Joakim Ottosson

Medlem
 • Antal inlägg

  42
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

Joakim Ottosson vann senast 29 December 2011

Joakim Ottosson hade det mest gillade inlägget!

Om Joakim Ottosson

 • Rank

 1. haha kula att du gör reklam för TRE på telias forum!
 2. har läst tidigare att äldra har det funkat med, och går man in i routern så finns det ju 4G support. Det är ju i hemet jag pratar om inte ute, har själv en 4 router från netgear med telia mobil, tanken var att ta det simet till en dong å koppla in i routern. annars så hade jag tänkt på att köpa en 4g router med lan portar som man kopplar rakt in i telias router med närverkskabel.
 3. Hej går det att koppla in en dong till WIFI-ROUTER PLUS TECHNICOLOR TG799VAC XTREAM när det är fel på adsl? vad behöver man i sånna fall?
 4. Skulle också vara intressant att veta!
 5. Har löst problemet själv!
 6. Hej! Jag har smtp.home.se idag för utgående mail, den har strulat i flera dagar nu! Nu tänkte jag det om det gick att skriva in telias istället, tror jag har gjort det tidigare, mailout.telia.se men där krävs ju inloggning. Har en del mail som väntar på att skickas. har telia någon utgående smtp för icke telia mail kunder.
 7. Allt det där vet jag men trodde det skulle funka nu för att aktivera 4G har inte funnits i min iphone tidigare.
 8. Hej vid uppdatering ios8 så fick jag funktionen att aktivera 4G i inställningar i min Iphone 5, men detta va i samband på en ålands kryssning tror jag. Jag har fortfarande den funktionen i telefon men har aldrig haft kontakt med 4G.
 9. vart hitta du den infon?
 10. 2000 kr för varje reperation är mycket... vad som en är fel....
 11. Skulle i dag lämna in telefonen Iphone 4S för reperation då det e under garanti tid. Jag sa att man hör dåligt i den interna högtalaren den som man lägger mot örat. Då sa hon i kassan i telia butik att den kan vi skicka till reperation. Bra sa jag. Men då sa hon att det kan kosta mig pengar.... Jaha vad då då det e ju garanti. sa jag Jo men det kan vara så att det inte e garanti sak, smuts i högtalaren sa hon och kan kosta mig 2000kr. VA! sa jag. Ja du får en utbytes telefon för att det skall gå snabbare. --------------------------------------------------------------------------------- 1. Alltså hur eller hur får jag en utbytes telefon... som någon annan har ägt. De reparerar inte min egen. 2. om det visar sig vara garanti så kostar det mig inget, är det ej garanti kostar det mig 2000kr plus frakt fattar jag det som. OCH jag får någons annans telefon, eftersom de inte reparerar MIN. 3. varför kan de inte reparera min egen telefon som jag själv har köpt. 4. vill inte ha någons annans telefon. Det finns ju högtalare att köpa för några hundra och montera själv, men då försvinner ju garantin. Hur kan detta folk lura en på så massa pengar samt att få en annan telefon som kanske är äldre än min. Min är ca 6månader gammal och kan få en som e mycket äldre, elektronik slits med.... Finns det någon man kan kontakta angående detta?
 12. medföljande program till webbcamen, och så finns det en Knapp på baksidan av webbkameran skall hållas ner i ca 6sec sedan släpp så börjar den blinka om det e en samma kamera som jag har, på routern/gateway skall under samma tid trycka in wps knappen så den blinkar, samtidigt som webbcamen blinkar, så skall dem synka en stund så blir routern knappen grön och webbkameran skall bli grön med. lite rörigt att skriva men allt detta står i instuktionerna till webbcamen
 13. Det e ju routern/gatewayen och kameran som skall kopplas ihop inte datorn.
 14. den med två pilar på, hålla den ner i någon secund så börjar den blinka gul.
 15. Inga problem, jag tackar även Anaesthisia för tipps om det!