Lars Melin

Medlem
 • Antal inlägg

  23
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Lars Melin

 • Rank

Kontaktvägar

 • Hemsida
  http://www.ford38.se

Användarinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Har idag trådlös förbindelse till TVbox och TV. Men då hastigheten är betydligt sämre med trådlöst tänkte jag dra kabel till boxen och TVn. Men måste jag dra två kablar, en kabel för TV och en för internet uppkoppling för TVn. Eller finns det någon switch som delar TV signalen och internetsignalen så jag bara behöver en kabel. Jag kan förstås flytta routen bakom tven men tänkte kolla om det går med en kabel och switch. //Lars
 2. Blev det ingen Box App?
 3. Telia börjar få ordning på HD kanalerna nu så jag undrar om någon har hört något om Ultra HD/4K? //Lars
 4. Kan detta hjälpa dig. https://www.telia.se/privat/support/info/koppla-in-digital-tv/via-fiber
 5. Hej Väcker liv i denna gamla tråd. Tycker det skulle vara bra att kunna spela upp det man har spelat in på telefonen eller surfplattan hemma men även om man är utanför sitt eget nätverk!
 6. Tack, för hjälpen nu funkar det. Nu får vi se om det slutar hacka också.
 7. Har lite hack i TV.en och tänkte testa att koppla direkt till bredbandsswitchen uttag lan2 och hoppa över Telia Smart. Men det funkar inte så bra. Den kanal som jag hade genom smart funkar en stund men det går inte att byta kanal och meny eller tabellerna funkar inte. Är det några inställningar som måste göras? Bifogar en bild på det jag tror är Inteno. Fick inte upp bilden men det finns 4 lan utag på den och smarten använder lan1 och TV.n kopplade jag till 2.an
 8. Prov den här. http://www.sweclockers.com/forum/14-internet-uppkoppling-och-natverk/1195763-hjalp-med-att-fa-telia-iptv-att-fungera-pa-rt-n66u-med-eller-utan-tomato/
 9. Läs den här tråden kan kanske ge dig lite svar. http://www.sweclockers.com/forum/14-internet-uppkoppling-och-natverk/1195763-hjalp-med-att-fa-telia-iptv-att-fungera-pa-rt-n66u-med-eller-utan-tomato/
 10. Jag är mycket besviken på denna router plattan 7-15 Wifi laptopen 7-40 har 100/10 köper en egen får hoppades blir bättre. Router är väldigt ojämn och degar till sig och vid omstart blir det lite bättre fart men lågt i från 100/10. Med sladden blir det 107 vilken skillnad. En Asus RT-AC 66 blir nog bättre.
 11. Nej det kom inte igång, chattade med supporten och dom grejade någon inställning i Starten. Nu funkar allt men lite missnöjd med farten på Wi-Fi,n.
 12. Nu funkar TV och Bredband men inte Telefonen, blev riktigt bra fart med kabel men man tappar mycket över det trådlösa. Till telefonen har jag en sån där kabel som går från första jacket till Smart och jag har bara den gröna inkopplad. Förut hade jag alla tre sladdar inkopplade men då gick det på ADSL, skall jag stoppa in den svarta eller gråa eller skall det funka med bara den gröna?
 13. Har båda inkopplade så det nog det som är felet kollar det i kväll när jag är hemma. Tack för tippset.
 14. Har kopplat in min nya fiber anslutning men får ingen fart på bredbandet. Måste man göra någon justering i Telia smart? Kollat med bredb.kollen och får inte mer än 6/1 och har 100/10. Hade tidigare ADSL och farten är inte bättre nu. Verkar som det saknas någon justering någonstans. Någon som vet.
 15. Har i dag Telia Smart och ADSL TV och telefon och får snart fiber. Min fråga är nu måste jag fortsätta med Smart eller kan jag köpa en egen router?