Nimo

Medlem
 • Antal inlägg

  272
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  15

Nimo vann senast 24 Februari 2015

Nimo hade det mest gillade inlägget!

Om Nimo

 • Rank

Användarinformation

 • Kön
 1. Ring supporten igen och lägg inte på luren innan du fått ett klart besked om vad som händer (eller snarare inte händer). Be supporten kontakta ansvarig tekniker alt. anlitat företag som Telia använder sig av för att lösa problemet, detta medan du väntar i telefon. Se till att du får en rejäl kompensation för detta av Telia vidriga sätt att hantera ditt ärende, nöj dig inte med deras standardsummor!! Skulle alla kräva ersättningar när Telia inte levererar blir servicen snabbt bättre, för företag som struntar i sina kunder likt Telia förstår inte annat än pengar och när det kostar reagerar dom.
 2. Uppdatera programvaran i mobilen till 8.1.1 om du inte gjort det (släptes härom dagen). Inställningar-Allmänt-Programuppdatering WiFi i iPhone 6 har strulat men jag upplever att det blivit mycket stabilare efter senaste uppdateringen. Sedan att styrkan på WiFi ändras från den ena stunden till den andra är tyvärr fullt normalt då den påverkas av div. olika omständigheter vilka inte beror på mobilen.
 3. Sant, SverigeDemokraterna och de andra borgerliga partiernas politik bygger på egoism, "sköt dig själv och xxxx i andra" mentalitet. SD är inte stora i landsbygd men är det i små och medelstora samhällen, flest medlemmar har trotts allt i städerna (inte i % räknat). Lämnar nu det politiska sidospåret i denna tråd med en önskan om solidarisk jämlikhet beträffande hela infrastrukturen då vi alla betalar skatt oavsett om vi bor i stad eller landsbygd.
 4. Håller med dig, tragiskt nog är själviskheten större i tätorter och städer än ute i landsbygden. Folkmängden i kombination folktätheten ökar själviskheten, vilket förklarar en hel del av den generella egomentaliteten i städer i allmänhet och storstäder i synnerhet.
 5. LRF och Sveriges Skogsägarförening i sig själva kanske inte är så intresserade men alla deras medlemmar ute på landsbygden kan ju få sig ett gott skratt i medlemstidningar och nyhetsblad.
 6. Täckningen på landsbygden är lika viktig för dom som bor där som den är för stadsbor!!! Tack för detta ovanligt klumpiga inlägg Anaesthisia :-) Skickar en skärmdump till LRF och samt till sveriges skogsägarförening. Undrar om deras medlemmar håller med..... De kanske inte tycker att stadsbor är i samma behov av bra mat utan att det räcker med tredjesortering till stadsborna. Skulle du vara nöjd med det, om majoriteten av de som bor på landsbygden tycker det???
 7. ""Men, kära nån, de klassificerar ju sig själva som underhållning bl a för att de inte vill vara objektiva och sämre nyhetsprogram får man nog leta länge efter. Tendentiöst dravel!"" TS tycker att Telia skulle visa t.ex. FOX nyheter. Det enligt Forumreglerna inte tillåtet att nedvärdera dennes önskemål bara för att du inte gillar kanalen. Bedömningen av kvaliteten på program och kanaler har oftast med personliga intresseområde att göra. Och vad gäller objektivitet så går det också att ifrågasätta både SVT's och TV4's nyheter.... Jag är personligen inget "idol" av t.ex. FOX men det ger mig inte rätten att hoppa på en annan Forummedlems önskemål. Det finns andra webbsidor för tyckande om bl.a. TV kanaler och program.
 8. Det är inte din uppgift att här i forumet bedömma vilka kanaler som är bra eller dåliga!
 9. Om du har en Mac och kör Safari som webbläsare kan detta problem uppstå. Jag har inte kunnat logga ut från Forumet med Safari det sista 1-1,5 året så jag använder Firefox nu när jag loggar in här. Pratade med Telia flertal gånger om detta de första månaderna när problemet började och som vanligt skulle dom titta på det och åtgärda. Men inget har ännu hänt.........
 10. Kanske finns det hjälp på denna sida..... http://www.telia.se/privat/support/sakersurf/avinstallerasakersurf
 11. Telia har fullt ansvar för det dom säljer. Kunden vänder sig till Telia och Telia vidare till Spotify.
 12. Det har du rätt i, men för de allra flesta kunderna fanns nog den övervägningen med i valet av abonnemang. Ytterst få kunder har behov av 100/100. Det här är bara ytterligare ett steg i Telias överkörning av sina kunder i ett ändlöst krav på ökade vinster, vinster som ska överträffa sig själv inom en begränsad marknad.
 13. Finns det någon offentlig information du kan dela med dig av beträffande hur många som har 100/100 och hur många som som har 100/10? En ren gissning är att ungefär 1-10% har 100/100.
 14. Inga lampor lyser på framsidan när 799:an har anslutits klart, förutom "power"-lampan. Testa att göra en Fabriksåterställning, funkar inte det ring supporten.
 15. Den visar ju bara hastighet in i routern och är inte att lita på. Jag vet detta med 100% säkerhet då jag haft samma problem. Telia mätte och kollade, jag kollade mot uppgifterna i routern och de överensstämde så klart med Telias. Vid djupare felsökning visade det sig att felet låg i den station jag var ansluten till och att mätvärdena som visades inte var korrekta. Hur det kunde vara så vet jag däremot inte.