Gunnar Gustafsson

Medlem
 • Antal inlägg

  19
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  3

Gunnar Gustafsson vann senast 30 April 2018

Gunnar Gustafsson hade det mest gillade inlägget!

Om Gunnar Gustafsson

 • Rank

Användarinformation

 • Kön
  Not Telling
 • Plats
  Jönköping
 1. Skype out kanske inte stöder 077-nummer. Testa att ringa från din mobil eller annan fast telefon. Edit inlägg med korrekt telefonnummer till kundtjänst. //Mod
 2. Det sättet har jag inte använt och förträngt....
 3. Det krävs ett abonnemang på HomeRun eller en variant av Telias mobila bredband där SurfZon ingår. Har du Telias bredband hemma får du rabatt. Börja titta på "Start" och vidare. http://www.telia.se/privat/produkter_tjanster/mobilt-bredband/abonnemang/?sl=privat_produkter_tjanster_mobilt-bredband_abonnemang Om det inte är så att du har ett mobilabbonemang med data på (mobilsurf extra) där HomeRun ingår, men då hade du nog vetat om det redan.
 4. Det heter Plus under prisavtal https://www.tewss.telia.se:443/privat/adminpackage/setupPackage.do?productRef=/privat/produkter_tjanster/fasttelefoni/ringbilligare/antligen60/antligen60.product
 5. Men Telia måste få reda på det först.. Forumet räknas inte.
 6. Om ni bara tvinnat så blir det snart problem igen. Just med bredband är (dåliga) skarvar ett problem som ger lägre hastighet och störningar. Det är nog bara att erkänna och anmäla misstaget så fort som möjligt. 20 trådar låter som mycket mer än er egen kabel..
 7. Det går nog beställa även på Telia. Det som fattas är support och trafikprioritering vilket gör att det inte rekommenderas om du redan är i Telias nät.
 8. Samsungen är nog låst till Telia minst 12 månader innan du kan få den upplåst på rätt sätt. Det bör framgå av villkoren för ditt köp. Skulle inte tro att hon kan ta sitt 3-SIM och ringa i den. Däremot kan hon säkert portera sitt nummer till Telia om hon gillar numret bättre än 3 och sedan använda Samsungen.
 9. Om det gäller att supporta någon så är Skype ganska smidigt och "dela skrivbord". Om det gäller att fjärrstyra något utan att någon är där så finns det en uppsjö av fjärrstyrningsprogram, VNC är ett. Men allt sådan omfattar att du även måste konfigurera din router att släppa in trafiken och att du ska veta dina publika IP. Så konkretisera vad du vill göra.
 10. Om det inte funkat att byta SIM (telefonlås etc) så går det att se IMEI-numret (etikett i telefon eller via *#06#). Är den förlustanmäld hos polisen borde de ha numret. Annars borde någon av våra operatörer kunna känna igen den om den är köpt den vägen.
 11. Visst är "n" trevligare. Jag skaffade en Apple Airport Express för att få 802n. Den dubblerar som musikströmmare till stereo frå iTunes. Vill man ha ljud från annat program än iTunes så nyttjar man Airfoil http://www.rogueamoeba.com/airfoil/ som finns för både Mac och Windowsmänniskor.
 12. Jag har Plantronics kontorsheadset (Supra NC) och hörs bra. Men det är inget man går med på stan. Medföljande Apple headset har en mikrofon som tar upp för lite av ditt prat och för mycket av det som händer runtomkring. På "snörheadset" är det nog ett generellt problem (hade samma bekymmer på Ericsson). Använder du den privat så håll miken nära munnen och cykla inte fort. Använder du den i jobbet så kosta på dej ett riktigt kontorsheadset.
 13. Det hade varit smidigt att kunna söka på "mina sidor" eller på annan sida. Att söka och bläddra i boxen blir ganska tidsödande. Det har gått några kvällar då vi sökt och letat efter fredagsfilm för att efter någon timme eller två konstatera att "vi går och lägger oss nu.."
 14. Det är nog så jag gör och det har funkat tidigare, men inte med senaste releasen/releaserna. Fråga vid anslutning är bara första gången på ett nytt nät. Har du anslutit tidigare så frågar den inte, så jag tror inte det krysset spelar någon roll.
 15. Förutom som vanligt med *21*xxx# går det att styra via "mina sidor". Där finns lite fler och andra möjligheter, tex att det ringer i 2 mobiler samtidigt. Den som svarar först får samtalet (med avstängd telefon så vinner mobilsvaret). Kostnaden är som för vanligt samtal under tiden som det medflyttade samtalet pågår.