MichaelW

Medlem
 • Antal inlägg

  12
 • Gick med

 • Besökte senast

 1. Hej, Nu förstår jag inte alls, men plötsligt allt började fungera. Med viss fördröjning men ändå. Det tog mig dock en hel arbetsdag att försöka fixa det, surt! Tack för intresse och för övrigt för goda råd i olika andra ämnen. Hälsningar Michael
 2. ok, nu fungerar inkommande, men inte utgående! Hälsningar Michael
 3. Gäller idag flyttade e-post adressen. Igår fick jättebra telefonhjälp från telias kundtjänst och idag ändrade användarnamn och lösenord på min outlook 2007. Tyvärr fungerar det inte. Alla andra inställningar är som förut. Vad kan man göra?
 4. Hej Mats, Jag använde mig av alla knäpp jag kom åt. inkl. nollställning av nätverksinställningar enl. råd från Apple. Tyvärr! Igår gick jag till Apple store och fick besked om kretskortet. Tydligen något form av fel som skulle komma fram för eller senare. Nu råkade jag få det samtidigt med nya ios-en. Inte kul alls!
 5. Hej, min 4S efter nedladdning av det senaste iOS7, kan inte koppla upp WiFi, bluetooth och iCloud - säkerhetskopiering. Hörde från både Apple- och Telia- folk att jag är inte ensam med detta problem. Apple säger att det är ett fel på kretskortet och rekommenderar att reklamera hos återförsäljare. Min 4S är över 12 månader gammal, så personalen i Teliabutiken varnar att jag kommer att behöva stå för hela kostnaden och att min försäkring tecknad hos Telia gäller inte vid sådana fel. Man blir frustrerad när man gör allt som det ska och sedan ingen vill känna vid problemet. Är det någon som har tips hur man hanterar detta?
 6. Tack! Det var balansen som var åt höger Nu är det ok!
 7. Har min Första I-phone 4S. Det ser ut att den har 2 högtalare dock hörs musiken från den högra. Nu prövar jag med hörlurar med samma effekt. Är det ngt i inställningar eller är det bara att lämna den till reperationen och återgå till Xperia?
 8. Ok, hade Exchange i förra jobbet, fungerade klockrent. Både mejl och kalender. Har iCloud installerat på PC. vad ska göras för att de ska synka?
 9. Tack, nu fungerar det. En annan fråga om det går att ta här? Gäller synkronisering av kalendrar mellan pc med MS Outlook 2007 och min iPhone.
 10. det är telias adresser, mina egna som jag testar emellan datorer och iPhone innan resan imorgon På utgående har jag bara SMTP mailout.telia.com och SSL är på Som jag förstod så på utgående behövdes inte användarnamn Var kan jag ändrar det? i IMAP-kontoinfo ser jag inte möjligheten /Michael
 11. Hej, har problem att skicka e-post från min iPhone. Jag får svar att mejladressen accepteras inte av server och placeras den i utgående låda. Sedan efter nån tid skickas mejl i alla fall. Är det några inställningar som ska göras?