vill ha eller hur.
 10. Det är så lätt för folk som knappast ser på Fox att slänga ur sig likgiltiga kommentarer och kör med en låtsasmedömkan som i sin mening inte låter trovärdig. Tillhör du den kategorin som med fåfänga rycker på axlarna och spottar formaliteter? Fox är den enda enda kanalen som mest visar aktuella sci fi-serier o dylikt Men här rycker folk fågängligt på axalarna , ja visst är det beklagligt, nån stor gemenskap fanns det inte Är det så få som ser på Fox när ingen bryr sig överhuvudtaget? Så verka Fox höra ihop med National Geographic som visar reklam om program som går på Fox Hur trevligt är det att ständigt se reklam om en kanal som man inte har?
 11. Telia har svarat Anledningen att Fox försvinner beror på fåtal Telia-kunder som ser på Fox. Själva kvantiteten räknas dock inte. Så det är minoriteten kunder som missgynnas. Så är du kund hos Telia så är Fox ett minne blott Är det verkligen så fåtal? Ni som ser på Fox borde bekräfta er på Telias Facebook så kanske det ger en annan uppfattning.
 12. Kan man kalla det för kvalitet som Telia ger med sina ständiga kanalförändringar. Ser man på andra operatörer så ser kanalpaketen likadana ut, Frågan är hur ofta andra operatörer gör kanalförändringar, det verkar ytterst sällan De som har Fox är Comhem CanalDigital Boxer Bredsbandsbolaget Viasat Sappa IP Sweden Hur känns det här för er alla som följer serier på Fox som inte går på nån annan kanal? Över drygt flera tusen hushåll blir av med Fox. Som kund är du bara en bricka i ett pyramidspel som förlorar. Det här är garanterat Telias avsikt att stoppa in en ny kanal och sen ta bort bara för att göra kunder besvikna med avund över andra operatörer som har Fox Går det att att se det på annat vis, vad är annars den logiska anledning om man ska hitta på en anledning som inte bygger på själva avtalet med Fox?
 13. Gillar du inte sci fi och dylikt så sade du ingenting. Men du är förstås den typen som inte respekterar vad andra tittar på när du generaliserar att Fox är en skitkanal. Det är så logiskt att döma utan att granska serierna. Med det här så blir du jätte trovärdig eller hur.
 14. Det är väl självklart att massa folk blir besvikna som följer sci fi-serier och annan som bara går på Fox Folk som börjat titta på ny säsong av många serier, det görs reklam om The Orreville säsong 2 och andra serier så kommer Telia med sitt meddelande att Fox försvinner, det finns dock ingen förklaring Jag har faktiskt legitimt skäl att vara förbannad då min bostadsförening är bunden till Telia. Är det här kvalitet av respekt att Telia har lurat en massa folk på serier som de följer och sen bara sådär tar bort kanalen? Samtidigt när det har visats reklam om kommande serier nästa, är inte så konstigt att man bi riktigt förbannad Att vara kund hos Telia med sina kanalpaket det är som ett pyramidspel. Du har inget att säga till om än ständigt ta emot Telias likgiltiga meddelanden om kanalförändringar. Det kvittar hur många som tittade, det ska bort. Telia är antisocial fullständigt struntar i hur många som får lida av att inte kunna följa tv-program. Att vända sig till Telia är omöjligt. Från dem får bara en iskallt standardsvar som inte svarar för "varför måste Fox försvinna" dylika frågor. Dom på Telia tittar visst inte på tv när deras svar inte antyder på någon allmänbildning i TV-världen
 15. Vem kan påstå att vi betalar för pålitliga kanalpaket när Telia bara sådär tar bort kanaler och går ut med sitt likgiltiga standardsvar att det fylls på med andra kanaler. Nu försvinner Fox nästa år vad tycker ni om det ni som följer en massa aktuella serier? Men Telia är antisocial som struntar i vad de gör, de äger inga moraliska värderingar som tycker det är kul att lura er på massa serier som ni följer och ta bort kanalen. Telia har ingen auktoritet av förtroende som har så låg värdering över sina kunder