Göran Tidstam

Medlem
 • Antal inlägg

  14
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

Göran Tidstam vann senast 5 Januari

Göran Tidstam hade det mest gillade inlägget!

Om Göran Tidstam

 • Rank

 1. Det är version 100C Gästnätet fungerar, men det verkar som om det är problem med att kommunicera med TG234 enheterna Telia hade inte hört om dessa problem i fredags, det är bra om alla som har problem med hackande TV via TG234 hör av sig till Supporten så att dom får fixa till mjukvaran
 2. Bytte till nya routern i går och har fått problem med att de TV apparater som är kopplade via TG234 hackar. Detta gäller inte för den TVn som har trådanslutning till sin box. Dessutom är det omöjligt att lyssna på sr.se på min smartTV (kopplad via TG234). Den bara buffrar, kommer inget ljud. Är vi fler som har detta problem, det verkar som 5370 och TG234 inte trivs ihop. Jag hade inte dessa problem med min Technicolor router.
 3. Nu har Telia en mjukvaruuppdatering så att gästnät finns i Fast5370
 4. Nu har jag fått svar från Telia. Det går inte att ha ett separat gästnätverk med den nya routern 5730. Kanske det kommer en mjukvaruuppdatering i framtiden så att det blir möjligt.
 5. Jag har givetvis försökt själv, men kan inte hitta att den nya routern har något stöd för gästnätverk. Eftersom jag är i behov av detta frågade jag specifikt om det finns tillgängligt på den nya routern. Javisst - inga problem, blev svaret. Det är, i mitt tycke, ett mycket rimligt krav att Telia skall kunna svara på frågan om det är möjligt eller inte.
 6. Jag har också Extreme och blev lovad bättre wifi prestanda med 5370. När jag skulle installera 5370 kunde jag inte hitta något om hur gästnätverket skulle konfigureras. Fortfarande inget svar från Telia om hur man skall göra. Eller om det överhuvdtaget går!!
 7. Ringde Telia 8:05 i morse, var nummer 5 i kön. Pratade med en tjej som inte visste någonting, men som lyckades koppla bort mig. Ringde igen, nu nr 31 i kön, fick vänta nästan 1 timme. Pratade med en kille som beskrev hur man gjorde med Thomson routern. Detta visste jag redan, så jag bad honom ta reda på hur man gör med 5730-routern. Han lovade återkomma, men har inte gjort det nu 12 timmar senare.
 8. Har någon lyckats klura ut hur man får till ett gästnätverk med denna router? Eller är det en julnöt som skall käckas?
 9. Hej Vi har ett Telia tvilling, men har tre tv-apparater. Vi har köpt ett König länksystem så att vi kan se på tre apparater samtidigt, dock med samma program på två apparater. König-systemet fungerar bra med undantag av fjärrkontrollen som jag inte får att fungera. Finns det någon som har ett fungerande system med tre apparater? MVH GT
 10. Här på olika forum kan man läsa om nivån på Smart GW. Telia borde ha samlat på sig så många fixar på liknande problem att man kan hjälpa sina kunder. Dessutom ser jag ett samband mellan mina problem GT
 11. Internetradion är trådlös GT
 12. Hej Jag köpte en nätverksskrivare på mellandagsrean (Samsung ML-2168W). Jag har installerat den och har stora problem. Oftast hittar mina datorer inte skrivaren, och då hjälper en omstart av Thompson GW. Jag trodde att problemet var GW, så jag fick Telia att skicka mig en ny. Har fått för mig att det kan vara något med skrivarens säkerhetsinställning. Man kan välja TIKA+AES eller bara AES. Vad skall det vara? Samtidigt har jag problem att min internetradio "hackar". Kan felen hänga ihop? MVH GT PS Teliasupporten kan ingenting om skrivare - erbjuder "premiumsupport" för 19:- per minut!
 13. vilka prylar har du byggt systemet med GT
 14. hej Finns det någon som har installerat dubbla Ruckussystem och tvillingabonnemang för Telia Digital-TV ??